reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika 32 ja to wogołe mam pokrecone te cykle. @ wg cuklu 28 dni powinien byc 31 maja ( ale testy owulacyjen pokazaly dopiero 1-3 czerwca jako dni płodne. do tego trzeba by doliczyc ok 14 dni czyli wychodzi ze niby miala by przyjść @ ok 16 czerwca.
ale moze któraś z was miala juz tak jak ja że na paskowym tescie wychodzila druga linia bardzo blada a na teście płytkowym tylko jedna ( dodam że oba miay tę samą czułość) ?? Bo ja już znowu tracę nadzieje. Od listopada i nic :(

SCOOBY poczekaj spokojnie do 16 czyli daty przyjścia @ i wtedy zatestuj:tak:

MARYLKO witaj:-) Dobrze że u Ciebie wszystko dobrze po tej wczorajszej wichurze:-)

MALAPRALINKA no to trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

reklama
szczęśliwa :cool2::cool2::cool2: tulam bardzo bardzo mocno

nika no mnie suma sumarum omineło to tornado ale była masakra w okolicy połamało słupy rolnikom zborze troche poniszczyło no i te dachy boże nie wyobrażam sobie żeby mi dach zerwało z domu

mama ciebie też mocno tulam

jak tam dziewczynki macie jakieś plany ?? ja puźniej wstawie zdjątka po powrocie od fryzjera :):):)

witam widze ze nie tylko ja mam problem z @ najgorsze jest te czekanie mogła by już przyjść to można by znowu się starać;-) a u mnie nie byl wczoraj burzy nawet deszczu i duchota całą noc i nie zapowiada sie zeby coś się zmieniło... ja wczoraj miałam ostatni egzamin z prawa karno skarbowego i nareszcie chwila spokoju:-D

MARYLKA ta pogoda to daje w d**e:no::no: Jak nie upały, to powodzie i tornada:no: Szkoda tych wszystkich ludzi co ich dotykają te nieszczęścia:-(
U mnie dziś pada deszcz od rana:sorry: zaraz się ubierzemy i jedziemy z Pati na zakupki a po południu jadę do kumpeli na babskie pogaduchy:-D:-D
No ja myślę że wstawisz fotkę z nową fryzurką;-);-) I duuuuuużżżżżżeeeeegggggoooo utargu:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny
mama popłakałam sie przy poprzednim poście a teraz po prostu nie wiem co powiedzieć....Przykro mi ogromnie, wiem co znaczy stracic mamę. Tulam cię i ślę dla Toma uściski krzepiące , wyrazy współczucia dla was i trzymajcie się.:-(Smutno i bardzo

Wstałam dzis o 8 więc udało mi się dłużej pospać. Pol jeszcze śpi zakopany w pościel i rozgrzany aż miło, tylko nos mu wystaje. Dam mu pospać do 10 po tym ciężkim tygodniu . Potem śniadanie po strój i na basen.Fajny basen mamy we wro pół na dworze pół kryty, w zime jest śmiedsznie na stronie odkrytej jak w jakiejś baśni, para unosi sie kłębami.
sol miłego basenowania
bafinka witaj, co tam u ciebie , jakie dzis plany?

Witajcie dziewczyny
mama popłakałam sie przy poprzednim poście a teraz po prostu nie wiem co powiedzieć....Przykro mi ogromnie, wiem co znaczy stracic mamę. Tulam cię i ślę dla Toma uściski krzepiące , wyrazy współczucia dla was i trzymajcie się.:-(Smutno i bardzo

Wstałam dzis o 8 więc udało mi się dłużej pospać. Pol jeszcze śpi zakopany w pościel i rozgrzany aż miło, tylko nos mu wystaje. Dam mu pospać do 10 po tym ciężkim tygodniu . Potem śniadanie po strój i na basen.Fajny basen mamy we wro pół na dworze pół kryty, w zime jest śmiedsznie na stronie odkrytej jak w jakiejś baśni, para unosi sie kłębami.
sol miłego basenowania
bafinka witaj, co tam u ciebie , jakie dzis plany?

witam cię mi dzień sie zaczoł nie bardzo bo trzeba odebrać auto z naprawy i za jakąs gupotę 300 zł a do tego dzis okazało sie ze drugi szwankuje... :wściekła/y: a tak po za tym to mó mąż ma dziś dzień dobroci dla mnie i zabiera mnie do galerii na zakupy więc może humor mi sie poprawi.. u mnie nadal upał już ze 30 stopni jsst a co gorsze ani jednej chmurki ani wiaterka... a wieczorem idziemy drinkowac więc w gruncie rzeczy dzień będzie ciekawy:-)

reklama
mama - współczuję ci bardzo serdecznie ... wiem co tomek czuje mi też się to zdarzyło ,,,, to już 5 lat będzie w grudniu na kilka dni przed wigilią ,, święta były koszmarne ,,
moja @@@ zwariowała ,,:wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry