reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam wieczornie:-)
Mam dzisiaj wolny wieczór, maż wyjechał do kolegi na 30stkę a ja zostałam w domu, wiec dzisiaj więcej z Wami pogadam:tak:

reklama
kobitki moja @@@ ... dziś 0 15 stej ,, przyszła , byliśmy oboje z mężusiem zaskoczeni jak cholera .. :wściekła/y:. szlag mnie trafia . ryczałam jak bóbr .nie wiem co robić .

Burza, Kotus tule Cie mocno

Nie doluj sie. W tym cyklu pojdzie lepiej;-)

Mary to w takim razie pogoda pewnie z tej zawisci o czyste okna;-)

U mnie sie troszke juz ochlodzilo, ale stresuje sie jak cholercia na jutrzejszy dzien...

Ostatnia edycja:
kobitki moja @@@ ... dziś 0 15 stej ,, przyszła , byliśmy oboje z mężusiem zaskoczeni jak cholera .. :wściekła/y:. szlag mnie trafia . ryczałam jak bóbr .nie wiem co robić .
burza77 - kochana, tulę mocno! Nie załamuj się, próbujcie dalej! Wytrwałości zyczę!

Mary dzięki za zaproszenie do Grona Przyjaciół:-)
Proszę bardzo! :-):-):-) I dzięki za przyjęcie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

burza współczuje bardzo, trzymajcie się razem. Wiem, że od listopada to już kawałek czasu i cierpliwość coraz mniejsza, ale w końcu sie uda, musi sie udać, trzeba w to wierzyć...może już za rok będziesz trzymać swój ukochany Skarb w ramionach...nawet jeśli teraz wydaje sie to mało realne, nadal jest możliwe. Trzymam mocno kciuki!

reklama
Czy ktoś mi poleci dobrą dietkę, sprawdzoną??
Muszę schudnąć, bo brzuch mam jakbym w ciąży była (a mogłabym być:-) ) Wzrostu mam 165cm, a ważę 74kg:wściekła/y:

Burza tulę mocno, wiem jak to jest.... Głowa do góry.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry