reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziś wszyscy mają wilczy apetyt:)
Ja właśnie wcinam ciasteczka z lukrem i cynamonem.Choć cynamonu nienawidzę to te ciasteczka wyjątkowo mi smakują :tak::szok:
A co robicie na kolację dziewczyny?

Scooby Ja bym jeszcze poczekała z testowaniem co najmniej do daty dostania @ a potem to już wiadomo nawet wypada test zrobić.Wiem że ciężko będzie doczekać tego dnia ale to zależy od ciebie samej czy wytrzymasz:)

Ostatnia edycja:
reklama
wisienka nawet mi nie przypominaj o soku pomidorowym. wczoraj wypiłam cały litr i dalej mi mało. a na jedzenie to mam ochotę na mięso- sama sobie się dziwie, bo ja do mięsa ostatnia. w dodatku najczęściej jadłam śniadanko, obiad i koniec, a teraz ciągle bym coś jadła. nie chcę się nakręcać po tylu miesiącach niepowodzeń, ale nawet cycolki mnie inaczej bolą- zawsze bolały z boku, od pach, a teraz bolą od góry i od środka. ech- sama już nie wiem. jakoś trudno mi uwierzyć, że jednak mogło się tym razem udać

mąż stawia opór- nie chce iść do sklepu. ale spoko- popracuję nad tym i będę mieć makaron chiński

ja bym też chętnie pojechała sie popluskać gdzieś nad wodę, ale wszystkie te nasze jeziorka dookoła to są popowodziowe i raczej nie bardzo mam ochotę sie tam taplać. musimy znaleźć jeziorko które było po drugiej stronie wału- bo te za wałem przejęły rolę zbiorników retencyjnych i były całe zalane przez Czechów.

Wiem Scooby, że to czekanie jest dobijające, ale wtedy test lepiej wyjdzie, więc chyba warto trochę poczekać:) Ja w pierwszej ciąży robiłam test w dzień spodziewanej@ i wyszła II krecha prawie niewidoczna, więc lepiej poczekać chociaż do tego dnia

Wiem Scooby, że to czekanie jest dobijające, ale wtedy test lepiej wyjdzie, więc chyba warto trochę poczekać:) Ja w pierwszej ciąży robiłam test w dzień spodziewanej@ i wyszła II krecha prawie niewidoczna, więc lepiej poczekać chociaż do tego dnia

Zgadzam się :)

Wisieńko to leć jutro na rynek i kup sobie strój a potem zorganizuje wypad na basen:))

witam jak się czujecie z tym upałem ja 10 min byłam pod lodowatą wodą to troche mi lepiej... co do mojego cyklu to szlak mnie trafia 45dień ja okresu nie mam byłam u gina fasolki nie widać testy negatywny za to jakąś infekcje wynalazłale nie ma ona wplywu na dzidzie niewiem już co mysleć:-(

reklama
aguś- dzięki, uwielbiam cynamon i ciasteczka, ale ostatnio wolę konkrety. zupka chińska już mi przeszła- jem mięcho z obiadu. mniaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry