reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wpadam tylko się przywitać i życzyć wam miłego dnia i uciekam do teściówki na podwórko bo Maja mi suszy głowe bo pokąpać się chce :-D

papapa do jutra pewnie bo wieczorkiem ostatnio kiepsko się czuje przy tych upałach :zawstydzona/y:

reklama
witam gorąco i chorobliwie :(
nadrobiłam Was i już chciałam się żalić że nikt się o mnie nie martwił wczoraj że mnie cały dzień nie było ale potem doczytałam co się u mamy stało..... współczuje Ci.... kondolencje dla Ciebie i Toma :(

ja padam na pychol ciągle z tej temperatury, jeszcze to choróbsko cholerne.. wczoraj zemdlałam w autobusie i potem cały dzień byłam wyłączona z obiegu. A dzisiaj mam na głowie tonę gości i już na samą myśl mi się odechciewa.... mam ochotę ich "odmówić", zaszyć się gdzieś w kąciku i nic nie robić...

Badylinko to odmów i odpoczywaj mysl o sobie , po co sie męczyć.
sorbus witaj kochana, miłego dnia i dobrego samopoczucia, ja też wieczorkami padam.
luckaa ja tak nie miałam i nie wiem czemu tak jest. Poczekaj cierpliwie albo zrób betę. Domysły nic nie dadzą. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiśnia nie no nie wypada tak..... 5h przed imprezą odwoływać gości... bo to taka większa nasiadówa - spóźniona za urodziny więc cała rodzina się zjeżdża.
btw - widzę że fistaszek został przechrzczony na Dzwoneczka ;)

witam się z wami dzisiaj

mama strasznie mi przykro. nie wiem co napisać, bo to pewnie nic nie zmieni. trzymajcie się kochani razem- w tym wasza siła i razem wszystko przetrwacie.

wróciłam z egzaminu- dostałam 4

a ogólnie jestem zmęczona i zgrzana- temperatura tragiczna. chyba się pójdę zdrzemnąć. małż z pracy wraca po 13 to i tak będę mieć czas na obiad, bo dopiero koło 16- jak zwykle będziemy jeść.

bunia Gratuluję Egzaminu i Tłustej 4 Brawo:-)
Badylinka ostateczne brzuchowe imionko nie zostało jeszcze wybrane ani nam się nie mówi fistaszek ani dzwoneczek, decyzja dojrzewa. Sniło mi się, ze to chłopczyk...
No my wychodzimy zakupy i basen. Lubę weekendy w domu mamy więcej czasu dla siebie. :-)

jeszcze tylko za parę dni zobaczyć te II kreski i pełnia szczęścia
brzucho dalej tak dziwnie boli- myślałam, że znowu jelita mi szaleją, ale jak one szalały to po takich skurczach biegałam do wc. a teraz nic. och- i znowu zaczynam się nakręcać, niech mi któraś jeb**ie
jednak nie miałam testu- dziś kupiłam, schowałam głęboko i poczeka do wtorku. chyba że @ mnie wcześniej nawiedzi. niech tylko małpa spróbuje przyleźć

wisienko miłego basenowania

dziewczyny chyba pouciekały
to ja też spadam- pochwaliłam się, ponarzekałam. idę się zdrzemnąć bo za chwilę padnę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
buniu gratuluje czwóreczki :) moja ty zdolniacho :):):):) no i trzymam kciukasy za Twoją fasolinke :):):)

Wisienka fajny weekend Ci sie zapowiada zakupki i basen :) ja tez nie nażekam bo fryzjer i pazurki :):):) będe robić :):):)

reklama
Bunia- gratuluje 4!!!! pieknie!!!! :D

Wisienka- czyli nie jest tak zle :D my sie bierzemy ostro za robote juz od dzisiaj.. a co? :) trzeba nadrobic ostatnie dni.. ta @ sie skonczyla po 3 dniach.. ale cykle mam dalej takie same 27-29 dni od 4 m-cy...
za tydzien bedziemy sie musieli bardziej starac ;) hehehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry