reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinko miłego wieczorka :*

ja tam strasznie zmęczona jestem i spuchnięta jak balon nosze.gif
bunia trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&
motylku witaj i &&&&&&&&&&&
mamo ja dzieci też bym nie brała mi się skończyła już hmmmmm chyba w czwartek czy nawet środę ja zawsze mam z 4 dni tym razem była troszkę dłużej i bardziej bolesna

Ostatnia edycja:
mama wiesz ja bym chyba nie brała. Dzieciaki jeszcze małe i cała ceremonia może okazać sie ponad ich siły. Zabrałabym je kiedyś na cmentarz z kwiatkami dla babci ale najpierw wytłumaczyła, tak odpowiednio dla wieku. Dzieciom jest łatwiej kiedy myślą, ze babcia jest w niebie z aniołkami a nie pod ziemią.Z drugiej strony ty będziesz mogła wspierać Toma i bez dzieci tylko jemu poświęcic uwagę. Przemyślcie to, bo ważne jest bardzo co uważa Tom, może chce żeby dzieci pożegnały babcię.:-(

BUNIA na pewno nie czuje się na @. Normalnie to bym umierała, tak by mnie plecy bolały i brzuch. Mam stan podgorączkowy (37 stopni) - ale nie wiem czy to coś znaczy. Oby:-) Zobaczymy jutro.

WISIENKA mój żadnego meczu jeszcze nie przegapił:-D

Hej dziewczynki! Nadrobiłam dzisiejszy dzień, ufff!:-)

Isanka wczoraj tata mnie podwiózł do lekarza i babka powiedziała że faktycznie średnio wyglądam i że jakieś poważniejsze medyki mi da, ale jak jej powiedziałam że może być taka opcja że jestem w ciąży to dała mi chlorchinaldin i syrop na kaszel... już mi trochę lepiej dzisiaj. Dodatkowo temp cipkowa skoczyła dzisiaj znowu na 36.93 więc jestem skołowana jak pies =="
jak ja bym już chciała żeby był dzień testowanka..... imprezke mam dzisiaj i alkohol mnie omija kurka a takie świetne wino dostałam!!!!!! Oby to wyrzeczenie dzisiejsze było czegoś warte ;)

Badylinka- to dobrze, że już czujesz się lepiej, nie ma jak to pomoc lekarska...;-)
Również mam nadzieję, że twoje wyrzeczenia nie pójdą na marne i że już za kilka dni okaże się, że jednak jest fasoleczka!!!:tak::tak::tak: Czego ci z całego serca życzę!!!!!!

Witam Was dziewczyny po tyg nieobecnosci na watku 2011 ;-) włąsciwie to troche Was zdradziłam i przeniosłam sie na watek 2012 ale bede tu zagladac bo nie wiadomo moze uda mi sie jeszcze urodzic w 2011 :confused: troche plany u nas sie zmieniły .

Fleur- witaj w klubie!!! Ja mam tak samo, zresztą ty już dobrze wiesz....:-):-):-)

cześć dziewczyny! przygarniecie kropka??? to tak króciutko o sobie: obecnie najszczęśliwsza mamusi na świecie (nie jestem w tym zbyt odosobniona bo pewnie każda mamuśka tak o sobie mówi ) mam przekochaną, przecudowną córeczkę i marzymy o tym żeby jak najszybciej mieć kolejne dziecko a że to niestety czasami sporo trwa zaczynamy już działać by w 2011 przyszło na świat nasze kochane maleństwo :-) no to jak przygarniecie kropka?

Julusia- witam cię cieplutko na BB!!!! Gratuliję córeczki!:-)

a jeśli chodzi o moje testowanie to powiem Wam szczerze że przestałam się nastawiać. Zupełnie nie czuje tej ciąży, nie nastawiam się na || kreski tylko czekam na @

Badylinka- domyślam się jak się czujesz, to pewnie gł. przez to przeziębienie, ale może akurat jest fasolka??? Pomyśl, jak fajnie by było.... Trzymam kciukasy za ciebie!

Badylinka, Mery oby było jak mówicie. kurcze a ja to taką miałam nadzieję, że dwie kreski zobaczymy. a tu nic. Kurcze wiem, że bardzo chcę, moze za bardzo, ale jak inaczej. swoje latka zaczynam mieć i jak pomyśle ze moj Orzeszek to już by miał połowę drogi na ten świat za sobą to aż mi serce ściska :-(
no ale jakoś głowa do góry jeszcze mam cień nadzieji.

Mlodam- przykro mi z powodu jednej kreseczki....:-(, oby następnym razem się udało!!!:-)

Mama- jeszcze raz: współczuję, mogę sobie tylko wyobrażać, co czujecie. Wiem jak ja się fatalnie czułam jak 2 miesiące temu zmarł mój dziadek...:-:)-:)-( Trzymajcie się kochani!!!!!!!!!!

Aga- miło cię i tu widzieć! Daj znać kiedy lecicie na Majorkę.z

Bunia- za 2 dni masz testowanko? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam też wszystkie pozostałe dziewczyny! Miłego wieczorku! Ja za pół godzinki idę oglądać "TzG", ciekawe kto wygra?

IWONKA- doczytalas mojego posta???jak @ poszla juz???

AGNIESZKA,BUNIA- dziekuje,mysle,ze pozniej wezmiemy dzieci na gorb z kwiatami a teraz niech zostaną ze znajomą skoro mi zaoferowala pomoc to skożystam:sorry2:

dobrze,ze mam Was to choc troche popisze i nie mysle wciaz jednym....

WISIEŃKA- mysle,ze NOWY gin okaze sie super i nie przejmuj sie na zapas a szefowi powiedz WYKRAKALES I JAK BEDZIE SYN DAM MU TWOJE IMIE:-D:-D:-Dusmieje sie i atmosfera bedzie lepsza;-)a my trzymamy &&&&&&&&&&&&& za corcie Emilke,ale On nie musi o tym wiedziec;-)
MOTYLEK -witaj:-)

mamo przed chwilką doczytałam zakręcona jestem moja @ poszła już w środę lub w czwartek nie pamiętam dokładnie pierwsze starania już były:zawstydzona/y: i potem testujemy razem bo ja jak coś będę dopiero testować w 40 dniu cyklu
Isana witaj

a jeszcze co do ciąży
moja kocica jest kotna duży brzuszek już ma, ale gniazda jeszcze nie szykuje.jak narazie cały czas śpi. ale jak jej brzuszka dotykam to coś tam delikatnie "plumka". może załapię od tej ciężarnej fluidków

mama tak właśnie zrób- na spokojnie im powiesz. chyba lepiej to wtedy przyjmą.
wisienka mój to wcale meczy nie ogląda- nigdy go to nie interesowało i chwała Bogu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry