reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-DSol ale sie usmiałam:-D Ciesze sie, ze widać i powiem ci nie myslałam , ze tak szybko pójdzie, tydzień temu sie dowiedziałam i od razu 5 miesiąc:-D No to sie przemęczę i kupię spodnie z golfem na brzuch a dzinsy oddam siostrze. Kurcze a kupiłam takie fajne rurki:-p

Wisienka no nosi i nosi, rano mam plan zrobić.
wczoraj obudziłąm się o 1 ( a raczej dzisiaj) nos zawalony, katar ze hej, kichanie i nawet kaszel... cholerna alergia :-( no i co... chcąc niechcąc wzięłam tabletkę bo męczyłam się godzinę i nie mogłąm zasnać. mam nadzieje ze w razie czego niczemu nie zaszkodzi.dzis to z chusteczka przy d... chodzę... szok.

a w razie czego to wiecie czy we wrzesniu jakbym chciala zrobic testy alergiczne to w ciazy mozna?

hej dziewczyny- witam się znowu i jeszcze bardziej upalnie coś tam na dworze wieje, okna pootwieraliśmy w całym domu, ale i tak bez wiatraka nie da rady. co za porażona pogoda. ani nie mamy gdzie nad wodę pojechać, bo wszystko po powodzi i sam syf

jak się czujecie?
mlodam jutro chyba testujesz, cio? to trzymam kciukaski za II kreseczki

ja się znowu wkręcam- spałam dziś ponad 2 godziny , najchętniej dalej bym spała. jem jak potwór no i w brzuchu jakoś tak cały czas kuje. no i się nakręcam że to fasolka, bo jakby jelita to bym biegła do wc- zwłasza po tym ile zeżarłam. nawet G jest w szoku, że ja jem co chwilę. jak mu powiedziałam, że "może" coś się kluje na dole to nawet burak nie zajarzył i grał dalej (oczywiście zawieszony na konsoli że hej).

pobiadolę wam trochę

niech już będzie wtorek!!!!! i żeby II krechy grubaśne były, bo jak nie będzie to normalnie

hej Bunia!
ja w poniedziałek(jesli cylk 29) lub wtorek(jesli cykl 30) powinnam, ale nie wyrabiam i zrobię jutro. ostatnio mialam 29 dniowy cykl, wiec mała rozbiezność ;-). Nie wiem ile bedzie bo po poronieniu dwie miałam różnie, także to loteria ;-)

mlodam no to trzymamy kciuki. ja testuję we wtorek- o ile wcześniej się @ nie zjawi. wczoraj wzięłam ostatnią lutkę dowcipną no i nie wiem ile po niej bym miała dostać @, choć mam nadzieję ( i to przeogromną, jak na nic jeszcze w życiu) że jednak nie przyjdzie

Hej, ja byłam cały dzień na działeczce, wpadła koleżanka z roczną córeczką, więc dzieciaki moczyły się w basenie a my obżerali grilem :) ... było bardzo fajnie, oczywiście nie obyło się bez dwóch akcji. Najpierw Mati obsrał się po pas i część trawnika bo latał na golasa :-D:-D:-D:-D ... co z tego ze nocnik stał metr obok a ja minute wczesniej pytałam sie czy chce hehe . druga akcja to taka, że dzisiaj przez cały dzień rósł mi ten gózek na dziąśle i w pewnym momenecie był juz taki punkt kulminacyjny, że nie mogłam wytrzymać z bólu. Poleciałam do domu wziąść jakąś tabletke przeciwbólową i nagle mi to pękło, okropnie dużo ropy wyleciało i krew lała się jak z łuku brwiowego. Przestraszyłam się nnie na żarty i juz dzwoniłam po męża , żeby leciał do domu bo myślałam, że wylądujemy u dentysty całodobowego. Udało sie zatamować krwawienie a ja poczułam mega ulge. Najgorzej, że na leczenie tego musze czekacć prywatnie aż do 2 lipca. Po tej akcji przynajmaniej juz nie boli tylko czuje dyskomfort. Może i dobrze, że mi to pękło bo się przynajamniej pozbyłam tego świństwa z organizmu. W domu przepłukalam to specjalanym płynem antybakteryjnym do dziąseł, oby się to nie babrało.

Doczytałam troszkę, że same smutne więsci dzisiaj były :-:)-:)-(

reklama
mlodam no niby normalka, zdarza się jak wymioty czy zgaga. Śmiesznie to wygląda bo mam brzuch jak w 5 miesiącu.Wytrzymama. Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebię i bunię.
Lor witaj. Dobrze, ze ci ulzyło. No Mati nieźle sobie pofolgował:-)Maciek bardzo szybko korzystał z nocniczka ale nie pamiętam jak to się stało. Miał za to problem z budzeniem się do siusiania w nocy i dłuuuugo zdarzały mu sie padki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry