Witam Was dziewczyny po tyg nieobecnosci na watku 2011 ;-) włąsciwie to troche Was zdradziłam i przeniosłam sie na watek 2012 ale bede tu zagladac bo nie wiadomo moze uda mi sie jeszcze urodzic w 2011
troche plany u nas sie zmieniły .
Fleur- witaj w klubie!!! Ja mam tak samo, zresztą ty już dobrze wiesz....:-):-):-)
cześć dziewczyny! przygarniecie kropka??? to tak króciutko o sobie: obecnie najszczęśliwsza mamusi na świecie (nie jestem w tym zbyt odosobniona bo pewnie każda mamuśka tak o sobie mówi ) mam przekochaną, przecudowną córeczkę i marzymy o tym żeby jak najszybciej mieć kolejne dziecko a że to niestety czasami sporo trwa zaczynamy już działać by w 2011 przyszło na świat nasze kochane maleństwo :-) no to jak przygarniecie kropka?
Julusia- witam cię cieplutko na BB!!!! Gratuliję córeczki!:-)
a jeśli chodzi o moje testowanie to powiem Wam szczerze że przestałam się nastawiać. Zupełnie nie czuje tej ciąży, nie nastawiam się na || kreski tylko czekam na @
Badylinka- domyślam się jak się czujesz, to pewnie gł. przez to przeziębienie, ale może akurat jest fasolka??? Pomyśl, jak fajnie by było.... Trzymam kciukasy za ciebie!
Badylinka, Mery oby było jak mówicie. kurcze a ja to taką miałam nadzieję, że dwie kreski zobaczymy. a tu nic. Kurcze wiem, że bardzo chcę, moze za bardzo, ale jak inaczej. swoje latka zaczynam mieć i jak pomyśle ze moj Orzeszek to już by miał połowę drogi na ten świat za sobą to aż mi serce ściska :-(
no ale jakoś głowa do góry jeszcze mam cień nadzieji.
Mlodam- przykro mi z powodu jednej kreseczki....:-(, oby następnym razem się udało!!!:-)
Mama- jeszcze raz: współczuję, mogę sobie tylko wyobrażać, co czujecie. Wiem jak ja się fatalnie czułam jak 2 miesiące temu zmarł mój dziadek...:-
-
-( Trzymajcie się kochani!!!!!!!!!!
Aga- miło cię i tu widzieć! Daj znać kiedy lecicie na Majorkę.z
Bunia- za 2 dni masz testowanko? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam też wszystkie pozostałe dziewczyny! Miłego wieczorku! Ja za pół godzinki idę oglądać "TzG", ciekawe kto wygra?