reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam was wieczorowa pora

Ja oczywiscie dopiero teraz mam czas siasc do komputera.Maz ma wolne weekendy wiec korzystamy i spedzamy dnie rodzinnie.Dzisiaj jednak niedziela minela nam leniuchowaniu.Rano bylismy na boots sale i oczywiscie Dominik wracal z zabawka jak zawsze.Chcialam mu kupic jakis stolik z krzeselkami ale byl tylko jeden i strasznie zaniedbany:-( Poza tym ostatnio czuje sie jakas zdolowana,niby nic zlego sie nie dzieje a jednak humoru brak:-( Ogladalam zdjecia dzieciakow i moge napisac ze Alunia jak i Mati sa cudne:-)

Mlodam-Nic sie nie martw,dopuki nie ma @ jeszcze nic straconego.Bede trzymac kciuki zeby jednak sie nie pojawila:tak:

motylek1135-Moj takze czesto oglada mecze a ja jestem szczesliwa bo mam komputer wolny w tym czasie:-p Dzisiaj jednak zaden go nie interesuje wiec juz stoi nademna i czeka az zejde:wściekła/y:
Normalnie potrzebuje laptopa zeby sobie siasc bo wiecznie mamy wojne o ten komputer.Maz nie rozumie ze nie mam czasu siedziec godzinami przed komputerem w ciagu dnia,a wieczorami gdy on jest w domu i moze zajac sie synkiem zawsze ma cos do roboty i komputer zajety:wściekła/y:

Koncze na razie i mam nadzieje ze jeszcze do was zajrze:tak:

AGNIESZKA zasłonki super:tak::tak:

MAMA ciężki czas dla Was - tulę mocno i myślami jestem z Tobą:) Najważniejsze że macie siebie:)

WISIENKA ja też nie lubię trudnych rozmów:no: Pomyśl o tym jak o wyrwaniu bolącego zęba - trochę krzyku ale nie boli;-) Jutro już to będziesz mieć za sobą:tak::tak:

KAMA my o komputer się nie sprzeczamy. Chyba że Artek i ja chcemy w jednym czasie. Jednak to żadko sie zdarza.:-D

WISIENKO może to i z nerw. Nie wiem. Okaże się jutro. Fajnie, że twój takie grzeczny. ;-)

motylek bunia bede trzymac kciuki za Wasze testowanko aha a motylek a dlaczego Ty chcesz testować dopiero po 13? najlepiej robić test z pierwszych siuśków rannych bo stężenie hormonu jest najwyższe i najbardziej wiarygodny wynik wówczas Ci wyjdzie...
musze Ale kłaść przyjde jeszcze poczytać a teraz znowu znikam...

MARAN bo po 13 wracam z pracy. Ale skoro tak mówisz to jeszcze rano wam napisze co i jak. Może się okaże że w podobnym czasie będziemy rodzić.:tak:

dziewczyny ale płodne jesteście w te posty nie dam rady wszystkiego nadrobić....:confused:
tylko chciałam się przywitać moja mała właśnie zasypia więc mam czas troszkę na lapku posiedzieć u nas gdyby nie było 3 kompów to też byśmy ciągle nad sobą stali w oczekiwaniu:sorry:
ostatni tydzień siedziałam u rodziców było super bo cały czas z małą na ogrodzie siedziałysmy ale jak ja się ucieszyłam że do domu wróciłyśmy:tak::tak::tak: bo u siebie najlepiej

KAMA witaj:-):-) U nas jest podobnie - bitwy o laptopa:sorry2::sorry2:

MLODAM teraz wlaśnie czekam na @ która ma się pojawić za 5 dni a potem zaczynamy działać:tak::tak: W tym miesiącu nie testuje bo w bardzo nieodpowiednim momencie przyplątała się jakaś infekcja:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
trzymam kciuki za wszystkie testy u nas kolejna @ ok22 (nie jestem pewna bo jeszcze pełnego cyklu nie miałam) i wtedy testujemy ale jeszcze nie nastawia się na jakieś sukcesy zbyt piękne by to było

Edit ja też lubię gadać :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry