reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
badylinka widzę,że jakiaś przeprowadzka się szykuje???powodzenia:tak:.a co do fasolki,to nigdy nie mów nigdy:tak:

baaaaardzo poważnie się nad tym zastanawiamy i właściwie na 99% jest już pewne że jedziemy. Nie wiemy jeszcze dokładnie gdzie.

dzieciom nic narazie nie mowimy-Zuza bardzo przezywala Prezydenta-pewnie im w przedszkolu tlumaczyli i plakal wiec teraz Jej nic nie mowie i nie wiem czy ich abrac na pogrzeb???znajoma zapropnwala mi ,ze jesli podejmiemy decyzje ,ze nie to Ona z Nimi zostanie na czas pogrzebu ...nie wiem -pomysle-jak ma mi sie budzic pozniej po nocach....zbaczymy jeszcze

nie chce się wtrącać ale ja bym ją zostawiła jednak w domu. Tak jak któraś z dziewczyn napisała - niech wie że babcia jest w niebie z aniołkami a nie zakopana w ziemi. Jak w marcu zmarł mój dziadek to moi dwaj kuzyni (5 i 7lat) też nie byli na pogrzebie tylko później z rodzicami przyjechali i uważam że to było najlepsze wyjście.

BUNIA- czekamy z Toba do wtorku i zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.jutro zleci a we wtorek z rana juz robisz sikacza:-D
Dokładnie!!!!!!!
masz kciuków stado ode mnie &&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Badylinka- to dobrze, że już czujesz się lepiej, nie ma jak to pomoc lekarska...;-)
Również mam nadzieję, że twoje wyrzeczenia nie pójdą na marne i że już za kilka dni okaże się, że jednak jest fasoleczka!!!:tak::tak::tak: Czego ci z całego serca życzę!!!!!!

Badylinka- domyślam się jak się czujesz, to pewnie gł. przez to przeziębienie, ale może akurat jest fasolka??? Pomyśl, jak fajnie by było.... Trzymam kciukasy za ciebie!

dziękuje ale na prawdę już się nie na stawiam, zwłaszcza że dziś rano temp stuknęła na 36.39 :/

reklama
IWONKO to najważniejsze. Staranka też muszą być przyjemnością.;-)

BUNIA znam tą walke :-) Ja od tygodnia walcze bo mnie korci jak nie wiem. Właśnie, najważniesze by @ nie przyszła. Wszystko inne będzie dobrze. Trzymam &&&&&

hej badylaku móóóóóóóóóóóóóóóóóójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wkońcu raczyłaś doczłapać do nas
pouczyłaś się czy liczysz na łut szczęścia?

motylek właśnie, ty miałaś kabelka szukać- gdzie foty?

BUNIA najprawdopodobniej u rodziców ;/ Nie mogę znaleźć.

Idę na kolacje. Będę za pól godzinki.

dziewczynki ja lecę się położyć z nogami do góry może mi opuchlizna zejdzie z nóg
już wszystko co mnie krępowało zdjęte :-)
same rozumiecie co może zacząć się dziać hihihi:-)
życzę przyjemnej przytulankowej nocy :-) owocnych stranek życzę &&&&&&
za testujące trzymam &&&&&&&&&&&&&&
miłego wieczorka

dobranoc

Ostatnia edycja:
oczywiście że się nie uczyłam :)
byłam tu kilka razy ale przeoczyłaś moje posty :(

nie przeoczyłam pisałam że cię witam i dałam ogroooooooooooooooomną buźkę dla ciebie a ty sobie poszedłaś
teraz mi tu nie kukaj tylko mnie tulaj i trzymaj kciukasy bo brzucho boli "prawie" jak na @ (choć wydaje mi się że za szybko, a w dodatku jakoś tak inaczej- czuję się jakbym kolkę miała)

pozatym słabo mi jakoś, muli mnie, coś mi oczy szwankują i wogóle cuda- niewidy i tylko się nakręcam. teraz mi burczy w brzuchu to idę sobiem zrobić kanapkem wogóle to mimo tego że się ślinię jak szczenię, to jeszcze mam sucho w buzi!! idzie to zrozumieć? porażka. jak ja te 2 dni wytrzymam? (chyba że faktycznie z rańca zołza przylezie)

witam wieczorkiem:-):-)

MLODAM jak @ nie ma to jest nadzieja - trzymam kciuki za II kreseczki:tak::tak:
WISIENKA powodzenia jutro u gina:tak:
SOL mi Pati zasnęła o 18 i obudziła się pół godziny temu:eek: Teraz się kąpie a ja się zastanawiam o której raczy iść spać:dry:
MAMA popieram Wisienkę - nie ma co brać dzieciaków na pogrzeb. Potem możecie odwiedzić grób dziadka i babci z kwiatami. Ale decyzja należy do Was

BUNIA ogromniaste kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

Cześć wszystkim pozostałym dziewczynom:-):-)

BADYLINKA, NIKA- cześć kobietki [FONT=&quot]
043.gif

NIKA- ja tak postanowilam ,ze dzieci nie pojda i pytalam o opinie bo nie bylam pewn sluszności decyzji,ale skoro wszystkie tak samo piszecie to nie biore maluchow:no: Tom tez tak woli...
teraz usiadl przed meczem-mysle ,ze tez jest Mu potrzebne zeby nie myslec-ja siedze z Wami a On na meczu...

dzieci spią wiec bloga cisza- w koncu...
[/FONT]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry