B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
bunia - gratuluje 4 :-);-)
Wisienka - Mati wiele rzeczy robił szybko,a gadać i ten nocnik to nie chce. Chodź ostatnio chyba jakieś słowa z niego wychodzą... dzisiaj powiedział" sam" i "daj" :-):-):-):-)
Wisienka - Mati wiele rzeczy robił szybko,a gadać i ten nocnik to nie chce. Chodź ostatnio chyba jakieś słowa z niego wychodzą... dzisiaj powiedział" sam" i "daj" :-):-):-):-)
mlodam
mama Oleńki
Hej Lorelain! no to miałaś dziś przygody. długo czekasz jak na wizyte prywatną i jeszcze pewno słono zapłacisz.
a ja umyłam kolejne okno ale moze nie bede w razie czego przeginać...\
K pojechał robiś ogrodzenie w domku u mojej kumpeli. wiec siedze i wyczyniam cuda. sam powiedział ze sie zmywa,bo widzi ze mnie nosi. oby to nie było przed @ szaleństwo. K juz wie, ze jak sprzątam to o cos mi chodzi,ale czasem sama nie wiem o co
a ja umyłam kolejne okno ale moze nie bede w razie czego przeginać...\
K pojechał robiś ogrodzenie w domku u mojej kumpeli. wiec siedze i wyczyniam cuda. sam powiedział ze sie zmywa,bo widzi ze mnie nosi. oby to nie było przed @ szaleństwo. K juz wie, ze jak sprzątam to o cos mi chodzi,ale czasem sama nie wiem o co
Wisieńka
lor synek mojej koleżanki milczał aż pewnego dnia około3 lat jak zaczął to prosza nieraz by przestał, niech rośnie swoim rytmem jak będzie miał 10 lat to i tak nie będzie miało znaczenia. Mati mojej sister do ponad 3 lat chował się na kupe za fotel i tam cisnął tylko zapaszek go zdradzał, potem sam zawołał i tak zostało. Może Mateusze tak mają:-)
mlodam to wy dzis nie w soli?????
ja chyba spać pójdę taka jetsem zmęczona ale szkoda mi dnia.
Myslę o tej wizycie u gina i boję się.
Ciekawe czy mama zajrzy, pisała , ze może wieczorem wpadnie:-(
mlodam to wy dzis nie w soli?????
ja chyba spać pójdę taka jetsem zmęczona ale szkoda mi dnia.
Myslę o tej wizycie u gina i boję się.
Ciekawe czy mama zajrzy, pisała , ze może wieczorem wpadnie:-(
-Lorelain-
Młodam - no sporo bo 400 zl leczeni kanałowe i 500 zł wycięcie torbieli i 60 zł znieczulenie, bo to na trzy razy musi byc robione, wiec 1000 zł za głupiego zeba, a nie idzie zrobić na NFZ
bleeee dla mie jest za gorąco na mycie okien... szacun!:-)
a opowiadałam wam, ze Mati ma ostatnio faze na różowe wózki i lalki ?
bleeee dla mie jest za gorąco na mycie okien... szacun!:-)
a opowiadałam wam, ze Mati ma ostatnio faze na różowe wózki i lalki ?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć kochane moje-jestem,ale jakoś weny do pisania brak...
WISIEŃKA,BUNIA,MARYLKA,BADYLINKA,AGNIESZKA,MARY-BETH,MARAN,LORELAIN,BURZA,MLODAM,SOL... i wszystkim ktore nie wymienilam dziekuje Wam za wsparcie i za kondolencje....
w poniedzialek zaczniemy zalatwiac pogrzeb...bylismy na tym pikniku bo Tom wolal byc wsrod ludzi,ale wogole sie nie udzielal....dzieci sie wybawily a ja staralam sie Go wspierac i byc przy Nim i tulic...w wieku 13 lat zmarl Mu tata na atak serca a teraz mama-zostala Mu sistra bo mama byla jedynaczka:-(a z taty rodziny utrzymujemy kontakt z wujostwem ktore mieszka niedaleko nas a d tego 1,5 roku temu ciocia zmarla wiec wojek zostal sam-Tom ma malą rodzine,dlatego nasza bedzie spora!!
teraz kapie Zuze i bede zaglądać...
WISIEŃKA,BUNIA,MARYLKA,BADYLINKA,AGNIESZKA,MARY-BETH,MARAN,LORELAIN,BURZA,MLODAM,SOL... i wszystkim ktore nie wymienilam dziekuje Wam za wsparcie i za kondolencje....
w poniedzialek zaczniemy zalatwiac pogrzeb...bylismy na tym pikniku bo Tom wolal byc wsrod ludzi,ale wogole sie nie udzielal....dzieci sie wybawily a ja staralam sie Go wspierac i byc przy Nim i tulic...w wieku 13 lat zmarl Mu tata na atak serca a teraz mama-zostala Mu sistra bo mama byla jedynaczka:-(a z taty rodziny utrzymujemy kontakt z wujostwem ktore mieszka niedaleko nas a d tego 1,5 roku temu ciocia zmarla wiec wojek zostal sam-Tom ma malą rodzine,dlatego nasza bedzie spora!!
teraz kapie Zuze i bede zaglądać...
Wisieńka
pisałam do mamy esa i pisała , ze wpadnie na bb ale weny brak, bidulka.
U mnie się zachmurzyło ide przesadzić nowe pełne surfinie bo męczą się w małej doniczce bidoki.
U mnie się zachmurzyło ide przesadzić nowe pełne surfinie bo męczą się w małej doniczce bidoki.
-Lorelain-
Mama - wiem przez co przechodzicie bo ja to przeżywałam praktycznie dokładnie rok temu. Ja miałam bardzo bliski kontakt z teściową i jej śmierć wszyscy okropnie przeżywali. Zachorowała na raka i w kilka miesięcy zmarła i bylo juz super, wszyscy mysleli ze z tego wyjdzie az tu nagle z dnia na dzien mega przerzuty na prawie wszystkie organy. Początiem byl guzek na jajniku
mlodam
mama Oleńki
no wiem, że szalona jestem, ale juz takie były brudne ze musialam, a kupiłam taka szmatke i wypróbowac musialam ;-) cała spływam, i zaraz pewno skocze do wanny ;-)
Wisienka nie w soli - kasa jakos jej mało gdy K nie pracuje. wiec akcja "O".
kuchnia skasowałam co dalej napisalam :/
wiec szkoda, ze nie pojechalismy, bo dni NS są i masa koncertów(Feal, Paula, Maryla - i tego mi szkoda), ale cóz za rok sobie odbiję
cholipa - standard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja umyłam okna i bedzie padac, tak sie zachmurało i wieje wrrrrrrrrrrrrrrr
Wisienka nie w soli - kasa jakos jej mało gdy K nie pracuje. wiec akcja "O".
kuchnia skasowałam co dalej napisalam :/
wiec szkoda, ze nie pojechalismy, bo dni NS są i masa koncertów(Feal, Paula, Maryla - i tego mi szkoda), ale cóz za rok sobie odbiję
cholipa - standard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja umyłam okna i bedzie padac, tak sie zachmurało i wieje wrrrrrrrrrrrrrrr
Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: