reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nika- no mam nadzieję
sol- dlatego pisałam "chyba". moja koleżanka usłyszała w 8 tyg dopiero serduszko, inna w 7tyg. pewnie to też bywa różnie
mama- nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze

reklama
witam się u mnie po burzy a więc jest czym oddychać
ale smaka narobiłyście ja wczoraj jadłąm super kebaba z odlotowymi surówkami i przepysznymi sosami normalnie pycha ślinka sama leci
bunia smacznego to fasolka chce urosnąć stąd ten wilczy apetyt

och zjadła bym jeszcze takiego

Kama witaj kochana powróciłaś fajnieeeeee tak się cieszęęęę :-D Co u Ciebie słychać,jak starania?
Pamiętam jak nie było tu jeszcze nikogo a wątek zaczynałyśmy Ja,Kama i Lovely :tak:stare weteranki z nas :-D:-D

Aguś Ja kwas foliowy brałam prawie od samego początku ciąży a dokładnie zaczęłam brać jak byłam w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży więc myślę że możesz brać go już,na pewno Ci nie zaszkodzi a jak się jeszcze obawiasz to poczekaj do najbliższej wizyty u ginekologa

ja chcę zupkę chińską!!!! mniam- wszamałabym makaron (lubię zalewać makaron, odcedzać, dawać te przyprawy i tak go jeść). trzeba chyba skusić czymś G żeby się ruszył do sklepu

hej lopciu mam nadzieję że fasolka chce jeść, bo jeśli to naprawdę ja tak mam to jestem przerażona
hej monisia

jak myślicie czy jest sens robić jutro rano ten test kasetkowy, czy mam sie wstrzymać z dzień albo dwa. ???
Tylko kurcze nie wiem czy wytrzymam w tej niepewności

Kuzynka poszła i ja troche odpoczne w przemiłym towarzystwie staraczek:-)
mama przerażający widok, po prostu masakra, Bóg czuwał nad Twoim tatem, szczęście, ze wyszedł cało. Jej jak nie powodzie to tornada, po prostu ostatnio masakra
Witam nowe staraczki i powracające tez:-)
sol dzięki za kopa przydał mi się od razu humor mi sie poprawił, ja chyba masochistka jestem :-D
bunia ty jesteś w ciąży, i przez ciebie mam zapas soku pomidorowego. Pamiętaj, ze ja dubluje Twoje zachcianki i proszę mieć ochotę na coś zdrowego:-p
u mnie dalej upał. Ja mam ochotę na basen ale nie mam stroju wywaliłam stary żebu go więcej nie wkładać bo był już tragiczny i teraz zostałam bez. A chciałam w ciąży chodzić na basen to musze taki przyszłościowy kupić:-D
scooby co to jest test kasetkowy, jesli ci wyszła blada kreseczka to powtórz test za dwa dni. A kiedy miał być @

Ostatnia edycja:
reklama
no więc u mnie to było tak termin @ był na 30 maja ( liczać 28 dni), ale ja mam bardzo nieregularne cykle. w dniu 01.06 testy owulacyjne pokazały dwie krechy wieć były wielkie starania. po owulacji mija 14 i pojawia sie @. Czyli wypadało by gdzieś ok 15 czerwca???? Chyba dobrze myśle co?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry