reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marry-beth - zobacz sobie na stronce w moim podpisie która kiedy testuje :-)

Ja spadam pod prysznic bo jutro na basen muszę ładnie wyglądać :-D

reklama
bo coś mi źle dane podałaś i ci się suwaczek przekręcił i był niezgodny z tym co masz więc usuwałam te których dziewczyny nie pilnowały :no: A po za tym ty robisz jutro test z II więc co ci będę suwaka do testu robiła :-p

Ależ Wam super, że możecie całkiem dokładnie określić, kiedy testujecie - widziałam te suwaczki u Sol. :-):-) Ja, jak wspominałam, jestem ofiarą nieregularnych cykli. W ciągu ostatnich 6 miesięcy najdłuższy - 43 dni, najkrótszy - 30. :baffled::baffled::szok: Więc średnio - 36-dniowe cykle - jeśli wypośrodkowanie ma w ogóle sens... Bladego pojęcia nie mam kiedy może być w tym cyklu owulacja. Między 16 a 30.06., ale rozpiętość tak duża, że szok! :szok::szok:
Nic to! Starać się trzeba! :-D:-D:-D Ale szkoda, że nie mogę się podczepić pod te suwaczki testujących, bo nawet nie wiem, kiedy testować tak dokładnie...:baffled:
Ale u mnie leje deszcz cały dzień...

Ostatnia edycja:
bo coś mi źle dane podałaś i ci się suwaczek przekręcił i był niezgodny z tym co masz więc usuwałam te których dziewczyny nie pilnowały :no: A po za tym ty robisz jutro test z II więc co ci będę suwaka do testu robiła :-p

A bo widzisz to ja nie wiedziałam, ze trzeb pilnować, myślałam ze onz automatu się "nakręca" dalej :zawstydzona/y:

Testu nie robię, bo już 2 dzień mam @, przyszedł dwa dni za wcześnie. Zamiast w 29 dni to w 27. Mam nadzieję, ze to tylko taki jednorazowy "wyskok" @

Chyba wszystkie już śpicie...a Ja dopiero dostępna i na męża czekam bo u brata siedzi.Synek śpi:)
Dziewczyny upatrzyłam sobie wieszak na ręczniki do łazienki i zasłony do Alanka pokoju takie fajne zielono-żółte w Kubusia Puchatka,będą pasowały do firany w jego pokoju.Jutro idę kupić,pochwalę się jak kupię :-p

aga - nie śpię - jem kolację :-p też chciałam Karoli takie fajne zasłonki kupić bo też ma firankę z Kubusiem i niestety nie mogę :-( Niestety zasłonki zbierają za dużo kurzu a ja alergik :-(

elleth - to już ci nowy robię w takim razie :-) A suwaczków wy macie pilnować bo ja nie zawsze wyłapię której się kiedy @ zaczęła :-p

Sol - zapomniałam Ci odpisać wcześniej! To masz podobnie z siostra jak ja z braciszkiem! :-):-) Ale fajnie mieć takiego malutkiego szkraba obok. Jak na niego patrzę, to myślę, jak ja bym chciała mieć swoje maleństwo... Tym bardziej, ze mu troszkę pomogłam przyjść na świat (moja mama wówczas nie mówiła jeszcze dobrze po norwesku, a angielskiego nie pamiętała, więc ja musiałam z anestezjologiem po angielsku pogadać co do znieczulenia zewnątrzoponowego! :-D:-D:-D:-D).
A w ogóle Ty młode dziewczę jesteś! ;-)

Ostatnia edycja:
aga - nie śpię - jem kolację :-p też chciałam Karoli takie fajne zasłonki kupić bo też ma firankę z Kubusiem i niestety nie mogę :-( Niestety zasłonki zbierają za dużo kurzu a ja alergik :-(
Sol smacznego ;-)
To nie dobrze jak alergikiem jesteś:(
Ja kupię bo chce troszkę przyciemnić pokój Alana no i żeby okno nie było takie gołe i żeby sąsiedzi z nad przeciwka nie zaglądali :-D Co prawda firanki są jasne żółto-zielone,zielonego jest mało ale i tak myślę że polepszy to wygląd pokoju Alana,Ściany są w kolorze kawy z mlekiem więc muszę coś zmienić aby pokój nie był taki smutny.
Karola już śpi?

reklama
aga - tak śpi - M ją uśpił czytając bajki :-D Ostatnio nie chce ze mną spędzać czasu bo mama nie chce jej brać na rączki już i chyba się na mnie obraziła :-p A na alergię nie narzekam - po 15 latach można się przyzwyczaić :-D
mary - ja moją siostrę mam w stolicy i prawdę mówiąc na żywo widziałam ją ... 4 lata temu :-( Bo odkąd Karola się urodziła to nie mogliśmy się spiknąć jakoś wcześniej :-( A jak mój ojciec był w odwiedzinach u Karoli to zawsze sam albo z Becią ale nigdy z Tuśką więc ... W te wakacje sobie obiecałam że pojedziemy do nich bo chcę tam jechać :-D Jest tylko małe ale - oni mieszkają przy wale i mają w wakacje plagi komarów a trochę się boję o Karolę więc może prędzej na jesieni jak już się obronię to pojadę jako inżynier :-p

Spadam spać
Pchły na noc :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry