reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wczoraj ja prawie stracilam tate...a przed chwila dostalismy wiadomosc od Tomka siostry ,ze Jego mama zmarla w nocy na zawal..
tulam Cie mocno bożesz co za szurnięty rok wypadek z tym samolotem powodzie, tornada, - szok kiedyś tylko w filmach a teraz jeszcze tu u mamy te wieści i nasze problemy z zajściem i tyle krzywd inne dziewczyny spotkało po prostu masakra jakaś ale to tym bardziej trzeba sie cieszyć każdą chwila i tym co mamy bo nigdy nic nie wiadomo :(

mama raz jeszcze tulam

marylko witaj, a ciebie w sklepiku masz klimę??
Bafinka ja zebrałam fajną kwotkę na urodzinki i tez zamierzam ją wydać na ciuszki i kupie sobie jakis specyfik przeciw rozstępom.Wykorzystaj męża doszczetnie.
burza znaczy nie masz dalej. To tak jak ja nie miałam i testy nie wychodziły jak nie przyjdzie to zrób betę. A jakie były wczesniej. Czyz to twoja pierwsza ciąża??? Masz juz dzieciaczka bo nie masz żadnego suwaka????

Dziewczynki ja uciekam na zakupy;-) Miłej soboty dla wszystkich

WISIENKA baw się dobrze na basenie;-)
BAFINKA no tak to jest z samochodami:sorry: Udanego wypadu zakupowego i miłego wieczorku:tak::tak:

MAMA jeszcze raz tulę mocno:((

nikusia dziękuję, najpierw musze kupić strój kapielowy ale jeszcze najpierw zjeść śniadanko bo jestem głodna. Pol juz mi szykuje sniadanko a ja sobie półleżę by zapobiec mdłościom :-)
Ciekawe co tam mama z Tomkiem robią, współczuję im ogromnie.:-(Napisałabym sesa do niej ale nie chcę im zakłócać spokoju. Teraz pewnie w rodzinnym gronie chcą porozmawiać i pobyć ze sobą.:-(

witam

Mama- tule Cie mocno.. to musi byc straszne przezycie.. najpierw tata taki straszny wypadek mial. a teraz tesciowa.. :( nie ma slow, ktore by ukoily Twoj (Wasz) bol.. przykro mi bardzo ...

Wisienka.. widze, ze dobrze sie czujesz.. basen planuesz.. i extra :)

nie dam rady doczytac Was z ostatnich kilku dni... nie bylo mnie, bo mialam mnostwo pracy..ale mam nadzieje,ze wkrotce odzyje :) jade na weekend na polnoc Malty..z dala od pracy, wiec powinnam odpoczac :)
poza tym.... juz niedlugo u mnie staranka sie znowu zaczna :)

maggy witam kochana, to fajnie, ze odpoczniesz, u mnie staranka zaczęły sie z dniem końca @:-) Bałam , ze mi się owulka przesunie i nie zdążymy. Ja mam mdłości i siusiam co chwilę ale dziś nie wymiotowałam ani wczoraj więc jest oki. Mam ochote popływać i poleżeć w baseniku. Szkoda, ze nie mogę w bąbelkach i nie wiem czy w solankowym to nie bedę tam wchodzić.

marylko witaj, a ciebie w sklepiku masz klimę??
Bafinka ja zebrałam fajną kwotkę na urodzinki i tez zamierzam ją wydać na ciuszki i kupie sobie jakis specyfik przeciw rozstępom.Wykorzystaj męża doszczetnie.
burza znaczy nie masz dalej. To tak jak ja nie miałam i testy nie wychodziły jak nie przyjdzie to zrób betę. A jakie były wczesniej. Czyz to twoja pierwsza ciąża??? Masz juz dzieciaczka bo nie masz żadnego suwaka????
wisienka nie nie mam klimy ale jak mam otwarte drzwi to jest fajnie na razie nie jest tak goraco żeby montowac klime na szczęście :) i witaj kochaniutka :):):)

Dziewczynki ja uciekam na zakupy;-) Miłej soboty dla wszystkich

WISIENKA baw się dobrze na basenie;-)
BAFINKA no tak to jest z samochodami:sorry: Udanego wypadu zakupowego i miłego wieczorku:tak::tak:

MAMA jeszcze raz tulę mocno:((
udanych zakupów :):)

a mama z Tomę jadą na ten piknik z pracy ale Tom jest w szoku i sie mało odzywa :(

reklama
[QUOTE
ale moze któraś z was miala juz tak jak ja że na paskowym tescie wychodzila druga linia bardzo blada a na teście płytkowym tylko jedna ( dodam że oba miay tę samą czułość) ?? Bo ja już znowu tracę nadzieje. Od listopada i nic :([/QUOTE]

Jak robilam test to widzialam tylko jedna linie, ale moj m sie gapil gapil az stwierdzil ze widzi drugą linie, dla mnie niewidoczna i rozczarowana stweirdzilam ze nic i wyrzucilam, żaluje bo teraz bym miala pamiatke dla moich dwóch jajek!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry