- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
burza77
Zaciekawiona BB
kobitki moja @@@ ... dziś 0 15 stej ,, przyszła , byliśmy oboje z mężusiem zaskoczeni jak cholera .. . szlag mnie trafia . ryczałam jak bóbr .nie wiem co robić .
Tonya
Zadowolona z życia :)
Słuchajcie czy mogłybyście mnie nauczyć robic suwaczki? A nawet nie tyle robić co wklejac je pod wiadomościami....
mary-beth
Nie ma takiej opcji, że źle umyte. Ja z tych pedantycznych jestem!
malapralinka
mary-beth
burza77 - kochana, tulę mocno! Nie załamuj się, próbujcie dalej! Wytrwałości zyczę!kobitki moja @@@ ... dziś 0 15 stej ,, przyszła , byliśmy oboje z mężusiem zaskoczeni jak cholera .. . szlag mnie trafia . ryczałam jak bóbr .nie wiem co robić .
Proszę bardzo! :-):-):-) I dzięki za przyjęcie.Mary dzięki za zaproszenie do Grona Przyjaciół:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tonya
Zadowolona z życia :)
kobitki moja @@@ ... dziś 0 15 stej ,, przyszła , byliśmy oboje z mężusiem zaskoczeni jak cholera .. . szlag mnie trafia . ryczałam jak bóbr .nie wiem co robić .
burza współczuje bardzo, trzymajcie się razem. Wiem, że od listopada to już kawałek czasu i cierpliwość coraz mniejsza, ale w końcu sie uda, musi sie udać, trzeba w to wierzyć...może już za rok będziesz trzymać swój ukochany Skarb w ramionach...nawet jeśli teraz wydaje sie to mało realne, nadal jest możliwe. Trzymam mocno kciuki!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: