reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
scooby ja tez bym poczekała do terminu @ , moje testy nawet wtedy pokazywały 1 kreche a byłam w ciązy
buńka mnie tez polą na środku i mam gruczoły twarde, hehe , mięsożerna kobieto....
Ja nie mogę tyle żreć, przytyłam kilogram ale nie wiem od kiedy, pewnie przez miesiąc ale to może wzdęcie.........
Zaczął sie mundial, dziewczyny:-pDwa mecze dziennie. Komp dla mnie , ja dla was!

Buniu bo ciasteczka mają być na deser także jak wszamiesz mięcho to zapraszam na ciacho:))
Bafinka a gin kazał czekać czy dał coś na wywołanie okresu?

Współczuję wam takiego skwaru.U mnie jest ciepło,pięknie świeci słońce ale nie aż tak bardzo jak u was ;)

Witam wieczorową porą:-):-)
ale mamy śliczną pogodę:-):-)

Mama- bardzo mi przykro z powodu Taty, dobrze, że Mu się nic nie stało...

Agnieszka.kk- ślubu nie udało by się wziąć, gdyż nie wymieniłam dowodu od momentu kiedy zmieniłam stały adres zameldowania, no bo sądziłam, że po co mam wyrabiać jak po ślubie znów będę musiała zmieniać:sorry2::sorry2: no i mój stary miał stracić ważność dokładnie 8 czerwca i ja wybrałam się właśnie 8 czerwca wyrobić nowy, a przy okazji zapytać w USC czy wystarczy stary i poświadczenie, że jestem w trakcie wyrabiania- oni do mnie, że nie:szok::szok: i że jeżeli chcemy na 24 lipca, to musimy zgłosić się do 23 czerwca gdzie jeszcze wtedy nie będę miała dowodu:baffled::baffled:
Jeszcze tego 8 stary miał ważność, ale mojego Krzyśka nie było i był w pracy więc d*** latałam w te i we wte po tych urzędach ze 3 razy, aż w końcu Pani zlitowała się nade mną i pozwoliła złożyć mi protokół bez Krzyśka, a On ma przyjść i
złożyć swój:-D:-D
NORMALNIE BLONDYNKA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

najlepsze jest to ze za 2 tygodnie obchodzimy z meżem 1 rocznice ślubu i to bylby najwspanialszy prezent na tą okazję. a jak jest z ciaża i lataniem samolotem. Planujemy wylecieć na wakacje , ale jak będe w ciązy to nie wiem czy mogę latać samoltoem

no to sobie pojadłam a na jutrzejszy obiad coś wymyślę

uciekam dziewczynki- pod prysznic i legnąć z małżem przed TV bo film fajny leci

więc życzę wam dobrej nocy i baaaaaaaardzo proszę o kciuki jutro- od 8- 9:30 mam ten przeklęty egzamin z rachunkowości.

buziole
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif
000203F8.gif

Buniu bo ciasteczka mają być na deser także jak wszamiesz mięcho to zapraszam na ciacho:))
Bafinka a gin kazał czekać czy dał coś na wywołanie okresu?

Współczuję wam takiego skwaru.U mnie jest ciepło,pięknie świeci słońce ale nie aż tak bardzo jak u was ;)

właśnie na ten temat nie powiedział nic kazał przyjść w czwartek jeszcze raz na usg w ogóle to byłam strasznie zestresowana bo to była moja pierwsza wizyta u facera zawsze chodziłam do babki... ale nie byl tak żle i poszłam prywatnie a niewzioł ode mnie kasy??? pewnie w czwartak mnie podliczy;-)

a za mną ostatnio makrela w pomidorach chodzi jem prawie codziennie choć nieprzepadam za rybami???? dziwne nie...

Ewciu najważniejsze że się udało:))Fajnie:))
BafinkaW takim razie kochana wybierz się w czwartek i pewnie coś poradzi,daj znać co Ci powiedział...:)
scooby Ja bym poczekała co najmniej do terminu spodziewanej @ a nóż może się uda i będziecie mieli prezent na rocznicę ślubu a jak nie to uda się następnym razem na pewno,wierzę w to:))
A co do latania samolotem to nie wiem bo nie latałam w ciąży ale myślę że Ja bym poleciała gdybym dobrze się czuła:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry