reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak czytam i słucham o tym co potrafią małe bąki wyczyniać swoim rodzicom to sobie myślę, że być rodzicem to jedna z najtrudniejszych naszych ról życiowych. Oby każdej z nas było dane sie z tym zmierzyć :)

Wiesz co ja nigdy po pracy nie wracałam tak zmasakrowana jak po całym dniu walki z pampersami Mateo, dobrze, że on jest tych grzecznych aniołkowatych dzieci, bo jak by miał te sławny bunt 2 latka to bym musiała sobie chyba na allegro zakupić specjalny pokój z białymi ścianami bez klamek :-D:-D:-D:-D

Edit:

ale u mnie się zrobiło ciemno i grzmi :szok:

Za kim głosujecie? UK czy USA? :-)

reklama
Mama to straszne.Bardzo Wam wspolczuje z powodu smierci mamy.
Nie wyobrazam sobie takiej straty. Jak Mezus daje sobie z tym rade??:-(

Bunia moje gratulacje z okazji 4czki:tak:

Lorelain to mialas dzisiaj same akcje, te smieszne i mniej przyjemne..

Mama teraz przeczytalam dalej..
Dobrze ze macie siebie, ze Tom ma w Tobie wsparcie, to dla Niego teraz tym bardziej wazne.

Teraz sie ladnie witam:tak:
Kupilm sobie dzisiaj bluzeczke, bo na jutro bo wszystkie co mam letnie to albo za duze albo stare...
Bo wiecie, wspominalam Wam ze schudlam, i przez ten rok przechodzilam w ubraniach ktore mi sie udalo dostac, to od kolezanki, to od mamy, takie do przechodzenia. ale nic na takie uroczystosci. A ostatnia bluzke jaka kupilam to w lutym zeszlego roku:zawstydzona/y:
No i kupilam sobie bluzke, Mezusiowi i jeszcze bieizne:-D

A @ nadal brak:no:

AGNIESZKA - jak tam temat urlopu,obgadany??
Wczoraj rozmawialiśmy mamy jakieś plany co do urlopu ale wybacz mama na ogólnym nie będę o tym pisała...w ogóle o moich ważnych sprawach na ogólnym nie będę już pisała tylko na zamkniętym bo tam jest jednak bezpieczniej niż tu a nie chcę aby niepotrzebne osoby podczytywały co się u mnie dzieje.A na zamknięty
m będę czuła się bezpieczniej rozumiesz...?

Lor współczuję, bidulko
mama ja po prostu nie znoszę:wściekła/y:Ale nadal mam letnie rzeczy na górze i musze to pozamieniać. Nie mieszczę się w dzinsy. To jakas paranoja. Ludzie zważyłam sie i przytyłam 2 kl. Kiedy. Może mi się woda zatrzymała czy coś. Mam takie fajne spodenki z tamtego roku i tez nie zapnę. Dupa, dupa , dupa. Nie możliwe żebym tak przytyła, to przez te wzdęcia. Czy one mogą wazyć.:wściekła/y:
Ale znalazłam ładną niebieska tunikę;-)Taka zapomniana:-)Śliczna jest. Na jesdym z pudełek na dole była też spiżarnia Łajki, naznosiła tam mase suchej karmy. Dobrze, ze tym razem suchej, bo kiedys ukradła kość z udka z kosza i wyczuliśmyja dopiero po zapaszku z szafy w przedpokoju. Na szczęście stała w stojaku na choinkę a nie np. w moim bucie!

Lorelain - wierzę, że wychowywanie dzieci bardziej męczy i fizycznie i pscyhicznie, niż jakakolwiek inna praca - zreszta tu nigdy nie ma urlopu :)

Witam Was ponownie!
Mama - mam nadzieję, że dajecie radę... Trzymajcie się!
U mnie dzień deszczowy... W zasadzie już chyba ze 3. dzień.

A ja się durna za mycie okien wzięłam!... :eek::eek::eek: Ale nic to, akurat nie padało przez chwilę, a mi jakiś ptasior narobił i już się patrzeć nie mogłam na to co nieco...
Mój M. wraca jutro z tego tygodniowego wyjazdu, więc przystępujemy do rzeczy i mam ogromna nadzieję, ze ten cykl będzie owocny...

Gratulacje dla Buni z okazji 4. - właśnie doczytałam! :-) Lorelain - podziwiam Cię za spokój! Mlodam - testujesz? Ogromne kciuki za ||

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry