reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
scooby odczekaj kilka dni i jeśli @ nie przylezie to idź na bete bo tu dziewczynom też testy nie wychodziły a ciąża jak byk :-D

Witam się poranie :-D
Piękna pogoda a ja zaraz spadam na basen z moimi łobuzami :-D A co ochłodzić też się trzeba trochę :-D

reklama
Witam sie
LORELIAN- super fotka z Matim;-)jak wyjazd??
SCOOBY- Mysle,ze jesli za 3 dni nie dostaniesz @ (okresu) to zrob jeszcze test...

a ja nie moglam sie dodzwonic do rodzicow i rodzenstwa bo Oni maja tel.w Erze a szlak trafil po tej wichurze i grodobiciu nadajnik. w koncu brat znalazl kogos z tel.w innej sieci i dodzwonil sie do mnie-odetchnelam z ulga!! powiedzial,ze policjant ktry przyjechal na miejsce wypadku taty mimo ,ze pracuje 20 lat to nie widzial czegos takiego-tak wielkie drzewa spadlo i z taka sila,ze 2 konary przebily samochod od dachu do podlogi-powiedzial ,ze gdyby ktos siedzial kolo taty to albo urwaloby glowe albo przebilo...gdyby tata jechal o 20 cm blizej prawej strony to .... droga hamowania a tym drzewem to ponad 100m brat mowi ,ze nie wiedzial gdzie jedzie bo gdzerwo na aucie a liscie zaslonily przednia szybe-cud ze nie udeżyl w inne drzewo!!! po wsztskim jak juz sie zatrzymal wysiadl z auta i stal w szoku a strugach deszczu i w burzy....jak mi to mowil to ryczalam jak bobr...nie bylam w stanie wczoraj z Wami pisac i nie nadrobie-wybaczcie...

teraz szykujemy sie na piknik u Toma w pracy...nie mam ochoty,ale dzieci beda mialy ubaw a ja gdzies sie zaszyje i odpoczne...gdyby jakis news to pprosze o sms'ka-sciskam Was moje kochane i milego dnia!!

cześć kochane ja zrobiłam rano test i jednak negatywny , nic z tego nie rozumie @ nadal nie ma , fasolki też ... :wściekła/y:. sama nie wiem co robić , szlag mnie trafia , nawet po takim czasie nie mam siły ryczeć ,

Hej hej o poranku:-):-)

SOL miłego pluskania na basenie:-)

MAMA na szczęście twojemu tacie nic się nie stało a każdy byłby w szoku po takich przeżyciach:) Miłej soboty i udanego pikniku:tak::tak:

Czesc kobitki

Przykro mi z powodu Waszych kresek , ze nie bylo II, ale poki @ nie ma to jest nadzieja

Mama ciarki przechodza jak sie to czyta...

Mnie juz 3 dzien malpowoi wszystko boli i nic, juz sie spoznia, ale ja to wiem ze predzej czy pozniej przyjdzie..
Ja bym chciala zeby juz byla bo bardzo brxuch boli przed, a dzisiaj i jutro bardzo wazna impreza na ktorej bede podawala do stolu...
Wczoraj na kibelku juz myslalam ze dostalam, a to sie okazalo ze to tyle sluzu bylo

Czesc kochane ..... czuje sie dzisiaj paskudnie .... jestem zmeczona nie wyspana ...
Aguś kochana ale powiem Ci ze lepiej mi pod względem psychicznym .....może nie wypoczęłam ale czuje jakąś wew ulgę :)

MALAPRALINKA witaj:-) A może @ nie przylezie;-)

BURZA przykro mi:( ale dopóki @ nie ma jest szansa na Fasolkę:tak:
SCOOBY powtórz test za kilka dni :tak: a kiedy powinnaś dostać@:tak::cool2:

SZCZĘŚLIWA słoneczko:-):-) Trzymaj się

Witam sie
LORELIAN- super fotka z Matim;-)jak wyjazd??
SCOOBY- Mysle,ze jesli za 3 dni nie dostaniesz @ (okresu) to zrob jeszcze test...

a ja nie moglam sie dodzwonic do rodzicow i rodzenstwa bo Oni maja tel.w Erze a szlak trafil po tej wichurze i grodobiciu nadajnik. w koncu brat znalazl kogos z tel.w innej sieci i dodzwonil sie do mnie-odetchnelam z ulga!! powiedzial,ze policjant ktry przyjechal na miejsce wypadku taty mimo ,ze pracuje 20 lat to nie widzial czegos takiego-tak wielkie drzewa spadlo i z taka sila,ze 2 konary przebily samochod od dachu do podlogi-powiedzial ,ze gdyby ktos siedzial kolo taty to albo urwaloby glowe albo przebilo...gdyby tata jechal o 20 cm blizej prawej strony to .... droga hamowania a tym drzewem to ponad 100m brat mowi ,ze nie wiedzial gdzie jedzie bo gdzerwo na aucie a liscie zaslonily przednia szybe-cud ze nie udeżyl w inne drzewo!!! po wsztskim jak juz sie zatrzymal wysiadl z auta i stal w szoku a strugach deszczu i w burzy....jak mi to mowil to ryczalam jak bobr...nie bylam w stanie wczoraj z Wami pisac i nie nadrobie-wybaczcie...

teraz szykujemy sie na piknik u Toma w pracy...nie mam ochoty,ale dzieci beda mialy ubaw a ja gdzies sie zaszyje i odpoczne...gdyby jakis news to pprosze o sms'ka-sciskam Was moje kochane i milego dnia!!
mama masakra jak to czytam brrrr nie dziwie sie że byłaś w takim szoku niedaleko nas zerwało dwa dachy z domów (kilka wiosek dalej) dobrze że nic sie nikomu nie stało i może sie odstresujesz jednak na tym pikniku :) oby i udanej zabawy :)

cześć kochane ja zrobiłam rano test i jednak negatywny , nic z tego nie rozumie @ nadal nie ma , fasolki też ... :wściekła/y:. sama nie wiem co robić , szlag mnie trafia , nawet po takim czasie nie mam siły ryczeć ,

przykro mi ja miałam to samo wczoraj :( ale ty chociaż nie masz @ to jeszcze jest nadzieja dziwczyny tez tak miały że ani jednego ani drugiego i puźniej sie okazało ze fasolka była nieśmiała i tego Ci życze

dzieńdoberek wszystkim

szczęśliwa a co sie działo ???? dobrze że już lepiej sie czujesz :)

Nika, Szczesliwa
Nika nie, na bank przyjdzie bo ciazowo wcale a wcale sie nie czuje...
Jestem pewna ze sie nie udalo, a chcialabym zeby te dni juz minely, dni kiedy znowu bedziemy mogli sie starac

Dziewczyny, uciekam juz...
Trzymajcie za mnie kciuki zeby wszystko dobrze poszlo, bede wieczorem poznym pewnie

Ostatnia edycja:
reklama
MALAPRALINKA witaj:-) A może @ nie przylezie;-)

BURZA przykro mi:( ale dopóki @ nie ma jest szansa na Fasolkę:tak:
SCOOBY powtórz test za kilka dni :tak: a kiedy powinnaś dostać@:tak::cool2:

SZCZĘŚLIWA słoneczko:-):-) Trzymaj się

Nika 32 ja to wogołe mam pokrecone te cykle. @ wg cuklu 28 dni powinien byc 31 maja ( ale testy owulacyjen pokazaly dopiero 1-3 czerwca jako dni płodne. do tego trzeba by doliczyc ok 14 dni czyli wychodzi ze niby miala by przyjść @ ok 16 czerwca.
ale moze któraś z was miala juz tak jak ja że na paskowym tescie wychodzila druga linia bardzo blada a na teście płytkowym tylko jedna ( dodam że oba miay tę samą czułość) ?? Bo ja już znowu tracę nadzieje. Od listopada i nic :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry