reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL to miałaś poród z przygodami:sorry: Dobrze że się dobrze skończyło i Karola teraz bryka zdrowiutka;-)

reklama
aga - czego - tego ze przez tego cwela 3 min czekałam żeby usłyszeć płacz małej? - uwierz mi to były najdłuższe 3 min mojego życia - nikomu takiej akcji nie życzę :no: Bo nawet pomimo opieki sama obecność w szpitalu przypominała mi co się działo - praktycznie 4 dni prze ryczałam modląc się żeby pana X rąbnął samochód albo coś gorszego go spotkało bo inaczej sama go zabiję :wściekła/y: A przez tą opiekę nie mogłam wyjść jak normalny człowiek po 3 dniach tylko musieli jej porobić dodatkowe badania i wyszłybyśmy dopiero we wtorek jakbym się nie zawzięła :-p

Cieszę się o tyle że więcej na tego pajaca nie trafię :-D Jezu przecież jakbym znowu na niego trafiła to by mnie artyleria nie powstrzymała przed przy.. mu w gębę tak żeby go matka nie poznała :-D
A ja normalnie całkiem spokojny człowiek jestem tylko jakoś tak mi się tasak w kieszeni materializuje jak myślę o tym ******

Solka - przynajmniej Ci się nie nudziło hihi

dziękuje za życzenia zdrówka, mam nadzieję że już jutro będzie lepiej...
dooglądam sobie Rodzinę Zastępczą do końca i zbieram się w łóżko

reklama
motylek - w sądzie bym wygrała :-D Ale było minęło - tylko jak przed chwilą nerwy wracają i mam ochotę dorwać skó***** i za**** tępą siekierą :-D
000203F6.gif
000203DB.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry