reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamusiu nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam by gdzieś się zadziało wśród postów.
Bardzo mi przykro :-( z powodu tej straty. Każda boli równie mocno i nie ma słów, które zdołają nas w tych chwilach pocieszyć i zazwyczaj pojawia się pytanie dlaczego? niestey nie znajdziemy na nie odpowiedzi. Zycie pisze sobie samo scenariusz, a my jesteśmy tylko aktorami których stawia się przed faktem, dostajemy kolejną kartkę i musimy grać - beż ani jednej proby.
Sciskam Was raz jeszcze.

Jakis czarny koniec tego tygodnia, w piątek zmarła mama kuzynki Krzyska :-( a jeszcze przed chwila bawiłam się z nią na weselu córki...

reklama
LORELAIN,MLODAM ASMI- no wlasnie,Ona tak nagle zmarla...chorowala na cukrzyce a zmarla za zawal...nie wiem czy wplyw miala ta pogoda...miala 64lata...

AGNIESZKA- dzieki!!

mama tulę ciebie i współczucie dla Toma, zreszta ty wiesz... Smutne jest zawsze gdy umiera ktoś bliski a mama jaka by nie była zawsze gra na najboleśniejszej nucie. Współczuję Tomowi mocno. Jak umarła moja mama nie umiałam o tym rozmawiac i zamknęłam się w sobie, teraz juz mogę. Powiem jedno tęsknic sie nie przestaje.Miała 57 lat :-(Straszne jest załatwianie tych wzystkich formalności po pogrzebie jest ciut lepiej ale nigdy nie przestaje boleć. Jak moja mama umierała trzymałam ją za ręke ale pamiętam ją jako zdrową usmiechnięta i ciepłą mamusię. Jeszcze raz współczuję .

Mama - moja teściowa też zmarła duklanie w wieku 64 lat. Mój tato jest po zawale, ale żyje już po nim 10 lat, strachu wtedy się strasznie najedliśmy. Okropne są te chwile jak odchodzi nam najbliższa osoba :-(

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Dwa dni tu nie zaglądałam i sto stron lektury przybyło!!! Goście wycjechali więc mogę trochę poplotkować :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry