reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam pytanko... jak poród w jedynce? ... no dla mnie to chyba oczywiste , ze rodzi się samemu ( z mężem i położną) , nie wyobrażam sobie, że kilka dziewczyn rodzi obok siebie :baffled:... nie wiem jak to mam rozumieć :confused:

Monia - mówisz, że kanałowe bardzo boli? ... kurka ty mnie nie strasz, bo mnie to czeka buuuuuuuu :-(
z tymi testami to z tego co wiem muszą wyjść dwie bardzo bardzo mocne kreski, a jak są blade, tyle, że są to się to nie liczy.

reklama
Cześć kochane

jak tam samopoczucie ??

widze ze temat porodów na tapecie - hmm u nas jest nowy ordynator z czego sie baaardzo ciesze bo gdyby był tamten stary musiałabym rodzić z Krakowie
Ordynator to właśnie ten lekarz do którego czekam na wizyte - a udało mi sie przesunąć na 21 lipca także troche lepiej - 3 tyg wcześniej :-)
Lor- no u nas jest sala do porodów rodzinnych i taka zbiorowa własnie - tez sobie nie wyobrażam ale tak jest :zawstydzona/y:

Mama - jak Domiś ??

Wisienka cudny suwaczek :tak:

Marylka
jutro testujesz ?? ne moge sie doczekać - która jeszce jutro ??

Sol - kurka siwa co za patafian
wrrrrrrrrrrrrrrr brak słów dobrze ze z Karola sie wszystko ok skończyło

monia to dobrze ze ząbek nie bolał

Ostatnia edycja:
Ja mam pytanko... jak poród w jedynce? ... no dla mnie to chyba oczywiste , ze rodzi się samemu ( z mężem i położną) , nie wyobrażam sobie, że kilka dziewczyn rodzi obok siebie :baffled:... nie wiem jak to mam rozumieć :confused:

Monia - mówisz, że kanałowe bardzo boli? ... kurka ty mnie nie strasz, bo mnie to czeka buuuuuuuu :-(
z tymi testami to z tego co wiem muszą wyjść dwie bardzo bardzo mocne kreski, a jak są blade, tyle, że są to się to nie liczy.

Chyba bardziej chodzi o sale poporodową "jedynkę", bo tego jeszcze nie było, żeby kilka ciężarówek rodziło jedna obok drugiej, przynajmniej nie w szpitalu u nas...:szok:

A kanałówka się nie martw, teraz są taaaaaakie znieczulenia, że nic nie poczujesz ;-)

Lor ja nie wiem czy kanałowo bardzo boli bo nie pamiętam!! Tak słyszałam... I jak to usłyszałam to stwierdzilam że ja pewnie nie mialam nigdy:) No i jak się okazuje miałam:) Oznacza to że albo miałam porządne znieczulenia albo nei bolalo jakoś strasznie:)

U nas się rodzi w takich jakby boksach... nie wiem nie widziałam ale koleżanka opowiadała... I kilka kobiet na raz:( ale to wielkie chyba bo jak pisałam nigdy nie mialam styczności z porodówkami u nas. Jeszcze:)

Mi od 4 dni wychodzą dwie grube krechy...

Ostatnia edycja:
Mi od 4 dni wychodzą dwie grube krechy...

jak to i ty tak spokojnie i po cichutku o tym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

gratulacje !!!!!!!!!!!

ewelina u nas w szpitalu tak niestety jest jak nie wybierzesz porodu rodzinnego

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki
A ja juz 3 dzien z kolei czuje się zle, nic nie przechodzi, jelita bola coraz bardziej, żołądek tez, juz widzę, ze schudłam, nie wiem czy nie wybiore sie dzis do gastrologa...:-(

nagapalma a moze do apteki po test a my będziemy kciuki trzymac :tak:

ewelina - łózka sa oddzielone taki ściankami tylko - ale jak jest nie wiem bo ja rodziłam na rodzinnej - byłam tam tylko dane podac ale nikt akurat nie rodził ;-)

hej hej dzień dobry umieeeeeeeeram dalej
w zasadzie wczoraj po amolu było cudnie... wygrzało mi wszystko co się dało, rano obudziłam się z bolącym gardłem ale czystym nosem :) ale już po pół godzinie było wszystko jak wczoraj.... smarcze, łzawię i kicham...
sorbuś - mnie się wydaje że moni chodziło o testy owu ^^
Lor - kanałowe boli ale tylko w kilku momentach. Bo pani musi Ci np zmierzyć długość kanału i ten moment boli. Nie ma się co bać!! :D

ja muszę jechać dzisiaj do mamy do pracy bo sobie nie wzięła jakichś dokumentów.... ==" masakra... nie dadzą człowiekowi pochorować spokojnie :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry