reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dwa dni mnie nie było i prawie 200 stron szalne :-)

To ja tylko zapytam, co nowego? jakieś nowe kreseczki?

Wisienko spóżnione życzenia urodzinowe, wszytskiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń :)
Kpi gratuluje. Byłaś dzielna :-)

reklama
Cześć:)
Infrmuję że wciąż żyję:) Przeżyłąm jazdę mpk, spacer pod górę w upale i 30 min jazdy autobusem. I jeszcze na dokłądkę wizyte mamy z 3-letnim siostrzeńcem, który ma chyba za dużo energii jak dla mnie:)

Nie nadrobię:((
Miłęgo wieczru:)

Kur,..... cze
Zaraz cos mnie wezmie!!!!
Na chrome nie mialam zadnych problemow a na explorerze juz nie wiem ktory raz mi posta wpierniczylo

Agusia nie masz za co dziekowac taka prawda;-)

A jeslu chodzi o wielkosc to chlopak dobrze jak wyrosniety;-)
Moj Maz ma brata, jak Go poznalam ponad 8 lat temu to brat mial 6 lat.
Od tego czasu wiele sie nie zmienil...

co sie dzieje złośliwość przedmiotów martwych???
a może choruje Twój szwagier????

ja ide Ale usypiać może wieczorkiem jeszcze zajrze a jak nie to dobrej nocki życze juz teraz...

Kama witaj kochana powróciłaś fajnieeeeee tak się cieszęęęę :-D Co u Ciebie słychać,jak starania?
Pamiętam jak nie było tu jeszcze nikogo a wątek zaczynałyśmy Ja,Kama i Lovely :tak:stare weteranki z nas :-D:-D

Aguś Ja kwas foliowy brałam prawie od samego początku ciąży a dokładnie zaczęłam brać jak byłam w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży więc myślę że możesz brać go już,na pewno Ci nie zaszkodzi a jak się jeszcze obawiasz to poczekaj do najbliższej wizyty u ginekologa

kama witaj!!!! no to jeszcze tylko lovely musi wrocic i dizewczyny z PIERWSZEJ strony watku beda w komplecie :) co u ciebie? a pmaietasz jak raz zawitalam do was na londynski watek po porady? pobyt w uk juz dawno za nami! ciezkie bgly te 2 m-ce ale dzis juz mi sie wydaja daleko daleko!!! :)

Josephine-U mnie jakos leci pomalutku.W kwietniu sie przeprowadzilismy i mieszkamy teraz w 6 strefie Londynu.Moge jedynie napisac ze jest tu super.Wcale nie czuje ze mieszkam w Londynie.Wszedzie parki i duza przestrzen z czego synek najbardziej zadowolony.Sasiadow mam takze super,mimo ze sa anglikami i duzo slyszalam ze sa niezbyt przyjazni dla obcokrajowcow nas powitali juz pierwszego dnia z usmiechem.Ogolnie widze ze jakos tutaj ludzie bardziej interesuja sie co sie dzieje w okolicy i sa pomocni w razie czego.

malapralinka-Jak widze twoje emotionki na poscie od razu humor mi sie poprawia.Nie da sie ciebie nie zauwazyc:-D

agnieszka.kk-Widze ze jeszcze mnie pamietacie a po ilosci postow sadzilam ze poszlam w zapomnienie i postanowilam sie przypomniec:-D

reklama
Witam dziewczynki!

Mama - kochana, jak dobrze, że nic Twojemu tacie się nie stało! Ja już troszkę zapomniałam o tych gradach jak jajka - tu takich nie ma... Ale trzymam kciuki żeby ta pogoda się tam poprawiła!
Neta
- GRATULACJE!!! Ja już się nie mogę doczekać moich ||

Dziewczynki, powiedzcie, jest któraś, która będzie mniej więcej testowała w 1. tygodniu lipca? Tak się zastanawiam, czy w tym samym czasie co ja któraś z Was też się będzie testowała - zawsze raźniej...

Miłego wieczoru Wam wszystkim!

Nika, Wisieńka, Malapralinka - dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry