reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam i melduję,że żyję po tym upalnym dniu:tak::-)
przepraszam,nie nadrobię,ciągle coś.z Alą juz lepiej,ale zaczęła się wieczorem skarżyć na ból ucha:-(.dałam jej przeciwbólowy i mam nadzieję,że do rana wytrzyma.jutro jedziemy do znajomej otolaryngolog,to ją obejrzy:tak:.nie mam siły...

WSZYSTKIE POZDRAWIAM I ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI:tak::-)

reklama
malapralinka dziękuję ;-)
33 stopnie w domu boże współczuję Ci :szok:

Bibinko zdrówka dla Ali,mam nadzieję że będzie lepiej po leku i daj znać jutro jak było u lekarza i co powiedział,powodzenia i spokojnej nocy życzę:)

WISIENKA nie stresuj się, w poniedziałek zobaczysz Fasolkę i będziesz przeszczęśliwa:-)

AGNIESZKA - Alan super model:tak::tak:

NETA gratulacje:-D:-D

MALAPRALINKA toż to masakra jakaś:szok::szok:

agnieszka model pierwsza klasa a fotograf profesjonalista. Przepiekne zdjęcie a jakie kolory:-)
neta gratuluję! Nie dwenerwuj się wszystko będzie dobrze, ja tez przed pierwszą wizytą i po przebojach z testami i innym ginem.
bibinko usmazona cześc kochana , daj znać jak po wizycie ja tez zasypiam ale jeszcze nie chce sie kłośc to może nie wstane znów o 4
Pol wrócił z treningu i kupił mi: winogron, jabłka, nektarynki a ja siedze i jem, mniam!

Ostatnia edycja:
Agusia synek rzeczywioscie model pierwsza klasa:tak: Fajny jest;-)

Nareszcie doczytalam...
Nie bylam w stanie nic robic caly dzien, mialam na dzisiaj dwie dziewczyny na paznokcie umowione i musialam odwolac bo bym nie dala rady:-(

Masakra jakas normalnie...
Mama pisala jak ma cieplo w domu,
Uwaga przebije Cie

U mnie aktualnie 33,3stopnia w domu
Neta GRATULACJE

masakra to chyba nago chodzisz co??
Wisienko nie bój się,wszystko będzie dobrze.
Myślę że posłuchać serduszka fasolki,fajnie masz...ciesz się a nie zamartwiaj :))

A tu mój synek:)mały model :-D
Proszę kliknąć w zdjęcie,będzie większe i lepszej jakości:)
agnieszko model pierwsza klasa

hej dziewczyny,
mój pierwszy test wyszedł negatywnie, ale było to przed @ 2 dni, po drodze było zapalenie pęcherza i w zasadzie uznałam, że może to i lepiej ...
ale @ nie było wiec cierpliwie poczekałam 4 dni i znów teścik ... tym razem II :tak:
wczoraj byłam u gin i potwierdziła po badaniu, że Maluszek jest!!!
jutro lecę na beta HCG i progesteron... potem znów i dopiero USG
strasznie się boję choc wiem, że nie powinnam się stresowac :zawstydzona/y:
kochana super gratuluję

Agusia wczesniej bylo jezcze wiecej, mieszkam na 3 pietrze, od godz 10 swieci slonce az do zachodu...
Cos kolo 18 mialam dosc, wyszlam z psem zeby przejsc kolo drzew i poczuc troche wiatru bo myslalam ze zemdleje..
Dodatkowo antybiotyk mnie oslabia i juz tydzien mam mdlosci i zawroty glowy
Jeszcze jutro ostatnia dawka i koniec, bede mogla piwkowac

Bibinka dziekuje i Tobie takze przyjemnego wieczorku

Agusia a synek z fotki to ten sam co na pasku?? Bo duzy jest

Lopop , skad wiedzialas??
W pewnym momencie to rzeczywiscie z gola dupa paradowalam...

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={C4C98451-7208-11DF-B5D7-9782D4D11EF2}

Ostatnia edycja:
Wisieńka - bardzo duży zależy od sprzętu na jakim robione jest usg :tak: Mój gin ma dobry sprzęt ale na połówkowe namówiłam go żeby zrobił mi na sprzęcie szpitalnym bo wiedziałam że radiologia dostała żyletę sprzęcik :-D Kurde wszyściutko było widać a jak ładnie wychodziły rysy buzi :-)

mama - no paranoja co się tam północnym zachodzie dzieje - mam nadzieję że u Marylki wsio ok - chyba zaraz do niej napiszę :-(

A my przed chwilą wróciłyśmy z zakupów - Karola dostałą dwie pary butów :-D

Witam was
Postanowilam do was dolaczyc bo razem z mezem postanowilismy sie ponownie starac o rodzenstwo dla Dominika.Udzielalam sie na poczatku tego watku ale widze ze sporo osob tu dolaczylo i nie jestem juz na bierzaca co sie dzieje u was.Jednak teraz bede do was czesto zagladac i udzileac sie jak najczesciej:-)

kama witaj!!!! no to jeszcze tylko lovely musi wrocic i dizewczyny z PIERWSZEJ strony watku beda w komplecie :) co u ciebie? a pmaietasz jak raz zawitalam do was na londynski watek po porady? pobyt w uk juz dawno za nami! ciezkie bgly te 2 m-ce ale dzis juz mi sie wydaja daleko daleko!!! :)

reklama
sol czyli wypadzik udany. Ja nie wiem co ten gin tu ma jak nie bedzie w porządku mam namiary na gina mojej koleżanki podobno świetny. Tam gdzie chodziłam do Corfamedu maja dobry sprzęt , nowy i podobno dokładny ale cóż jak gina slepa.:-p
U mnie juz chłodniej. Siedze przy otwartym balkonie i sie chłodze. Mundial jest więc Pol poza zasięgiem mojej sieci. Trochę to potrwa bo dziś pierwsze mecze....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry