- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
B
bunia87
Gość
Bunia to Ty też miałaś przeżycie.
no miałam. ale to i tak niewiele. miałam gorsze przygody. Bóg mnie jednak kocha, skoro z każdej wyszłam cała i bez większych obrażeń
dlatego mama mam nadzieję, że tata się szybko uspokoi i dojdzie do siebie, choć wiem, że to trudne. jednak dobry los sprawił, że tata wyszedł z tego cało.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SOL- ZDJECIA PRZEPIEKNE I ZAPIERAJA DECH W PIERSI!!! [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
maran-atha
Fanka BB :)
mama dobrze, że nic poważniejszego sie nie stało.. co za pogoda, powodzie, upały tornada wichury o co tu chodzi...?
bunia no to TY też miałaś przeżycia...
bunia no to TY też miałaś przeżycia...
malapralinka
Fanka BB :)
mama05
BUNIA,PRALINKA- DZIEKUJE,JA SIE POPLAKALAM JAK DOSTALAM TO ZDJECIE OD SIOSTRY....my tu przy basenie siedzimy i skwar niemozliwy a tam-200km stad wichuta,ulewa i drzewa jak zapalki leca [FONT="]
BUNIA-WSPOLCZUJE PRZEZYCIA Z AUTEM...
[/FONT]
BUNIA-WSPOLCZUJE PRZEZYCIA Z AUTEM...
[/FONT]
B
bunia87
Gość
mama05
dziewczyny wejdzcie sbie na str Koszalin, Zachodniopomorskie - informacje, artykuły, wydarzenia. tam tez jest zdjecie auta taty. Bóg nad Nim czuwal!!!
reklama
no, poczytałam conieco i melduję się na cotygodniowym, weekendowym posterunku
Tornado powiadacie ?? hmmm, widziałam kiedyś między blokami w mieście małą trąbę powietrzną (taka do wysokości pierwszego piętra) ale żeby aż tak? No masakra.
mama, widzę, że z clo startujesz mi tylko w pierwszym cyklu wyszła owulacja, dostałam podwójną dawkę na kolejne cykle, jak nie zadziała, to nakłuwanie jajników się szykuje, dobrze, że się zaczynają wakacje
Tornado powiadacie ?? hmmm, widziałam kiedyś między blokami w mieście małą trąbę powietrzną (taka do wysokości pierwszego piętra) ale żeby aż tak? No masakra.
mama, widzę, że z clo startujesz mi tylko w pierwszym cyklu wyszła owulacja, dostałam podwójną dawkę na kolejne cykle, jak nie zadziała, to nakłuwanie jajników się szykuje, dobrze, że się zaczynają wakacje
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: