reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem już wykąpana i do zycia. Ten dzień zwaliłby z nóg Wyrwidęba i obalił Waligórę. Witam was wszystkie staraczki i dmucham na was chłodnym wiaterkirm.
:-)mama widzę, ze u ciebie w domku tez parówa więc dmucham Ci tam fuuuuu i już masz 21
Idę poczytać bo nie wiem co wam napisać.
Ja dziś nie wymiotowałam , za każdym razem wystarczyło jak coś zjadłam czy sie napiłam i przechodziło, czuję się dobrze i nieciązowo. Matko jak mnie przestaje mulic to przestaję wierzyć , ze jestem w ciąży jestem histeryczka :zawstydzona/y:

AGNIESZKA- nie wiem ile jest w sloncu bo nie maay zewnetrznego term.ale na prawde jest masakra!!! a 200 km ode mnie u moich rodzicow jest urwanie chmury,bardzo leje,wali grad i w tv zapowiadali tornado:szok::szok::szok: w polowie rozmowy z mama przerwalo i nie moge sie dodzwonic do nikogo z rodziny......ani do rodzicow ani do babci ani do siostry ani do brata od razu mam -poloczenie przerwane:szok::no::no:nie wiem c tam sie dzieje-Boze co z ta pogoda my przy basenie a Oni tam jakąs masakre przezywaja!!!!!!!!!!!

WISIEŃKA- witaj!!! na pewno jestes w ciąży-masz piekna bete,piekne testy i w poniedz.zobaczysz swoj maly cud na usg!!

Boze moja mama przed chwila sie do mnie dodzwonila i powiedziala,ze tam u nich jest normalnie masakra-tata do Niej dzwonil ,ze wracal autem do domu i myslal ze zdazy przed ta wichura ,ale nie.....jak jechal to przewalilo sie na Niego drzewo-auto zniszczone,n w szoku-czeka na Policje ,zeby oszacowac straty-matko jak sie nich martwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
AGNIESZKA- nie wiem ile jest w sloncu bo nie maay zewnetrznego term.ale na prawde jest masakra!!! a 200 km ode mnie u moich rodzicow jest urwanie chmury,bardzo leje,wali grad i w tv zapowiadali tornado:szok::szok::szok: w polowie rozmowy z mama przerwalo i nie moge sie dodzwonic do nikogo z rodziny......ani do rodzicow ani do babci ani do siostry ani do brata od razu mam -poloczenie przerwane:szok::no::no:nie wiem c tam sie dzieje-Boze co z ta pogoda my przy basenie a Oni tam jakąs masakre przezywaja!!!!!!!!!!!
Coś czytałam wcześniej bo Marylka pisała ale nie doczytałam...Ja pierdziele co za pogoda wy się wygrzewacie a w sumie nie daleko wiatry,wichury i grady szok.Próbuj dzwonić do rodziny,mam nadzieję że wszystko w porządku u nich...

motylek - my też ale ja mam swoja kartę a M swoją :tak: A ja prócz tego mam swoje osobne konto do którego M nie ma dostępu :-D Tamto jest moje :-D

graffa - witaj - a co to za operację miałaś?
ojojojjj ale tu produkcja , postaram się nadrobić wieczorem...
miałam operację - założenie szwu na szyjkę macicy przez powloki brzuszne. Rok temu w kwietniu przedwcześnie urodziłam córeczkę w 24 tyg przez niewydolność szyjki i żeby sytuacja się nie powtórzyła - ta operacja była niezbędna.

pozdrawiam

reklama
mama jeje to straszne co piszesz włączam TVN 24 i zobaczę u mnie też 32 w cieniu 67 w aucie to już porazka. W domku około 26 to może być
marylka, agatek uda sie w tym cyklu, tulam was i mocno wierzę, ze po prostu macie być marcówkami. marylka ja tez brałam anty przez laaaata:tak:będzie dobrze:tak:
bunia a gadaj dzis o pomidorowym ile chcesz, mam 2 * litrowy:-p:-p:-p
witam nowe staraczk.:-)
Do mnie zaraz przychodzi kuzynka to trochę poplotkujemy
sorbus, maran, pralinka, agnieszka, seerge,sol, motylek, badylinka, Lor,graffa, burza i wszystkie których nie wymieniłam dmucham wam w grzywki chłodkiem z mojego wentylatorka z sympatia i pozdrówkami:-):-):-)
mama co ty masz za basen czy ja tez się zmieszczę , ja bym chciała sok z mago czy coś takiego istnieje, mam ochotę w oszronionej szklance i kostkami lodowymi z limonkowego soczku, mnia
przyszła kuzynka, wpadnę potem:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry