S
Sol
Gość
Wisieńka - jak rodziłam Karolę to nie było tej korby z zaświadczeniami itp. Przyszłam w 7 tc że się słabo czuję i zawołał karetkę do mnie do gabinetu - w szpitalu 5 dni pod kroplówkami bo się okrutnie odwodniłam a to sierpień był upalny jak pieron więc Piotruś dmuchał na zimne A jak wychodziłam to dostałam z wypisem L4 na miesiąc i karteczkę "za miesiąc następna wizyta i kolejne L4" Kochany doktorek A teraz też dostałam nakaz zrobienia morfologii, Ob i moczu bo WR ze względu na to że oddaję krew mam już zbadane, ale jak będzie trzeba to zrobię
Agatek - jak się babie nie chce robić to i za tydzień możesz mieć wyniki a o termin ostatniej @ też mnie w szpitalu pytali bo przy tym badaniu to standardowa procedura
Lorelain - gratki i brawa dla Matiego
margolcia - ja też zapominam dlatego w drugiej zakładce mam otwartą odpowiedź na posta i piszę na bieżąco
mlodam - nie będę wskazywała palcem ale Giertych mu było Dla mnie kretyn na całej linii A gimnazjum to największa głupota jaką wymyslił - wszyscy pozmieniali na nasz system bo okazał się lepszy a my wprowadziliśmy durnotę od której wszyscy uciekli - boże jak się cieszę że ominęło mnie to pranie mózgu
marry-beth - ja mam 7 letnią siostrę
nika - jutro bo teraz Karolę usypiam
A ja swoją opiekę przy porodzie oceniam na 6+
Agatek - jak się babie nie chce robić to i za tydzień możesz mieć wyniki a o termin ostatniej @ też mnie w szpitalu pytali bo przy tym badaniu to standardowa procedura
Lorelain - gratki i brawa dla Matiego
margolcia - ja też zapominam dlatego w drugiej zakładce mam otwartą odpowiedź na posta i piszę na bieżąco
mlodam - nie będę wskazywała palcem ale Giertych mu było Dla mnie kretyn na całej linii A gimnazjum to największa głupota jaką wymyslił - wszyscy pozmieniali na nasz system bo okazał się lepszy a my wprowadziliśmy durnotę od której wszyscy uciekli - boże jak się cieszę że ominęło mnie to pranie mózgu
marry-beth - ja mam 7 letnią siostrę
nika - jutro bo teraz Karolę usypiam
A ja swoją opiekę przy porodzie oceniam na 6+