B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
iwonka2b
Fanka BB :)
Agnieszko smacznego i miłego wieczorka :* bo ja pewnie niedługo idę spać
mama05
prrrryy szaaaalona :))
IWONKA- no to testowac bedziemy prawie razem bo ja jeszcze przed @ czykle mam tak 28 dniowe a chce testowac w 30d.cyklu(jak wytrzymam) fajnie,ze juz zaczeliscie starania!!!mamo przed chwilką doczytałam zakręcona jestem moja @ poszła już w środę lub w czwartek nie pamiętam dokładnie pierwsze starania już były i potem testujemy razem bo ja jak coś będę dopiero testować w 40 dniu cyklu
Isana witaj
ISANA- witam
WISIEŃKA- moj Tomi wlaczyl dzis jakis mecz ,ale chyba nie ogladal bo glowa pol meczu skierowana na podloge a Tom chyba tez woli ,zeby dzieci nie bylo na pogrzebie-jakis czas pozniej pjdziemy z kwiatami i do dziadka i do babci
AGNIESZKA- smacznego -moje juz wykąpane i zasypiają
M
motylek1135
Gość
AGNIESZKO smacznego:-)
MAMA ty musisz się spieszyć z tą ciążą, bo pamiętaj ze dzieciom Rysia obiecałaś
MAMA ty musisz się spieszyć z tą ciążą, bo pamiętaj ze dzieciom Rysia obiecałaś
B
bunia87
Gość
jakaś taka otumianiona jestem- i ciągle ziewam, a wczoraj przespałam prawie 3 godziny, a jak położyłam się spać o 22 to spałam do 8 rano no i teraz najchętniej bym spać poszła. i jak się tu nie nakręcać?
ja nie wiem jak do wtorku się wstrzymam- żeby mi tylko jutro nie odbiło i żebym sie nie poddała muszę przełamać siłę woli, bo ciągle mi w głowie siedzi że jakbym dzień przed @ zrobiła teściora to może jakiś choćby cień drugiej kreski się pojawił. ale na przygodach wisienki i sorbuś wiem, że lepiej poczekać..
w sumie- jeśli @ ma przyjść to i tak małpa przylezie. poczekam do wtorku. muszę się czymś zająć z rana
ja nie wiem jak do wtorku się wstrzymam- żeby mi tylko jutro nie odbiło i żebym sie nie poddała muszę przełamać siłę woli, bo ciągle mi w głowie siedzi że jakbym dzień przed @ zrobiła teściora to może jakiś choćby cień drugiej kreski się pojawił. ale na przygodach wisienki i sorbuś wiem, że lepiej poczekać..
w sumie- jeśli @ ma przyjść to i tak małpa przylezie. poczekam do wtorku. muszę się czymś zająć z rana
mama05
MOTYLEK- no pamietam o Rysiu i licze ,ze sie uda chc teraz Zuze tylko o Hani wspomina [FONT="]
[/FONT]
M
motylek1135
Gość
BUNIA to dobre ćwiczenie silnej woli
MAMA no to zobaczymy czy będzie Hania czy Rysiu.
A ja dzisiaj mam bardzo dobry humor. Najchętniej test już bym zrobiła. Ale muszę czekać. I tak około 13 zrobie ten test jak wrócę z pracy. Jeszcze tyle godzin...
MAMA no to zobaczymy czy będzie Hania czy Rysiu.
A ja dzisiaj mam bardzo dobry humor. Najchętniej test już bym zrobiła. Ale muszę czekać. I tak około 13 zrobie ten test jak wrócę z pracy. Jeszcze tyle godzin...
iwonka2b
Fanka BB :)
mamo no fajnie fajnie tylko ja teraz nie licze dni płodnych i takie tam poprostu będę się kochać kiedy będę miała na to ochotę i jak będzie to będzie a mam wielką nadzieję że będzie
B
bunia87
Gość
reklama
mama05
IWONKA- i tak trzymac!!!!!!!!!!
motylek- JAK TAM ,JEST KABELEK-BEDA FOTKI?????
motylek- JAK TAM ,JEST KABELEK-BEDA FOTKI?????
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: