reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka dobrze że masz takie podejście:) a czemu jesień odpada?? we wrześniu tez jest ładnie w PL...

Maryla ło matko tornado????? Ale tam macie atrakcje:no:

reklama
Monia bo mi się marzy wylegiwanie na plaży w stroju kąpielowym,odpoczywać pod jabłonią,paradować w letniej sukience,grillować na działce i pić zimne piwko a jesienią to Ja mogę jedynie w domu posiedzieć w rodziną.U nas w Iławie nie ma gdzie nawet wyjść...zimą jest tragicznie,jedna dyskoteka na całe miasto nie nie nie tego oczekuję na urlopie.Ale poczekam do następnego lata wtedy urlop do Pl będzie konieczny bo mój brat się żeni i wesele będzie a Ja prawdopodobnie świadkową także nie mogę przepuścić takiej imprezy:))

Marylka łomatko tornado?.... U nas w Coventry ponoć też było w jakiejś okolicznej wiosce wczoraj, ale nic nie wiem, bo byłam w pracy. Sąsiad mowił wieczorem...

Dziewczynki ja zmykam bo pracę zaczynam za 40 minut :dry: Buziaki :*

kochane babeczki własnie dzwonił do mnie męzuś i mówi że u nas ma być dziś tornado po wczorejszym gracie wydaje sie to być wielce prawdopodobne ponoć ze Szczecina z meterologii dzwonili już do szpitali i wojska zeby się przygotować masakra

MARYLKA- [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a096.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a093.gif
[/FONT]JA PIERDZIELE,ja mam rodzicow na Pomorzu!!!zaraz wlacze TVN METEO i zobacze o co kaman!!!

jestem juz -dlaczyla do nas jeszcze 1 sasiadka i tak we 3 siedzialysmy przy basenie-dzis jest lepiej bo jest troche wiatru:tak:
SERGEEVNA- milej pracy [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

SRBUŚ- soczek czeka-wbijaj sie [FONT=&quot]
f005.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f025.gif

AGNIESZKA- przykro mi,ze urlop nie wypali...szkoda...
[/FONT]

Ostatnia edycja:
dziewczynki zróbcie cos żeby już była 16.30 i żebym kończyła pracę:cool2: albo najlepiej 18 i żebym była w domu....
Juz nie ma tu czym oddychac i umieraaaaaammmmmm:szok:

Ejj co tak nagle wszystkie wywialo???? Upał to pewnie się chłodzą albo śpią... ehhh ja też chcę!!

Ostatnia edycja:
marylka uuuuu ja tez z zachodniopomorskiego tam całe moja rodzina i rodzina mojego męza... no to mnie nastraszłaś...

MARAN,MONIA- z Wami sie jeszcze nie witalam [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c012.gif
[/FONT]

SORBU- no masakra dzis z pogoda!!
Marylka mi wlasnie napisala smsa,ze juz jest w domu bo sie silny wiatr zerwal i nie bedzie ryzykowac i zamknela sklep...

a moje pranie wyschol w 10 min [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]mimo ze wypralam tez reczniki,mega slonko + wiatr cierly i pranie suche jak pieprz

reklama
o kurcze to dobrze ze marylka poszła do domu - właśnie to jej radziłam słuchana dziewczynka

mama u nas narazie piękne słonce ciekawe czy się coś rozpęta potem czy nie - oby nie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry