reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia - gratuluję czwórki :-D
burza - pocieszę cię - objawy alergii i astmy ustępują w ciąży i na czas karmienia i do roku po zakończeniu karmienia :-D A mojemu mężowi też późno zdiagnozowali alergię :-p
mama - kondolencje dla Toma :-(

A my byliśmy na basenie, Karola się wyszalała przez godzinę w basenie i było suuuuuuper :-D Zasnęła niedługo po wyjściu z basenu :tak: A u nas już dzisiaj jest znośnie - nawet wiatraczek nie chodzi - jest ciepło ale nie ma takiego ciężkiego powietrza :-D A ja sobie odpoczywam teraz z lodem w łapce :-D

reklama
Hej, dziewczyny!:-)
U nas dzisiaj pogoda się popsuła, chyba będzie lać...:-( A już myślałam, że sobie na ogrodzie posiedzę i się poopalam, a tu nic z tego...:no:
Jeśli chodzi o moją pracę, to z jednej szkoły mam już odp.- negatywną....:-(, mam nadzieję, że uda się w której z pozostałych dwóch dostać pracę- tak bardzo mo na tym zależy...- Dziewczyny, trzymajcie mocno kciuki!!!

Mama- tak mi przykro, bardzo wam teraz współczuję!:-:)-:)-(
Bunia- gratuliję 4 na egz. i czekaj cierpliwie do wtorku na testowanko- oby tym razem były śliczne II kreski!!!!!!!!!!!!!:-)
Badylinka- niedobrze, że ciągle tak źle się czujesz, a byłaś już u lekarza? Może warto pójść?:tak: Żebyś tak się już nie męczyła... A ile masz jeszcze do testowania? Bo to chyba już za parę dni...?
Zizi- witaj! Poczekaj spokojnie do 16 czerwca, wiem, że łatwo tak mówić... Cierpliwości..;-)
Wisienka, Sorbus- jak się czujecie- przyszłe mamusie?:happy2:

Wrócilismy do domku i powiem wam, ze zaliczyłam zdziwienie niezmierzone. Na basenie taaaki tłum, ze trzeba czekać 3 h na wejście, można za to sie umówić to umówilismy się na jutro.Zaliczyliśmy zato lody i galerię, a nawet dwie i kupiłam strój , sukienke i tunikę, hmm lużniejszą tunike. Jej ja musze coś na dół kupić bo wszystko mam raczej takie obcisłe a mam taki wydęty brzuch, ze cięzko mi się zapina i zgina.
Sol zazdroszczę ci tej wody.
burza to trzymam kciuki za teraz, zeby ci wyszedł też test z 2 kreseczkami jak mi mimo pierwszego negatywnego.Współczuję nieszczęścia rok temu. Ja też mam nastoletniego synka i czekam z utęsknieniem na dzidziusia
monisia witaj u mnie skwar
kinguś sliczne zdjęcie
mary, zizi witam
isana dzieki za pytanie. Mnie troszkę mdli i musze wtedy coś zjeść i się napić. Ale czuję się dobrze, nie doskwiera mi zmęczenie ani zgaga a nic takiego. W poniedziałek o 8, 10 mam wizytę u gina

Ostatnia edycja:
witam się sobotnim popołudniem:)
Dopiero odeszłam od garów:-/
Cały dzień przygotowywałam pyszności ale mam już dość!
Co u was?jakieś nowości bo nie dam rady wam nadrobić a poza tym kupiłam dziś wieszak do łazienki i firanki do Alana pokoju,później wkleję foto ale na zamkniętym:)

Badylinka- niedobrze, że ciągle tak źle się czujesz, a byłaś już u lekarza? Może warto pójść?:tak: Żebyś tak się już nie męczyła... A ile masz jeszcze do testowania? Bo to chyba już za parę dni...?

Isanka wczoraj tata mnie podwiózł do lekarza i babka powiedziała że faktycznie średnio wyglądam i że jakieś poważniejsze medyki mi da, ale jak jej powiedziałam że może być taka opcja że jestem w ciąży to dała mi chlorchinaldin i syrop na kaszel... już mi trochę lepiej dzisiaj. Dodatkowo temp cipkowa skoczyła dzisiaj znowu na 36.93 więc jestem skołowana jak pies =="
jak ja bym już chciała żeby był dzień testowanka..... imprezke mam dzisiaj i alkohol mnie omija kurka a takie świetne wino dostałam!!!!!! Oby to wyrzeczenie dzisiejsze było czegoś warte ;)

buńku!!!! Gratsy z okazji egzaminu!!!

reklama
hej dziewczynki ja wpadłam tylko na chwilke :) zdjęcia wstawie w poniedziałek bo aparat został w pracki :( ja już po wizycie u fryzjera i kosmetyczki :) właśnie skończyłam sprzątać jeszcze tylko prasowanie mi zostało :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry