reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SCOOBY- no niestety ale pobiera sie strzykawka [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT],ale moze zrob jutro albo za 2 dni jeszcze raz test i jak kreska bedzie mocniejsza to juz na pewno jestes w ciąży ,choc ginek.zawsze mi mowil ,ze jak nawet blada ale jest t juz jest ciąża:tak::tak:sa testy o czulosci 25 i o czulści 10 wiec moze idz do apteki i poproś taki z czulaścia 10 i bedzie wiadomo!!:-D

reklama
HEJ HEJ babeczki:-):-) Witam się i lece nadrabiać ;-);-)
Posyłam trochę norweskiego chłodku dla orzeźwienia:cool2::cool2:

NIKA- hejka:tak:

SOL- wyslalam Ci mms'a wstaw prosze jak masz sile b ja nie umiem:no:a tata jest w szoku i nawet z Nim rozmawiac sie nie da....az nie chce myslec co by bylo gdyby spadlo z drugiej strony to drzewo....

Mama przykro mi:( Ale tacie nic sie nie stało prawda??

Pa Agnieszka:)
Graffa cześć:) A ta operacja może Ci jakoś utrudnić zajęście w ciążę?
ona ma mi pomóc donosić ciążę - a zajsciem zobaczymy.
jestem już mamą 5 latka, w drugą ciążę zaszłam po clo - niestety stracilam córcie, ale teraz ma być dobrze - byle dojść do siebie po operacji.
uuufff witaj nikajeszcze chyba się nie znamy
przyda się trochę chłodku oj taaak

Zdjęcie od mamy
Dziwisz się że gadać się z nim nie da? Ja bym się przez tydzień do nikogo nie odezwała :no:

Masakra z tymi wichurami. Miał Twój tato szczęście, że nic mu się nie stało. Pewnie dalej jest w szoku.

o boziu, co ja tu czytam
mama dobrze że tacie się nic nie stało. rany! aż mi się ciemno przed oczami zrobiło jak to przeczytałam!!! w szoku jestem!! matko kochana, dzięki Bogu twój tata cały. mój G się na mnie dziwnie patrzy a ja cała przerażona. od razu miałam przed oczami to wszystko. ja w zeszłym roku jechałam ze szkoły i też była pogoda paskudna- ulewa, że jechałam 20km/h bo nic nie było widać, wycieraczki nie nadążały. w pewnym momencie poczułam szarpnięcie i coś mi w głowę walnęło. okazało się że mi na auto spadła gałąź!! ogrooooomna!! rozwaliła szybę, wgniotła dach, zablokowała mi drzwi! i nie miałam jak z tego auta wyjść. ile samochodów mnie wyminęło, żeby jechać dalej, to bym nie zliczyła- normalnie olali to, a ja na środku drogi z gałęzią na samochodzie i pogniecionym dachem i maską!! dopiero jakiś koleś dużym autem się zatrzymał i się zainteresował. telefon mi nie działał w tą pogodę, więc on mi pomógł wyjść z auta (na szczęście obeszło się bez straży) i biegiem leciałam do hotelu, który jest w pobliżu, żeby zadzwonić na policję. a koleś zabezpieczył mi auto, stanął swoim za moim na awaryjnych i wogóle był super. jak mi się to przypomni to mi słabo, a jak jeszcze przeczytałam, że twojemu tacie DRZEWO spadło, to aż zbladłam.

co to się dzieje z tą pogodą...

no to się wywnętrzniłam ze wspomnieniami...

burza- super jak czujesz się fasolkowo

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry