reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bunia to Ty też miałaś przeżycie.

no miałam. ale to i tak niewiele. miałam gorsze przygody. Bóg mnie jednak kocha, skoro z każdej wyszłam cała i bez większych obrażeń

dlatego mama mam nadzieję, że tata się szybko uspokoi i dojdzie do siebie, choć wiem, że to trudne. jednak dobry los sprawił, że tata wyszedł z tego cało.

SOL- ZDJECIA PRZEPIEKNE I ZAPIERAJA DECH W PIERSI!!! [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT]

mama dobrze, że nic poważniejszego sie nie stało.. co za pogoda, powodzie, upały tornada wichury o co tu chodzi...?
bunia no to TY też miałaś przeżycia...

Witajcie ponownie

Mama okropny widok:szok:
Az mi serce zaczelo walic jak oszalale..
Dobrze ze tacie sie nic nie stalo, ale ja sie Mu wcale nie dziwie ze nie jest rozmowny. Pewnie sam jest w szoku:szok:

Burza ja to mysle ze jestes na wlasciwej drodze do zostania mamusia:-)

BUNIA,PRALINKA- DZIEKUJE,JA SIE POPLAKALAM JAK DOSTALAM TO ZDJECIE OD SIOSTRY....my tu przy basenie siedzimy i skwar niemozliwy a tam-200km stad wichuta,ulewa i drzewa jak zapalki leca [FONT=&quot]
a093.gif

BUNIA-WSPOLCZUJE PRZEZYCIA Z AUTEM...
[/FONT]

Bunia a co Ty studiujesz? Bo widzę, że uczysz się rachunkowości.Ja jutro mam egzamin ze standardów sprawozdawczości finansowej, a w niedziele zaliczenie z rachunku kosztów i portfela inwestycyjnego i też z nauką mi ciężko.

asmi- na administracji jestem to tylko studium policealne. ale tytuł technika będzie

za pół godziny wracam- Majka będzie

mama- teraz mi się przypomniało jak opisałaś wypadek taty. nie ma tego co rozpamiętywać- darowane życie trzeba szanować. buziaki

reklama
no, poczytałam conieco i melduję się na cotygodniowym, weekendowym posterunku :)
Tornado powiadacie ?? hmmm, widziałam kiedyś między blokami w mieście małą trąbę powietrzną (taka do wysokości pierwszego piętra) ale żeby aż tak? No masakra.

mama, widzę, że z clo startujesz ;) mi tylko w pierwszym cyklu wyszła owulacja, dostałam podwójną dawkę na kolejne cykle, jak nie zadziała, to nakłuwanie jajników się szykuje, dobrze, że się zaczynają wakacje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry