reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nio widzisz Monia-coś źle przeczytałam :-(

dzwoniłam przed chwilką i dupa blada - poniżej 5 :-( :angry::angry::angry:
ale głupoty mi się sniły dziś - że nie mogę być w ciąży bo mąż ma ponizej 50% sprawnych żyjatek :szok::szok::szok:

AGATEK przykro mi:-:)-( Ale nastepnym razem się uda:tak::tak:

hej kochane nie mam siły Was nadrabiac więc jak wydażyło sie coś ważnego to bardzo prosze o info

ja mam okropny dzień dziś
@ przyszła z samego rana jak w zegarku tak samo jak ostatnio i przedostatnio wściekła jestem strasznie i jakaś taka podłamana i strasznie wkurwiona na siebie po huja ja brałam tyle lat te tabletki jak i tak w ciąże nie moge zajść nie zdziwiła bym gdyby one miały wpływ na to że teraz nie moge zajść na dodatek leci ze mnie jak z kranu i od rana warcze już zdążyłam sie popstrykac z K mam chote i nic nie pamiętać i spać

MARYLKA tulę Cię mocno:tak: I pisałam Ci kiedyś że ja też przed Pati brałam tabletki baaaaaaardzo długo:cool2:

Ja z innej beczki-zastanawiam się nad kupnem wypiekacza do chlebka. Ma może ktoraś-warto??
AGATEK ja mam taki wypiekacz - ostatnio dorwaliśmy używany żeby sprawdzić co to jest;-) I teraz planujemy kupić w PL jakiś fajny bo naprawdę warto - chlebuś rewelacja:tak::tak:

ona ma mi pomóc donosić ciążę - a zajsciem zobaczymy.
jestem już mamą 5 latka, w drugą ciążę zaszłam po clo - niestety stracilam córcie, ale teraz ma być dobrze - byle dojść do siebie po operacji.
uuufff witaj nikajeszcze chyba się nie znamy
przyda się trochę chłodku oj taaak

GRAFFA hejka:-) No nie miałysmy jeszcze przyjemności ale nic straconego;-) szybkiej rekonwalescencji życzę:-):-)

MAMA dobrze że Twojemu tacie się nic nie stało:tak: trzymaj się;-)

SOL zdjęcia niesamowite :tak::tak::tak:

SZCZĘŚLIWA witaj:-) Ja kwas foliowy brałam do 12 tc a potem przeszłam na witaminy dla ciężarnych

Witam wszystkie pozostałe dziewczynki:-):-)

Ostatnia edycja:
Mama -witaj :) i nie masz za co dziekować kochana :) a powiedz mi to ci powiedział lekarz ze masz przestać brać ??
Cześć Bunia - szalona kobietko:)
Czesc Nika:)

mama normalnie aż mi ciarki przeszły jak zobaczyłam zdjecie i przeczytałam co się stało. Jakie szczęście że tacie nic sie nie stało. uffff
sol To miałaś chwile grozy na porodówce. Boziu dobrze że Karola wyszła cało z tej sytuacji, a gościa za jaja trzebaby powiesić. A co do sklerozy, to muszę nawyk sobie wyrobić żeby tak jak ty w drugiej zakładce mieć odpowiedź.
szczęśliwa kwas foliowy na dziecko wpływa do 4 tygodnia ciąży, później stosuje się go przeciw anemii, także jak długo to zależy od wyników, ale chyba do 12 tygodnia.
agatek kurcze , a aj myślałam że może jednak sie udało z fasolką, trzymamw takim razie kciuki za następny cykl.
marylka nie smutaj się , nie zrzucaj winy na tabsy, wyluzujcie i cieszcie się przytulankami, groszek przyjdzie w najbardziej niespodziewanym momencie i we właściwym za razem . A piwka sie napij , oczywiście chłodnego w ten upał. A gradu to ja się boję, bo nie ma jak sie przed nim ochronić.:szok:

A my dzisiaj kupiliśmy sobie wiatraczek i mi już fajnie się siedzi w domku.:-D

Ostatnia edycja:
Margolcia - dzieki ja też mam wiatracze bo bym zwariowała albo sie rozpłynęła :(
zobaczymy 15 chce iść do ginka :):).....kazał mi przyjść po 15 ale później nie mam czasu bo zebranie i wybory:/

MARGOLCIA witaj:-):-) To ja do tego wiatraczka przesyłam chłodku norweskiego dla ochłody:-D:-D
Jak dzwoniłam do rodziców o 14 to tato mówił że jest 44 stopnie:szok::szok:

BUNIA hejka:-)

nika witaj!! Na razie wiatraczek daje radę, nawet nie muszę na maksa go ustawić. A norweski chłód to przyjmę w nocy, żeby móc pod kołderką spać:-D Ależ przez to norweski temat, to mi sie zachciało sushi-nie pytaj jak do tego doszłam, ale łosoś norweski powinien wyjaśnić:-D:-D:-D

reklama
ja też przy wiatraczku- inaczej się funkcjonować nie da do tego mrożona herbatka z duuuuuuuużą ilością lodu i da się przetrwać

margolcia- przez ciebie się znowu głodna zrobiłam nie powiem, wstyd sie przynać, ale ostatnio to cały czas jestem głodna. zwykle narzekałam na brak apetytu, a w taką pogodę to już wogóle, ale naprawdę co chwilę bym coś jadła a Grzesiek się nadziwić nie może.

a tak wogóle, to dzisiaj znowu mi się krew z nosa puściła chyba faktycznie z tego ciepła.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry