reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama nie masz za co dziekowac...
Ja sobie nie wypbrazam co Ty czulas i co tata przezyl..
Teraz tylko dziekowac Bogu ze to sie gorzej nie skonczylo...

Ja to w ogole mam wstred do samochodow... Mialam 15 lat kiedy mialam wypadek (jako jedyna wtedy przezylam), wtdy przez rok do auta nie weszlam, teraz ogolnie takie rzeczy bardzo mocno przezywam.
Naprawde straszne!

Szczescie w nieszczesciu ze nic powazniejszego sie nie stalo

Bunia ma racje:tak:
My mamy bliskiego znajomego po ciezkim wypadku. Z Nim to byl naprawde cud ze przezyl i nie zostal "roslinka". Teraz obchodzi urodziny 2 razy w roku. A ja nigdy nie pamietam tych pierwsyzch urodzin. Dzwonie jedynie w te drugie
M

Ostatnia edycja:
reklama
To straszne co dzieje z tą pogodą.

Mam problem by dodać suwaczka. Wiem, że Bunia mi kiedyś pisała, ale już nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
no, poczytałam conieco i melduję się na cotygodniowym, weekendowym posterunku :)
Tornado powiadacie ?? hmmm, widziałam kiedyś między blokami w mieście małą trąbę powietrzną (taka do wysokości pierwszego piętra) ale żeby aż tak? No masakra.

mama, widzę, że z clo startujesz ;) mi tylko w pierwszym cyklu wyszła owulacja, dostałam podwójną dawkę na kolejne cykle, jak nie zadziała, to nakłuwanie jajników się szykuje, dobrze, że się zaczynają wakacje :)
AGABRE- no zaczne dzialac z Clo i zobaczymy czy cos to da...u mnie brak owulki...
Mama nie masz za co dziekowac...
Ja sobie nie wypbrazam co Ty czulas i co tata przezyl..
Teraz tylko dziekowac Bogu ze to sie gorzej nie skonczylo...

Ja to w ogole mam wstred do samochodow... Mialam 15 lat kiedy mialam wypadek (jako jedyna wtedy przezylam), wtdy przez rok do auta nie weszlam, teraz ogolnie takie rzeczy bardzo mocno przezywam.
Naprawde straszne!

Szczescie w nieszczesciu ze nic powazniejszego sie nie stalo

Bunia ma racje:tak:
My mamy bliskiego znajomego po ciezkim wypadku. Z Nim to byl naprawde cud ze przezyl i nie zostal "roslinka". Teraz obchodzi urodziny 2 razy w roku. A ja nigdy nie pamietam tych pierwsyzch urodzin. Dzwonie jedynie w te drugie
M
PRALINKA- No wlasnie ja tez przezylam 2 wypadki i tez jestem na takie informacje wrazliwa:-(

jestem kochane
Mama - co to sie dzieje .....?? Dobrze że twojemu tatkowi nic sie nie stało ....straszne ......
Boże jak u mnie gorąco w domu mam saunę ....musze mieć wiatrak włączony bo nie wyrobie :(

Ja uciekam! Miłego wieczorku życzę. Jak ktoś może to będę wdzięczna jak mi na priv napiszę jak dodać suwaczek.

AGNIESZKA- no masakra,ja tez nie mialam swiadomosci poki nie zobaczylam fotek i nie dostalam tel.od mamy i siostry!! a jak dodzwonilam sie w koncu do babci to mi plakal w tel.ze ma 86 lat i nigdy nie widziala czegs takiego-grad wielkości jajka kurzego-bala sie o szyby o dach-od poludnia sa bez pradu....

Mama - masakra ja przeżyłam tylko grad wielkości białej fasoli ...... nie dziwie sie twojej babci bo wiadomo że starsi ludzie boja sie bardziej ..... miejmy nadzieje ze już sie to nie powtórzy ....i bedzie już wszystko ok.
A tak z innej beczki dziewczyny do którego tygodnia sie bierze kwas foliowy??

Ostatnia edycja:
reklama
no i jestem

mama straszne rzeczy na tej stronce. w jednej części Polski powódź, w innej upały, a jeszcze w innej tornada, grad i wiatry że hoho!! ale nam coś w klimacie namieszało

asmi- wysłałam priw z info jak zrobić suwaczek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry