Bafinka
Fanka BB :)
mama - współczuję ci bardzo serdecznie ... wiem co tomek czuje mi też się to zdarzyło ,,,, to już 5 lat będzie w grudniu na kilka dni przed wigilią ,, święta były koszmarne ,,
moja @@@ zwariowała ,,
a to co z @ nie tak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mama - współczuję ci bardzo serdecznie ... wiem co tomek czuje mi też się to zdarzyło ,,,, to już 5 lat będzie w grudniu na kilka dni przed wigilią ,, święta były koszmarne ,,
moja @@@ zwariowała ,,
tulam Cie mocno bożesz co za szurnięty rok wypadek z tym samolotem powodzie, tornada, - szok kiedyś tylko w filmach a teraz jeszcze tu u mamy te wieści i nasze problemy z zajściem i tyle krzywd inne dziewczyny spotkało po prostu masakra jakaś ale to tym bardziej trzeba sie cieszyć każdą chwila i tym co mamy bo nigdy nic nie wiadomoWczoraj ja prawie stracilam tate...a przed chwila dostalismy wiadomosc od Tomka siostry ,ze Jego mama zmarla w nocy na zawal..
wisienka nie nie mam klimy ale jak mam otwarte drzwi to jest fajnie na razie nie jest tak goraco żeby montowac klime na szczęście i witaj kochaniutkamarylko witaj, a ciebie w sklepiku masz klimę??
Bafinka ja zebrałam fajną kwotkę na urodzinki i tez zamierzam ją wydać na ciuszki i kupie sobie jakis specyfik przeciw rozstępom.Wykorzystaj męża doszczetnie.
burza znaczy nie masz dalej. To tak jak ja nie miałam i testy nie wychodziły jak nie przyjdzie to zrób betę. A jakie były wczesniej. Czyz to twoja pierwsza ciąża??? Masz juz dzieciaczka bo nie masz żadnego suwaka????
udanych zakupówDziewczynki ja uciekam na zakupy;-) Miłej soboty dla wszystkich
WISIENKA baw się dobrze na basenie;-)
BAFINKA no tak to jest z samochodami Udanego wypadu zakupowego i miłego wieczorku
MAMA jeszcze raz tulę mocno(