reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL to miałaś poród z przygodami:sorry: Dobrze że się dobrze skończyło i Karola teraz bryka zdrowiutka;-)

reklama
aga - czego - tego ze przez tego cwela 3 min czekałam żeby usłyszeć płacz małej? - uwierz mi to były najdłuższe 3 min mojego życia - nikomu takiej akcji nie życzę :no: Bo nawet pomimo opieki sama obecność w szpitalu przypominała mi co się działo - praktycznie 4 dni prze ryczałam modląc się żeby pana X rąbnął samochód albo coś gorszego go spotkało bo inaczej sama go zabiję :wściekła/y: A przez tą opiekę nie mogłam wyjść jak normalny człowiek po 3 dniach tylko musieli jej porobić dodatkowe badania i wyszłybyśmy dopiero we wtorek jakbym się nie zawzięła :-p

Cieszę się o tyle że więcej na tego pajaca nie trafię :-D Jezu przecież jakbym znowu na niego trafiła to by mnie artyleria nie powstrzymała przed przy.. mu w gębę tak żeby go matka nie poznała :-D
A ja normalnie całkiem spokojny człowiek jestem tylko jakoś tak mi się tasak w kieszeni materializuje jak myślę o tym ******

Solka - przynajmniej Ci się nie nudziło hihi

dziękuje za życzenia zdrówka, mam nadzieję że już jutro będzie lepiej...
dooglądam sobie Rodzinę Zastępczą do końca i zbieram się w łóżko

reklama
motylek - w sądzie bym wygrała :-D Ale było minęło - tylko jak przed chwilą nerwy wracają i mam ochotę dorwać skó***** i za**** tępą siekierą :-D
000203F6.gif
000203DB.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry