- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
aga - czego - tego ze przez tego cwela 3 min czekałam żeby usłyszeć płacz małej? - uwierz mi to były najdłuższe 3 min mojego życia - nikomu takiej akcji nie życzę Bo nawet pomimo opieki sama obecność w szpitalu przypominała mi co się działo - praktycznie 4 dni prze ryczałam modląc się żeby pana X rąbnął samochód albo coś gorszego go spotkało bo inaczej sama go zabiję A przez tą opiekę nie mogłam wyjść jak normalny człowiek po 3 dniach tylko musieli jej porobić dodatkowe badania i wyszłybyśmy dopiero we wtorek jakbym się nie zawzięła
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
No i najważniejsze ze Karola cała.
Dobrze że gościu już nie pracuje!
Dobrze że gościu już nie pracuje!
Ostatnia edycja:
S
Sol
Gość
Cieszę się o tyle że więcej na tego pajaca nie trafię Jezu przecież jakbym znowu na niego trafiła to by mnie artyleria nie powstrzymała przed przy.. mu w gębę tak żeby go matka nie poznała
A ja normalnie całkiem spokojny człowiek jestem tylko jakoś tak mi się tasak w kieszeni materializuje jak myślę o tym ******
A ja normalnie całkiem spokojny człowiek jestem tylko jakoś tak mi się tasak w kieszeni materializuje jak myślę o tym ******
M
motylek1135
Gość
SOL To fajny poród:-) Tylko ten pokraka wszystko zepsuł
agnieszka.kk
...co za typek z tego dziada no...
A nie wiesz czy zrezygnował już ze swojego zawodu czy może przeniósł się do innego szpitala?
A nie wiesz czy zrezygnował już ze swojego zawodu czy może przeniósł się do innego szpitala?
agnieszka.kk
Ja też nie długo spadam lulu
maran-atha
Fanka BB :)
dobrej nocki wszystkim
reklama
S
Sol
Gość
motylek - w sądzie bym wygrała Ale było minęło - tylko jak przed chwilą nerwy wracają i mam ochotę dorwać skó***** i za**** tępą siekierą
Ostatnio edytowane przez moderatora:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: