reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszko własnie próbuję zrobić rezerwację na basenie:-)
Bafinka @ nie ma szansa jest a dowód to ja i sorbuś, znasz naszą historię prawda?

reklama
Wisieńko głowa do góry:)
Ja wcinam właśnie popcorn...zapraszam jak masz a raczej macie :-D ochotę :tak:

Ja też sama z synkiem siedzę bo mąż pojechał do brata obgadać przyjazd mamy,mojej teściowej bo przylatuje w lipcu.

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- no masakra,ja tez nie mialam swiadomosci poki nie zobaczylam fotek i nie dostalam tel.od mamy i siostry!! a jak dodzwonilam sie w koncu do babci to mi plakal w tel.ze ma 86 lat i nigdy nie widziala czegs takiego-grad wielkości jajka kurzego-bala sie o szyby o dach-od poludnia sa bez pradu....

No i sie poryczalam...

bunia - jak od 9 tygodnia słychać serduszko jak ja i z Karolą i teraz słyszałam w 5t 5d serduszko bardzo ładnie i wyraźnie. Teraz byłam sama ale jak byłam z Karolą to małż został na korytarzu i się mnie pyta jak wyszłam co to za hałasy z gabinetu dochodziły a to serducho Karoli było :-D Ja w ogóle to mam farta - w obu ciążach byłam na pierwszym usg dokładnie w 5w 5d :-D

mi ciaze potwierdzil w 5 tygodniu i zaswiadczenie do pracy dal, a jak bylam miedzy 6 a 7 to powiedzial ze wlasnie powinno juz bic serduszko:-(

scooby
ja pierwszy test mialam poprzedno prawie nie widoczna kreske, trzeba sie bylo bardzo przygladac... nastepne byly coraz wyrazniejsze.. Jak jest druga krecha to ciaza jak nic, a jak sie jeszcze malpa spoznia to juz wcale
czekaj pokaze Ci..
413266.jpg
UWAGA!! To stary test!!
Zeby zadna nie pomyslala ze teraz;-)

Ostatnia edycja:
ja mam w poniedziałek wizytę o 8,10. Z tego co piszecie juz powinno bić serduszko. Boję sie tej pierwszej wizyty.

Wisienko nie bój się,wszystko będzie dobrze.
Myślę że posłuchać serduszka fasolki,fajnie masz...ciesz się a nie zamartwiaj :))

A tu mój synek:)mały model :-D
Proszę kliknąć w zdjęcie,będzie większe i lepszej jakości:)

reklama
Agusia synek rzeczywioscie model pierwsza klasa:tak: Fajny jest;-)

Nareszcie doczytalam...
Nie bylam w stanie nic robic caly dzien, mialam na dzisiaj dwie dziewczyny na paznokcie umowione i musialam odwolac bo bym nie dala rady:-(

Masakra jakas normalnie...
Mama pisala jak ma cieplo w domu,
Uwaga przebije Cie

U mnie aktualnie 33,3stopnia w domu

Neta GRATULACJE

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry