- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
scooby ja tez bym poczekała do terminu @ , moje testy nawet wtedy pokazywały 1 kreche a byłam w ciązy
buńka mnie tez polą na środku i mam gruczoły twarde, hehe , mięsożerna kobieto....
Ja nie mogę tyle żreć, przytyłam kilogram ale nie wiem od kiedy, pewnie przez miesiąc ale to może wzdęcie.........
Zaczął sie mundial, dziewczynyDwa mecze dziennie. Komp dla mnie , ja dla was!
buńka mnie tez polą na środku i mam gruczoły twarde, hehe , mięsożerna kobieto....
Ja nie mogę tyle żreć, przytyłam kilogram ale nie wiem od kiedy, pewnie przez miesiąc ale to może wzdęcie.........
Zaczął sie mundial, dziewczynyDwa mecze dziennie. Komp dla mnie , ja dla was!
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Buniu bo ciasteczka mają być na deser także jak wszamiesz mięcho to zapraszam na ciacho)
Bafinka a gin kazał czekać czy dał coś na wywołanie okresu?
Współczuję wam takiego skwaru.U mnie jest ciepło,pięknie świeci słońce ale nie aż tak bardzo jak u was
Współczuję wam takiego skwaru.U mnie jest ciepło,pięknie świeci słońce ale nie aż tak bardzo jak u was
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Witam wieczorową porą:-):-)
ale mamy śliczną pogodę:-):-)
Mama- bardzo mi przykro z powodu Taty, dobrze, że Mu się nic nie stało...
Agnieszka.kk- ślubu nie udało by się wziąć, gdyż nie wymieniłam dowodu od momentu kiedy zmieniłam stały adres zameldowania, no bo sądziłam, że po co mam wyrabiać jak po ślubie znów będę musiała zmieniać no i mój stary miał stracić ważność dokładnie 8 czerwca i ja wybrałam się właśnie 8 czerwca wyrobić nowy, a przy okazji zapytać w USC czy wystarczy stary i poświadczenie, że jestem w trakcie wyrabiania- oni do mnie, że nie i że jeżeli chcemy na 24 lipca, to musimy zgłosić się do 23 czerwca gdzie jeszcze wtedy nie będę miała dowodu
Jeszcze tego 8 stary miał ważność, ale mojego Krzyśka nie było i był w pracy więc d*** latałam w te i we wte po tych urzędach ze 3 razy, aż w końcu Pani zlitowała się nade mną i pozwoliła złożyć mi protokół bez Krzyśka, a On ma przyjść i
złożyć swój
NORMALNIE BLONDYNKA
ale mamy śliczną pogodę:-):-)
Mama- bardzo mi przykro z powodu Taty, dobrze, że Mu się nic nie stało...
Agnieszka.kk- ślubu nie udało by się wziąć, gdyż nie wymieniłam dowodu od momentu kiedy zmieniłam stały adres zameldowania, no bo sądziłam, że po co mam wyrabiać jak po ślubie znów będę musiała zmieniać no i mój stary miał stracić ważność dokładnie 8 czerwca i ja wybrałam się właśnie 8 czerwca wyrobić nowy, a przy okazji zapytać w USC czy wystarczy stary i poświadczenie, że jestem w trakcie wyrabiania- oni do mnie, że nie i że jeżeli chcemy na 24 lipca, to musimy zgłosić się do 23 czerwca gdzie jeszcze wtedy nie będę miała dowodu
Jeszcze tego 8 stary miał ważność, ale mojego Krzyśka nie było i był w pracy więc d*** latałam w te i we wte po tych urzędach ze 3 razy, aż w końcu Pani zlitowała się nade mną i pozwoliła złożyć mi protokół bez Krzyśka, a On ma przyjść i
złożyć swój
NORMALNIE BLONDYNKA
scooby84
Początkująca w BB
najlepsze jest to ze za 2 tygodnie obchodzimy z meżem 1 rocznice ślubu i to bylby najwspanialszy prezent na tą okazję. a jak jest z ciaża i lataniem samolotem. Planujemy wylecieć na wakacje , ale jak będe w ciązy to nie wiem czy mogę latać samoltoem
B
bunia87
Gość
Bafinka
Buniu bo ciasteczka mają być na deser także jak wszamiesz mięcho to zapraszam na ciacho)
właśnie na ten temat nie powiedział nic kazał przyjść w czwartek jeszcze raz na usg w ogóle to byłam strasznie zestresowana bo to była moja pierwsza wizyta u facera zawsze chodziłam do babki... ale nie byl tak żle i poszłam prywatnie a niewzioł ode mnie kasy??? pewnie w czwartak mnie podliczy;-)
a za mną ostatnio makrela w pomidorach chodzi jem prawie codziennie choć nieprzepadam za rybami???? dziwne nie...
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Dziewczyny "key"
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Ewciu najważniejsze że się udało)Fajnie)
BafinkaW takim razie kochana wybierz się w czwartek i pewnie coś poradzi,daj znać co Ci powiedział...
scooby Ja bym poczekała co najmniej do terminu spodziewanej @ a nóż może się uda i będziecie mieli prezent na rocznicę ślubu a jak nie to uda się następnym razem na pewno,wierzę w to)
A co do latania samolotem to nie wiem bo nie latałam w ciąży ale myślę że Ja bym poleciała gdybym dobrze się czuła
BafinkaW takim razie kochana wybierz się w czwartek i pewnie coś poradzi,daj znać co Ci powiedział...
scooby Ja bym poczekała co najmniej do terminu spodziewanej @ a nóż może się uda i będziecie mieli prezent na rocznicę ślubu a jak nie to uda się następnym razem na pewno,wierzę w to)
A co do latania samolotem to nie wiem bo nie latałam w ciąży ale myślę że Ja bym poleciała gdybym dobrze się czuła
reklama
Bafinka
jak myślicie jest jeszcze szansa że to ciąża?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: