mlodam
mama Oleńki
Agnieszka taki mam plan.
powinnam albo w pon albo we wtorek, ale nie wytrzymam ;-)
powinnam albo w pon albo we wtorek, ale nie wytrzymam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tonya- WITAJ !!Witajcie dziewczyny
Dwa dni tu nie zaglądałam i sto stron lektury przybyło!!! Goście wycjechali więc mogę trochę poplotkować
wisieńka- PEWNIE ,ZE SIE UDA!! juz 1 syna masz ,teraz rośnie Dzwoneczek i jeszcze 1 przybedzie i bedzie sizycze Ci tego z calego serca!u mnie leje, mlodam umyte okna szlak trafił
mama ja też chce duzą rodzine i mam nadzieje, ze się uda
MLODAM- na pocieche Ci napisze,ze ja tez tak mam ,ze umyje i pada... powodzenia jutro,&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete i daj szybko znac rano!!i cholera leje
mogłam to przewidzieć, zawsze jak umyje okna to tak właśnie jest
dokłądnie tak jak mówisz Wisienka wrrrrrrrrrrrrrrrr :-(
Dzięki Agnieszka, mam nadzieję, że tak właśnie bedzie.
Ale przyznam Wam, że nie wiem raczej moja reakcja będzie bojąca się o przyszłość niuni - boje się powtórki z historii :-(
Jestem, była akcja nr 2. Mato zrobił kupę taką, że z majtek wyleciała i zdążył sie w tym wymazać i narzutę na kanapę
Byłam bardzo spokojna, opanowana, nie podniosłam na niego głosu tylko spokojnie tłumaczyłam, że trzeba wołać na nocnik no to pokiwał główką, że będzie pamiętać ... no zobaczymy