reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamo przed chwilką doczytałam zakręcona jestem moja @ poszła już w środę lub w czwartek nie pamiętam dokładnie pierwsze starania już były:zawstydzona/y: i potem testujemy razem bo ja jak coś będę dopiero testować w 40 dniu cyklu
Isana witaj
IWONKA- no to testowac bedziemy prawie razem bo ja jeszcze przed @ czykle mam tak 28 dniowe a chce testowac w 30d.cyklu(jak wytrzymam) fajnie,ze juz zaczeliscie starania!!!

ISANA- witam

WISIEŃKA- moj Tomi wlaczyl dzis jakis mecz ,ale chyba nie ogladal bo glowa pol meczu skierowana na podloge a Tom chyba tez woli ,zeby dzieci nie bylo na pogrzebie-jakis czas pozniej pjdziemy z kwiatami i do dziadka i do babci

AGNIESZKA- smacznego -moje juz wykąpane i zasypiają

AGNIESZKO smacznego:-)

MAMA ty musisz się spieszyć z tą ciążą, bo pamiętaj ze dzieciom Rysia obiecałaś:-D

jakaś taka otumianiona jestem- i ciągle ziewam, a wczoraj przespałam prawie 3 godziny, a jak położyłam się spać o 22 to spałam do 8 rano no i teraz najchętniej bym spać poszła. i jak się tu nie nakręcać?
ja nie wiem jak do wtorku się wstrzymam- żeby mi tylko jutro nie odbiło i żebym sie nie poddała muszę przełamać siłę woli, bo ciągle mi w głowie siedzi że jakbym dzień przed @ zrobiła teściora to może jakiś choćby cień drugiej kreski się pojawił. ale na przygodach wisienki i sorbuś wiem, że lepiej poczekać..

w sumie- jeśli @ ma przyjść to i tak małpa przylezie. poczekam do wtorku. muszę się czymś zająć z rana

MOTYLEK- no pamietam o Rysiu i licze ,ze sie uda chc teraz Zuze tylko o Hani wspomina [FONT=&quot]
u010.gif
[/FONT]

BUNIA to dobre ćwiczenie silnej woli:-D

MAMA no to zobaczymy czy będzie Hania czy Rysiu.

A ja dzisiaj mam bardzo dobry humor. Najchętniej test już bym zrobiła. Ale muszę czekać. I tak około 13 zrobie ten test jak wrócę z pracy. Jeszcze tyle godzin...

mamo no fajnie fajnie tylko ja teraz nie licze dni płodnych i takie tam poprostu będę się kochać kiedy będę miała na to ochotę :zawstydzona/y: i jak będzie to będzie :zawstydzona/y: a mam wielką nadzieję że będzie

motylek walka jak nie wiem. ale w sumie tyle wytrzymałam to te 2 dni jeszcze dam jakoś radę. oby @ nie przyszła
iwonka no to będziesz miała takie "chybił trafił" jak w kolekturze lotto trzymamy kciuki za celność

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry