reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ok, ja uciekam dziewczyny :)
znowu w to samo miejsce, co tydzien temu... Mellieha Bay...

milego weekendu :)

Wczoraj ja prawie stracilam tate...a przed chwila dostalismy wiadomosc od Tomka siostry ,ze Jego mama zmarla w nocy na zawal..
Witajcie wszystkie!
Mama - ogromne wyrazy współczucia dla całej Twojej Rodziny! Trzymajcie się jakoś!...
Łączę się z Wami w tym trudnym momencie, wiem, co to znaczy stracić rodzica.

Cześć Dziewczyny.
U nas gorąco, ale jakiś smutny dziś dzień mam.
Trochę Was poczytam...

Cześć Dziewczyny.
U nas gorąco, ale jakiś smutny dziś dzień mam.
Trochę Was poczytam...
Zizi_16 - ściskam więc żebys się nie smuciła... ale sama mam to samo... :-( Tak sobie pomyślałam, że brakuje mi troszkę babskich plot czy po prostu kontaktu ze znajomymi z Polski - i tak mi dziś smutno... Taka dola emigranta, że wszystko, łącznie z przyjaciółmi, trzeba sobie organizować na nowo... U mnie pada deszcz rzęsisty, ale za chwilkę muszę się wybrać do sklepu.

Wszystkim Wam życzę miłej soboty, udanych zakupów, basenowania - tym co mają zamiar popływać, oraz odpoczynku!

To smutne, że nie masz kontaktu ze znajomymi:-(
A tam gdzie mieszkasz nie masz znajomych??

To smutne, że nie masz kontaktu ze znajomymi:-(
A tam gdzie mieszkasz nie masz znajomych??
Mam, i to całkiem sporo. Ale poznałam ich dość niedawno dzięki mojemu M., więc wiesz... Brakuje mi takich tylko moich znajomych, z którymi mogę się spotkać, pogadać... Nie będę może narzekać, bo w sumie po przeprowadzce z Oslo do mojego M. mam teraz bliżej do ludzi i więcej ich tu, niż w Oslo (tam została moja rodzinka). Oj, może to kwestia czasu, poznam ich bliżej i relacje nam się zacieśnią... ;-)
Lecę do sklepu! Miłego dnia Zizi. Później zajrzę i pogadamy. Nie smuć się!

wisienko- ja mam córcię na 11 lat . , a to moja trzecia ciąża , jakiś rok temu miałam ciążę pozamaciczną .:no:. byliśmy z mężem pewni że tą razo nam się udało , tyle po i test negatywny , pamiętam jak ty miałaś , ja w poniedziałek mam badania podejżewają u mnie astmę bo alergia tak się nasiliła że już sama nie daję rady ,,, :szok:. teraz się czuję dziwnie bo pewna byłam że to fasolka ,, ale widać nie . cykle miałam 28 ,, zawsze.

reklama
hej babeczki- ja sobie pospałam i mi lepiej. widzę że dzisiaj wszystkie zajęte. spoko maroko- nadrobimy

buziaczki i

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry