reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka - jak rodziłam Karolę to nie było tej korby z zaświadczeniami itp. Przyszłam w 7 tc że się słabo czuję i zawołał karetkę do mnie do gabinetu - w szpitalu 5 dni pod kroplówkami bo się okrutnie odwodniłam a to sierpień był upalny jak pieron więc Piotruś dmuchał na zimne :-D A jak wychodziłam to dostałam z wypisem L4 na miesiąc i karteczkę "za miesiąc następna wizyta i kolejne L4" Kochany doktorek :-D A teraz też dostałam nakaz zrobienia morfologii, Ob i moczu bo WR ze względu na to że oddaję krew mam już zbadane, ale jak będzie trzeba to zrobię :-D

Agatek - jak się babie nie chce robić to i za tydzień możesz mieć wyniki a o termin ostatniej @ też mnie w szpitalu pytali bo przy tym badaniu to standardowa procedura :tak:

Lorelain - gratki i brawa dla Matiego :-D

margolcia - ja też zapominam dlatego w drugiej zakładce mam otwartą odpowiedź na posta i piszę na bieżąco :-D

mlodam - nie będę wskazywała palcem ale Giertych mu było :-D Dla mnie kretyn na całej linii :-D A gimnazjum to największa głupota jaką wymyslił - wszyscy pozmieniali na nasz system bo okazał się lepszy a my wprowadziliśmy durnotę od której wszyscy uciekli - boże jak się cieszę że ominęło mnie to pranie mózgu :-D

marry-beth - ja mam 7 letnią siostrę :-D

nika - jutro bo teraz Karolę usypiam :-D

A ja swoją opiekę przy porodzie oceniam na 6+

reklama
MARAN noooo dawno się nie widziałysmy:-( Bo jak ja wchodzę na BB to ty już uciekasz ale cóż tak bywa;-) Dobrze że teraz na siebie wpadłyśmy:tak::tak:

MOTYLEK&&&&&&&&&&&&&&&

motylku - nawet takie lekkie puknięcie przez samochód jest paskudne... niepotrzebne stresy tylko!
trzymam kciukolce za testowanie!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agnieszka - szkoda że Wam nie wyszło z tym urlopem :(

maran - teraz dopiero widzę że Ty z IRL... mówisz że dobrze tam traktują ciężarówki?

matko ja jestem nieżywa..... walnę se na dobranoc mleko z miodem i masłem + nasmaruje się Amolem i może jutro będzie lepiej.

Boże, ja to się chyba nie doczekam, kiedy ten mój M. wróci z wyjazdu i będziemy mogli zacząć nasz 3. cykl staranek...
Może na wszelki wypadek testy owulacyjne, choć już się naczytałam, że potrafią płatać figle... :eek::eek:
No nic, dziewczynki! Ja zmykam...

Śpijcie wszystkie dobrze!
I w raz się nie dowiedziałam co to ten zamkniety... :-D:-D:-D:-D:-D

PS. Sol - a który jesteś rocznik? Jaka jest między Wami różnica wieku? Mój bratek jest młodszy o 22 lata!!! :-D:-D

Ostatnia edycja:
SOL nie ma sprawy:-):-) Ja opiekę nade mną w czasie ciąży, porodu i po oceniam na 6+:-) oprócz opieki neatologicznej - pani doktor była beznadziejna:sorry:

BADYLINKA - zdrowiej kochana :-):-)

Idę na kompanko i do łóżeczka, miłej nocki wam wszystkim zyczę. Szczypaweczki!!!!:-)
sol dzieki za odpowiedz, mam nadzieje, ze mi dobrze pójdzie

WISIENKO dobrej nocki.
a025.gif

reklama
wisieńka, nie jesteś osamotniona i ja wyfrunę razem z Tobą. Jakby tego było mało jem jak szalona.
A wiecie co, znalazłam swoją kartę ciąży z Karollem. W 13 tygodniu ważyłam 53 400, a teraz w 7 tygodniu ważę 4 kg więcej. Będę jak słoń z trąbami dwiema.

Maran, bo ja powinnam już chrapulać, tylko was nadrabiałam.
Nika w porównaniu do wisieńki to mam super. Praca przy biurku w klimie. Nie jest źle.
Aga, ale się porobiło z tym wyjazdem. Niech rodzinka wpada do was, a do gina, fakt wydasz więcej, ale będziesz miała wizytę na miejscu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry