reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol no niezapomniana akcja. Mam nadzieje, że już wiecej takiej akcji z nim nie było. Nie dziwie ci się, ja to bym go odszukała i
e065.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga wiem tyle że dostał wilczy bilet i nie wiem czy pracuje gdzieś w zawodzie ale wiem że nieźle mu nabruździłam w życiorysie :-D Nie słyszałam żeby pracował w Kielcach i to najważniejsze a na "znanylekarz.pl" zrobiłam mu tak śliczną cenzurkę że aż miło :-D

Dobranoc wszystkim :-D

aga wiem tyle że dostał wilczy bilet i nie wiem czy pracuje gdzieś w zawodzie ale wiem że nieźle mu nabruździłam w życiorysie :-D Nie słyszałam żeby pracował w Kielcach i to najważniejsze a na "znanylekarz.pl" zrobiłam mu tak śliczną cenzurkę że aż miło :-D

Dobranoc wszystkim :-D
Sol no i dobrze:)

Dobranoc!

ja Alicje rodziłam tu w Irlandii i chwale sobie ich słuzbe zdrowia przynajmniej w kwestii porodów... no a jeśli chodzi o wyjście ze szpitala po porodzie to ja wyszłam na drugą dobę bo mnie zapytali czy chce zostać jeszcze czy chce wracać do domu no i ja chciałam do domu wracać, tylko, że my mielismy problemy z Alą i i tak wróciliśmy do szpitala tego samego dnia co wyszliśmy bo Ala miała podejrzenie bakterii we krwi i... duzo by pisać co przeszliśmy, ale wszystko skończyło sie dobrze, a poród super wspominam, mili mudzie, znieczulenie zewnątrzoponowe na prośbe, wszystko super, jak chcieli coś zrobić to pytali czy będą mogli... ja sobie chwale bo jak dziewczyny z lutego 2009 opisywały swoje porody to uwazam, że miały dużo gorsze warunki i podejście polskich położnych i lekarzy miało duzo do zyczenia więc ja myśle, że to też zalezy gdzie sie trafi... no i mąż ze mną rodził - to tu normalne, że poród jest rodzinny i nic sie za to nie płaci...

Boze... A w PL sie palci za porod rodzinny???????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

Sol wyślij mi na PW jego nazwisko,żebym czasem na niego nie trafiła ;/ Kto wie gdzie sie przeniosl?

JOSEPHINE z tego co wiem to tak.

ja też już uciekam do spanka.
spokojnej nocy, owocnych staranek i dwóch tłuściuchnych krech z rana jeśli ktoś jutro testuje!

boze jaka przesada... rozumiem placic za rodzinny pokoj, wkoncu dodatkowa geba do wyzywienia, komplet posiieli do wyprania, laczki i szlafrok, ale cholerka zeby placic za to ze kobite za reke trzyma jak ta sie meczy!!!!!!!!!!!????????
a co maja zrobic ludzie ktorzy na to nie maja? przez to tatus nie ma szansy zobaczyc jak jego dziecko przychodiz na swiat... skandal! uwsteczniajace normalnie... cywilizacja! ...

ja tez ide lulu, F. juz czeka :) papapapa

reklama
Boze... A w PL sie palci za porod rodzinny???????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

JOS ja rodziłam 4 lata temu i nie placiłam;-) Znajome co teraz rodzily też nie więc myślę że nie ale to może zależeć od szpitala:sorry:

DOBRANOC PCHŁY NA NOC!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry