reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka muszę wytrzymać ^^
chciałabym żeby mój się zgodził że jeśli się nie udało to w następnym cyklu się postaramy ale coś mi się wydaje że nic z tego...

Sol please poradz coś, juz jem delikatnie i w ogóle bez żadnych wzdymanów a brzuch mam jak balon. Juz nie wiem czemu. Może mogę coś wziąć aptecznego???
no chyba, ze to wiecej niż jedno wiśniowe dziecko!

agnieszka Pol sie cieszy, ze tak, chyba bym nie uwierzyła , myślę, ze to taczej dolegliwości ciężarnych.
mlodam a dziękuję w porządeczku. I co nosi cię dalej czy już zatestowałaś i trzymasz to w ukryciu.

reklama
Wisieńka - mam ten sam problem - co bym nie zjadła to mam balonik :-D Ale tak ponoć się robi często przy drugim maluchu bo skóra i mięśnie już nie te same a brzuch pracuje na wyższych obrotach :-) Dlatego straszę mojego promotora bliskim terminem porodu :-D Niestety nic z apteczki Ci nie polecę bo nie ma nic bezpiecznego. Niby espumisan jest bezpieczny ale każą konsultować z lekarzem. Może zapytaj jak będziesz na wizycie :tak: Tak będzie najlepiej a zanim wykupisz poproś farmaceutę o konsultacje bo często lekarze dają coś głupiego :-D Oj źle ci że widać kropka już? :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry