reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka model pierwsza klasa a fotograf profesjonalista. Przepiekne zdjęcie a jakie kolory:-)
neta gratuluję! Nie dwenerwuj się wszystko będzie dobrze, ja tez przed pierwszą wizytą i po przebojach z testami i innym ginem.

Agusia a synek z fotki to ten sam co na pasku?? Bo duzy jest

Na prawdę współczuję tak wysokiej temperatury :szok:

Tak Alan to ten sam co jest na pasku :-D:tak:

reklama
Cześć! uuuuuuuuf dopiero co usiadłam na pupie... z siostrzeńcem już się pożegnałam, strasznie jest mi zawsze żal jak wraca do UK :-(

Ide nadrobić co tam popisałyście przez cały dzień
;-)

Agusia nie wiem, moze sie nie znam bo nie mam dzieci ale powiedzialabym ze starszy jest;-)
Fajny chlopak;-)

Dzisiaj musze jescze szafe przetrzepac i wyciagnac jakies ciuszki na jutrzejsza i niedzielna impreze..
Problem w tym ze nie mam za bardzo co...
Jeszcze nie kupilam letnich ciuszkow w swoim nowym rozmiarze:dry:
Caly dzien sie tym stresuje a musialam csekac az sie chlodniej zrobi bo jak zaczne wyiagac o i przymierzac trzeba bedzie

Ostatnia edycja:
neta gratuluje serdecznie :)
scooby84 odnośnie latania samolotem to najbezpieczniejszy jest drugi trymestr w pierwszym i trzecim lekarze odradzają...
witam wszystkie wieczornie :)

ja się muszę pożegnac bo po prostu zasypiam. Mam nadzieje, ze jutro obudzę się jak człowiek o 10 tej.I jutro będe do zycia Szczypaweczki dla was i chłodek na senek.

Kur,..... cze
Zaraz cos mnie wezmie!!!!
Na chrome nie mialam zadnych problemow a na explorerze juz nie wiem ktory raz mi posta wpierniczylo

Agusia nie masz za co dziekowac taka prawda;-)

A jeslu chodzi o wielkosc to chlopak dobrze jak wyrosniety;-)
Moj Maz ma brata, jak Go poznalam ponad 8 lat temu to brat mial 6 lat.
Od tego czasu wiele sie nie zmienil...

reklama
neta gratuluje serdecznie :)
scooby84 odnośnie latania samolotem to najbezpieczniejszy jest drugi trymestr w pierwszym i trzecim lekarze odradzają...
witam wszystkie wieczornie :)

dokladnie , lepiej unikac poczatku i konca ciazy. a w ogole od 27-28 tyg ( w zaleznosci od linii) to juz nawet nie kaceptuja kobiet na pokladzie, boja sie porodu :)
ja lecialam 11 godzin w 4 ym mieisacu i bylo okropnie, plecy i nogi mi siedaly, a w amerykanskich liniach nie ma zartow i razej nie pozwala sie na soacerki po korytarzu nawet jak jest lot ok. a w 5 mc-u lecialam 2 godiznki do polski i bardzo dobrze wspominam, dali mi nawet miejsce w pierwszym rzedzie, gdzie jest duzo miejsca na wyciagniecie nog a gdzie normalnie sie nie siada. to byl moj najlepszy lot w zyciu hehehehe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry