reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary, zizi, pralinka , tonya,burza witajcie
burza przykro mi bardzo , ale pewnie dołączysz do marcówek:-)
tonya juz zaczełam te zakupki, z czystym sumieniem... Licytuje tez spodnie na allegro, a co!:-)

reklama
Zizi najlepsza dieta pod sloncem to jest regularnie co 2,5- 3 godziny.
4, a najlepiej to 5 posilkow dziennie.
Nie podjadac. Nawet lod czy ciastko to posilek! Sniadanie najpozniej do godziny po przebudzeniu a kolacja do 18tej, niezaleznie kiedy sie kladzies spac.
Duzo wody, wykluczyc kolorowe i gazowane napoje.
Rano weglowodany, wieczorem bialka.
To podstawy, jak sie noe glodzic, jesc wszystko i chudnac. Sprwdzone i potwierdzone:-)

Dziewczyny wracam za pol godzinki, slonko zachodzi wiec teraz moge ogarnac mieszkanko;-)

Czy ktoś mi poleci dobrą dietkę, sprawdzoną??
Muszę schudnąć, bo brzuch mam jakbym w ciąży była (a mogłabym być:-) ) Wzrostu mam 165cm, a ważę 74kg:wściekła/y:

Burza tulę mocno, wiem jak to jest.... Głowa do góry.

Moi znajomi stosowali diete wysokoproteinową z bardzo szybkimi i dobrymi efektami, pewnie w necie znajdziesz cos więcej na ten temat.

Dziewczynki, ja zmykam teraz pod prysznic, bo po tych porządkach... Ufff...

Później zajrzę. Trzymajcie się ciepluchno i miłego wieczorku!

Pomożecie mi z tymi suwaczkami?
TONYA- jak ustawisz suwaczek to wejdz na bb w ustawienia tam masz Edytuj sygnature-tam wejdz i wstaw bbcode(nadus CTRL i V) I ZATWIERDZ ZMIANY i gotowe:tak:

AGNIESZKA- rozumiem...

LOR- masz PW

WISIEŃKA- milego kupowania ciazawych ubran:tak:

PRALINKA- dziekuje za zaproszenie;-)i za cieple slowa-staramy sie trzymac...choc wiadomo-mama to mama...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry