reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MLODAM :-):-) Nie martw się na zapas:no: A jak jednak nie wyjdą to będziemy następnym razem testować:tak::tak: Ale trzymam kciuki&&&

Ja już się też nastawiłam na tą ciążę. Zrobiłam nawet suwaczki, tylko czekają, żeby je wstawić. Mam nadzieje ze sie nie rozczaruje.

Czkawka mnie złapała:eek:
Wogóle bardzo dziwnie się czuje. Brzuch mnie boli :wściekła/y: Oby nie na @.
Chociaż to nie jest ból menstruacyjny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie nie wiem czemu. Może dlatego, ze wyprałam Mackowi portwel. Ale mówiłam, zeby kieszenie sprawdzali bo ja tego nie robię, w końcu duzi są chłopcy.
mlodam widzisz jacy oni są, ale ty tez ostatnio u mnie zbożowa dostałaś hehe
mama tulam was i myslę cieplutko. Szkoda ogromna, ze was to spotkało. Wiem co Tom czuje. Wspieraj go i bądz przy nim bo czasem mówić nie mozna, bo co powiedzieć. Decyzja dobra.Ja jestem jakaś nerwowa dzisiaj i nawet pokrzykuję sobie na kota co prawda ale pokrzykuje.
nika witaj
Pol ogląda wszystkie jak leci. Lubi sport i rywalizację. Sam boksuje. Mundial raz na 4 lata a ja nie należę do kobiet które drą się Zoataw te mecze nic tylko piłka i piłka. Zreszta on sie nie wyłancza i mówi do mnie cos co chwilkę i nawet przgląda gazetę z wózkami.
motylku chyba lęk przed jutrzejszym dniem. Ja lubię spokój i stabilizcję i nie znosze trudnych rozmów.Czasem też do Pola przychodza koledzy na mecze bo mamay N- kę.Nie jest to uciążliwe

cos wam jeszcze powiem z Polem nie da rady sie posprzeczać bo taki jest ugodowy i grzezcny teraz i ja mam racje i w ogóle, nie chce żebym się denerwowała a ja wredna małpa powiedziałam mu dzisiaj<<Widzisz kochanie teraz jak jestem w ciąży i nie chcesz mnie denerwować to sie nawet nie sprzeczamy. To teraz wiesz, ze ty prowokowałes te wszystkie kłótnie nie ja >> Oczywiście ja prowokuję ale sobie przynajmniej pożartuję. Śmiał się ze mnie, ze taka przebiegła jestem

Ostatnia edycja:
WISIENKO ja mojemu nie zabrania oglądać meczy. Nic mu nie mówie. Ale osobiście mnie to męczy. Na szczęście to raz na 4 lata.

AGNIESZKO bardzo ładne zasłony:tak: Kurcze, gdzie ja ten kabelek posiałam?:confused:

reklama
nika a Ty kiedy testujesz? bo jakoś wszystkiego nie pamiętam ;-) jak tam minął dzionek?
teraz sie martwie by @ nie przyszła a pozniej by przetrwac przez ten 10 tydzień... szok., zawsze strach o coś.
motylek raz na 2 lata. bo przemiennie sa ME :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry