reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Ewcia:))
Fajnie że kupiłaś ten stój i mówisz że jest świetny...a Ja go nie zamówiłam bo kupiłam na mieście inny a teraz żałuje bo jak piszesz że świetnie leży...kurcze muszę pomyśleć czy nie kupić tego co Ty masz...on był piękny :tak:
A poza tym co u Ciebie?

Świetny to za mało powiedziane:-) bałam się troszkę, że będzie coś nie tak, ale niepotrzebnie, bo jak założyłam, to jakby idealnie uszyty na mnie:-D:-DMusiałam czekać 3 tyg. ale warto było:tak::tak:

A u mnie jakoś pomalutku leci:-) co weekend coś się dzieje, dwa tygodnie temu i tydzień temu mieliśmy koncerty- było super:-) jutro wesele kuzynki, za tydzień wolny weekend, a 26 czerwca Krzyśka siostry ślub:-) no i oczywiście w lipcu nasz:-) a potem już sierpień i zaczynamy działać:-D:-D już się nie mogę doczekać:tak::tak:

Ostatnio o mało co, a byśmy nie mogli wziąć ślubu 24 lipca:-D:-D ale na szczęście się udało:tak::tak::-p

reklama
SORBUŚ- u mnie tez slonko,ale jest wiatr-wiec lepiej niz w czoraj bo wcz.byla niemozliwa duchota!!!
a Ty gdzie mieszkasz bo zapomnialam... [FONT=&quot]
c023.gif
[/FONT]

ja mam w domu 27,5 stpnia!!!!!!!!!!!!!a po str.ogrodu pozaslaniane wszystkie rolety w oknach bo takie slnce wiec porazka,nie wiem jak dzis pospimy:szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

EWCIA3004- cześć ,fajnie,ze jestes,pogadamy sobie [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT],fajnie,ze kostium pasuje!!!

Ostatnia edycja:
mama ja na południu Ollkusz koło Krakowa :tak:

oki kochane spadam do domciu jutro pewnie zajrzę albo wieczorkiem jak nie zasne na stojąco :baffled:

Świetny to za mało powiedziane:-) bałam się troszkę, że będzie coś nie tak, ale niepotrzebnie, bo jak założyłam, to jakby idealnie uszyty na mnie:-D:-DMusiałam czekać 3 tyg. ale warto było:tak::tak:

A u mnie jakoś pomalutku leci:-) co weekend coś się dzieje, dwa tygodnie temu i tydzień temu mieliśmy koncerty- było super:-) jutro wesele kuzynki, za tydzień wolny weekend, a 26 czerwca Krzyśka siostry ślub:-) no i oczywiście w lipcu nasz:-) a potem już sierpień i zaczynamy działać:-D:-D już się nie mogę doczekać:tak::tak:

Ostatnio o mało co, a byśmy nie mogli wziąć ślubu 24 lipca:-D:-D ale na szczęście się udało:tak::tak::-p
Ewcia to super:))
A dlaczego o mało byście nie mogli wziąść ślubu 24 lipca?

A tak poza tym to witam się popołudniowo.Ja już po zakupach,obiadek wstawiony,synek w przedszkolu i za chwilę męża będę miała w domu:))

heloooooł wpadam znowu na chwilkę.
nie pouczyłam się zbytnio, bo zasnęłam przy notatkach (a właściwie jak się obudziłam- to na nich). głowa dalej coś boli i nie chce przestać.
nastawiłam obiadek- dzisiaj befsztyki z ziemniaczkami i surówką juz się doczekać nie mogę, bo umieram z głodu.
pewnie po obiedzie się pouczę- bo inaczej jakoś nie widzę tego jutrzejszego egzaminu co prawda umiem tyle, żeby na pewno zdać, ale ze wszystkich egzaminów mam same 4, poprzednio z tej rachunkowości miałam 5- za wysoko sobie poprzeczkę podniosłam i jak napiszę niżej niż 4 to babka będzie odczuwała sukces, bo jak mi to 5 dawała to była zdruzgotana.
zajrzę tylko na to, czego zbyt dobrze nie pamiętam i będzie tyle- w taką pogodę sie nie idzie uczyć.

normalnie jak mrugam to się już pocę, a od myślenia to aż wszystko boli

Buniu współczuję wam takiej pogody i wcale wam nie zazdroszczę takiego skwaru bo udusić się można,tlenu brakuje i nie ma czym oddychać.Dzwoniłam dziś do rodziców do Pl i mama opowiadała że jest strasznie gorąco :tak::szok:

hej, aguś. naprawdę jest okropnie!! za oknem w cieniu mam 29 stopni a w słońcu 34!!!!!!!! bez wiatraka nie da rady funkcjonować. a okna wszystkie pozamykane, żeby duchota do domu się nie pchała! a i tak nie ma jak oddychać. po prostu nic tylko z kuchni uciekam, bo tam się obiad gotuje i dopiero temperatura zabija.

przydałby się nam jakiś basen na dwór- to by się szło trochę ochłodzić. ale nima kasiorki

ale beznadziejne ziemniaki mam gotują się 15 minut i są twarde jak kamień. 2 minuty później już są rozgotowane. co to za mutanty? idę zrobić też napoje do obiadu- jabłkowo miętowe z lodem mrożone- no bo jakie inne w taką pogodę buziaki. może wieczorkiem wpadnę. bo po obiadku postaram się wrócić do notatek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buniu to wbijaj się do mamy Ona organizuje z weekend zlot basenowy,będą drinki,soczki i inne takie :tak::-D

Dziewczyny proszę 3majcie kciuki bo czekam na męża.Jak przyjedzie to będziemy rozmawiać o naszym urlopie który nie wypalił.Być może uda załatwić się urlop na wrzesień i pojedziemy na tą Majorkę bo tam będzie ciepło a poza tym w październiku mamy rocznicę ślubu i to byłby nasz prezent.
Ginekologa odwiedzę tu na miejscu,muszę się rozejrzeć,popytam w pracy może koleżanki mi kogoś polecą.
Jakie to wszystko zamotane,zła jestem na szefa mojego męża,gbur jeden :wściekła/y: plany urlopowe nam popsuł.A Ja koniecznie chciałabym urlopować się w tym roku :cool2:

reklama
BUNIA-ja mam w domu 27,5stopnia!!!

AGNIESZKA- hejka- no wszystkie mozecie sie do mnie wbic na basen-bedziemy sie wymieniac:))) i &&&&&&&&&&&& zaciśniete,moze coś ustalicie!!

ja bylam pod prysznicem juz enty raz bo inaczej sie nie ujedzie ,prosze o troche chmur!!! [FONT=&quot]
n120.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n120.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry