reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - jak rodziłam Karolę to nie było tej korby z zaświadczeniami itp. Przyszłam w 7 tc że się słabo czuję i zawołał karetkę do mnie do gabinetu - w szpitalu 5 dni pod kroplówkami bo się okrutnie odwodniłam a to sierpień był upalny jak pieron więc Piotruś dmuchał na zimne :-D A jak wychodziłam to dostałam z wypisem L4 na miesiąc i karteczkę "za miesiąc następna wizyta i kolejne L4" Kochany doktorek :-D A teraz też dostałam nakaz zrobienia morfologii, Ob i moczu bo WR ze względu na to że oddaję krew mam już zbadane, ale jak będzie trzeba to zrobię :-D

Agatek - jak się babie nie chce robić to i za tydzień możesz mieć wyniki a o termin ostatniej @ też mnie w szpitalu pytali bo przy tym badaniu to standardowa procedura :tak:

Lorelain - gratki i brawa dla Matiego :-D

margolcia - ja też zapominam dlatego w drugiej zakładce mam otwartą odpowiedź na posta i piszę na bieżąco :-D

mlodam - nie będę wskazywała palcem ale Giertych mu było :-D Dla mnie kretyn na całej linii :-D A gimnazjum to największa głupota jaką wymyslił - wszyscy pozmieniali na nasz system bo okazał się lepszy a my wprowadziliśmy durnotę od której wszyscy uciekli - boże jak się cieszę że ominęło mnie to pranie mózgu :-D

marry-beth - ja mam 7 letnią siostrę :-D

nika - jutro bo teraz Karolę usypiam :-D

A ja swoją opiekę przy porodzie oceniam na 6+

reklama
MARAN noooo dawno się nie widziałysmy:-( Bo jak ja wchodzę na BB to ty już uciekasz ale cóż tak bywa;-) Dobrze że teraz na siebie wpadłyśmy:tak::tak:

MOTYLEK&&&&&&&&&&&&&&&

motylku - nawet takie lekkie puknięcie przez samochód jest paskudne... niepotrzebne stresy tylko!
trzymam kciukolce za testowanie!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agnieszka - szkoda że Wam nie wyszło z tym urlopem :(

maran - teraz dopiero widzę że Ty z IRL... mówisz że dobrze tam traktują ciężarówki?

matko ja jestem nieżywa..... walnę se na dobranoc mleko z miodem i masłem + nasmaruje się Amolem i może jutro będzie lepiej.

Boże, ja to się chyba nie doczekam, kiedy ten mój M. wróci z wyjazdu i będziemy mogli zacząć nasz 3. cykl staranek...
Może na wszelki wypadek testy owulacyjne, choć już się naczytałam, że potrafią płatać figle... :eek::eek:
No nic, dziewczynki! Ja zmykam...

Śpijcie wszystkie dobrze!
I w raz się nie dowiedziałam co to ten zamkniety... :-D:-D:-D:-D:-D

PS. Sol - a który jesteś rocznik? Jaka jest między Wami różnica wieku? Mój bratek jest młodszy o 22 lata!!! :-D:-D

Ostatnia edycja:
SOL nie ma sprawy:-):-) Ja opiekę nade mną w czasie ciąży, porodu i po oceniam na 6+:-) oprócz opieki neatologicznej - pani doktor była beznadziejna:sorry:

BADYLINKA - zdrowiej kochana :-):-)

Idę na kompanko i do łóżeczka, miłej nocki wam wszystkim zyczę. Szczypaweczki!!!!:-)
sol dzieki za odpowiedz, mam nadzieje, ze mi dobrze pójdzie

WISIENKO dobrej nocki.
a025.gif

reklama
wisieńka, nie jesteś osamotniona i ja wyfrunę razem z Tobą. Jakby tego było mało jem jak szalona.
A wiecie co, znalazłam swoją kartę ciąży z Karollem. W 13 tygodniu ważyłam 53 400, a teraz w 7 tygodniu ważę 4 kg więcej. Będę jak słoń z trąbami dwiema.

Maran, bo ja powinnam już chrapulać, tylko was nadrabiałam.
Nika w porównaniu do wisieńki to mam super. Praca przy biurku w klimie. Nie jest źle.
Aga, ale się porobiło z tym wyjazdem. Niech rodzinka wpada do was, a do gina, fakt wydasz więcej, ale będziesz miała wizytę na miejscu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry