- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej dziewczyny pozdrawiam was wszystkich widze ze z tym upalem dajecie sobie rade u mnie 44 na termometrze w cieniu,20 mam miec@ piekna noi zaczynam od nowa staranka aby dotrwac do 20 ,,,trzymam kciuki za wszystkie starajace sie
dziewczynki ja się powoli żegnam bo kończę pracę...
Czeka mniejazda mpk ok 15 min i potem spacer pod górę bo musze prześwietlenie zęba zrobić a potem spacer w dół tej góry i 30 min jazdy autobusem...
Jak nie umrę po drodze to napisze wieczorkiem...
Jutro i w niedzielę pewnie nie bojak zwykle poza domem
Miłęgo wekeendu zyczę
Czeka mniejazda mpk ok 15 min i potem spacer pod górę bo musze prześwietlenie zęba zrobić a potem spacer w dół tej góry i 30 min jazdy autobusem...
Jak nie umrę po drodze to napisze wieczorkiem...
Jutro i w niedzielę pewnie nie bojak zwykle poza domem
Miłęgo wekeendu zyczę
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGNIESZKA,MONIA WISIEŃKA- na szczescie tacie nic sie nie stalo-jest jedynie w szoku bo drzewo spadl w trakcie jazdy
ja bylam po Zuze
WISIEŃKA- dziekuje za podmuchy-pomogly;-);-)to teraz czekamy na poniedzialek i Twoje usg-na ktorą masz wizyte???
PALISSA- witaj
ja bylam po Zuze
WISIEŃKA- dziekuje za podmuchy-pomogly;-);-)to teraz czekamy na poniedzialek i Twoje usg-na ktorą masz wizyte???
PALISSA- witaj
scooby84
Początkująca w BB
Cześć ! Mam takie pytanie staramy się z mężem od pół roku o dzidziusia. To będzie nasze pierwsze dziecko. Cały czas staralismy sie wg naszych obserwacji i nic. W maju skorzystałam z testów owulacyjnych ze względu na to że mam bardzo nieregularne cykle.
Okres powinnam dostać 30 maja. ale na testach owulacyjnych wykazło mi że 01 czerwca dwie kreski czyli ze beda dni płodne. Więc były wielkie starania o dzidziusia. Od tego czasu pobolewa mnie brzuch ale żadnych innych objawów. w ciągu trzech ostatnich dni (czyli 9-11 czewrca) robiłam test z porannego moczu i wyszła bardzo bledziutka ( prwaie że niewidoczna ) linia.
Nie wiem jak mam to odczytać. I kiedy mogę zrobić kolejny test ( żeby wyszła pożadniejsza kreska) oraz kiedy mogę zrobić badani z krwi. I jakby ktoś mógł mi napisać jak to badanie przebiega??
Z góry dziękuje.
Okres powinnam dostać 30 maja. ale na testach owulacyjnych wykazło mi że 01 czerwca dwie kreski czyli ze beda dni płodne. Więc były wielkie starania o dzidziusia. Od tego czasu pobolewa mnie brzuch ale żadnych innych objawów. w ciągu trzech ostatnich dni (czyli 9-11 czewrca) robiłam test z porannego moczu i wyszła bardzo bledziutka ( prwaie że niewidoczna ) linia.
Nie wiem jak mam to odczytać. I kiedy mogę zrobić kolejny test ( żeby wyszła pożadniejsza kreska) oraz kiedy mogę zrobić badani z krwi. I jakby ktoś mógł mi napisać jak to badanie przebiega??
Z góry dziękuje.
mama05
Jak SOL wroci to wysle Jej fotke auta mojego taty...otarl sie o smierc...nie chce myslec co by bylo gdyby to drzewo spadlo z drugiej strony..........................
SCOOBY84- witam Cie-jesli wyszla Ci blada druga kreska to mysle ,ze badanie krwi mozesz zrbic-idziesz do labolatorium i mowisz ,ze chcesz zrbic badanie bhcg na poziom hormonu ciąży-pobiorą Ci krew i po kilku godzinach lub na drugi dzien bedzie wynik-wyzej niz 5 nwskazuje na ciąże-kciuki zaciśniete-wieczorem jest tu wiekszy ruch;-)
SCOOBY84- witam Cie-jesli wyszla Ci blada druga kreska to mysle ,ze badanie krwi mozesz zrbic-idziesz do labolatorium i mowisz ,ze chcesz zrbic badanie bhcg na poziom hormonu ciąży-pobiorą Ci krew i po kilku godzinach lub na drugi dzien bedzie wynik-wyzej niz 5 nwskazuje na ciąże-kciuki zaciśniete-wieczorem jest tu wiekszy ruch;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
burza77
Zaciekawiona BB
testu nie robię bo w poniedziałek mam badania takie do alergii zalecone dziś ,, i tam pewnie coś pokaże . jestem alergikiem i dziś byłam u lekarza bo leki które biorę nie mogą być stosowane w ciąży i trzeba coś zrobić bo coś po sobie czuję że pewnikiem jest fasolka , na pewno na dzień dzisiejszy muszę odstawić leki bo do badania .. więc albo za kicham się na śmierć albo wytrzymam , moja @@@ nadal cisza więc to już jakieś 4 dni po terminie .. a ja czuję się jakoś ciążowo , muli mnie i nie dobrze mi .. cycuny bolą ,
mama05
burza to czekamy do poniedzialku i daj znac
scooby84
Początkująca w BB
Mama05 :-) Dziękuje za odpowiedź. Zapomniałam dodać że mam podwyższoną tempke ok 36,9. ( hehe a może to przeze upały) A czy moglabys mi napisać że te pobranie krwi to jest tak jak przy normalnym pobraniu ( strzykawką) czy może robi sie ukłucie na palcu i kropelka wystarczy. Aż głupio się przyznać ale mam wstręt do igieł i strzykawek. Od razu mi się nogi uginają A czy są jakieś inne czynniki które mogą włypnąc na pojawienie się tej drugiej bladziutkiej lini ( były to testy paskowe). Dziś kupiłam test kasetowy i kiedy go najlepiej zrobić?? Tak bardzo byśmy chcieli już dzidziusia.
Ach dodam że mąż też zauwazył tę bladziutką linie nawet zaspanym okiem
Ach dodam że mąż też zauwazył tę bladziutką linie nawet zaspanym okiem
reklama
S
Sol
Gość
Jestem po drzemce - dzwoniłam do małża - córa nie spała jak wczoraj w przedszkolu a bez wózka dzisiaj poszli - coś czarno to widzę ale mam nadzieję że jakoś dojdą do domu :-)
mama - no to niezłą przygodę miał, dobrze że mu się nic nie stało
Wisieńka - przestań świrować kobito bo chociaż w ciąży jesteś to Ci do tyłka nakopię!!! Jesteś w ciąży, nudności męczą, upał doskwiera, mózg się zlancował - rozumiem ale przestań się wreszcie zamartwiać :-)
scooby - co dwa dni rośnie poziom hormonu więc zrób dwa dni różnicy między testami i z porannego. A z krwi jest normalnie ze zgięcia pobierana krew Ale po pierwszej wizycie i tak dostaniesz skierowanie na badania krwi więc cię to nie ominie
mama - no to niezłą przygodę miał, dobrze że mu się nic nie stało
Wisieńka - przestań świrować kobito bo chociaż w ciąży jesteś to Ci do tyłka nakopię!!! Jesteś w ciąży, nudności męczą, upał doskwiera, mózg się zlancował - rozumiem ale przestań się wreszcie zamartwiać :-)
scooby - co dwa dni rośnie poziom hormonu więc zrób dwa dni różnicy między testami i z porannego. A z krwi jest normalnie ze zgięcia pobierana krew Ale po pierwszej wizycie i tak dostaniesz skierowanie na badania krwi więc cię to nie ominie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: