- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
Idę spać - w taką pogodę nie da się nic innego robić
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Monia bo mi się marzy wylegiwanie na plaży w stroju kąpielowym,odpoczywać pod jabłonią,paradować w letniej sukience,grillować na działce i pić zimne piwko a jesienią to Ja mogę jedynie w domu posiedzieć w rodziną.U nas w Iławie nie ma gdzie nawet wyjść...zimą jest tragicznie,jedna dyskoteka na całe miasto nie nie nie tego oczekuję na urlopie.Ale poczekam do następnego lata wtedy urlop do Pl będzie konieczny bo mój brat się żeni i wesele będzie a Ja prawdopodobnie świadkową także nie mogę przepuścić takiej imprezy)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Marylka łomatko tornado?.... U nas w Coventry ponoć też było w jakiejś okolicznej wiosce wczoraj, ale nic nie wiem, bo byłam w pracy. Sąsiad mowił wieczorem...
Dziewczynki ja zmykam bo pracę zaczynam za 40 minut Buziaki :*
Dziewczynki ja zmykam bo pracę zaczynam za 40 minut Buziaki :*
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- [FONT="]
jestem juz -dlaczyla do nas jeszcze 1 sasiadka i tak we 3 siedzialysmy przy basenie-dzis jest lepiej bo jest troche wiatru
SERGEEVNA- milej pracy [FONT="]
SRBUŚ- soczek czeka-wbijaj sie [FONT="]
AGNIESZKA- przykro mi,ze urlop nie wypali...szkoda...
[/FONT]
Ostatnia edycja:
dziewczynki zróbcie cos żeby już była 16.30 i żebym kończyła pracę albo najlepiej 18 i żebym była w domu....
Juz nie ma tu czym oddychac i umieraaaaaammmmmm
Ejj co tak nagle wszystkie wywialo???? Upał to pewnie się chłodzą albo śpią... ehhh ja też chcę!!
Juz nie ma tu czym oddychac i umieraaaaaammmmmm
Ejj co tak nagle wszystkie wywialo???? Upał to pewnie się chłodzą albo śpią... ehhh ja też chcę!!
Ostatnia edycja:
maran-atha
Fanka BB :)
marylka uuuuu ja tez z zachodniopomorskiego tam całe moja rodzina i rodzina mojego męza... no to mnie nastraszłaś...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARAN,MONIA- z Wami sie jeszcze nie witalam [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
SORBU- no masakra dzis z pogoda!!
Marylka mi wlasnie napisala smsa,ze juz jest w domu bo sie silny wiatr zerwal i nie bedzie ryzykowac i zamknela sklep...
a moje pranie wyschol w 10 min [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]mimo ze wypralam tez reczniki,mega slonko + wiatr cierly i pranie suche jak pieprz
SORBU- no masakra dzis z pogoda!!
Marylka mi wlasnie napisala smsa,ze juz jest w domu bo sie silny wiatr zerwal i nie bedzie ryzykowac i zamknela sklep...
a moje pranie wyschol w 10 min [FONT="]
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: