B
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
jak ja teraz na l4 jestem to lekarka mowila wlasnie ze mleko z miodem i maslem, ale 3 razy dziennie, po razie to pewnie Ci nic nie da...
Podobno ziolowych herbatek tez nie mozna zadnych..
Podobno ziolowych herbatek tez nie mozna zadnych..
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
maryla86
Fanka BB :)
pralinka no ja mam tez takiego obronnego co jak szczeka to sie jednocześnie babci za fartuch chowa
a co do tabletek na gardło w ciąży to propolki czy coś takiego to można na bank znajoma brała i tylko te pani w aptece miała dla cięzarnych i ponoc dobre i skuteczne
a co do tabletek na gardło w ciąży to propolki czy coś takiego to można na bank znajoma brała i tylko te pani w aptece miała dla cięzarnych i ponoc dobre i skuteczne
Badylinka- miłych zakupów w takim razie! I szybko wracaj, wskakuj do łóżeczka, pod kołderkę, i skarpetki na nóżki, no i nie zapomnij natrzeć się tym Amolem...:-):-)- i zdrowiej nam szybciutko!
Ja na razie spadam, oczywiście nie miałam czasu was poczytać więcej niz 2 strony wstecz, dlatego nie bardzo wiem, co się dzieje u innych dziewczyn, jak tam wyniki naszych staraczek, które miały dzisiaj testować? Proszę o info! Czy komuś już gratulować?
Idę obiadek zjeść, burza jak szybko przyszła, tak szybko poszła- menda jedna... Później może jeszcze do was wpadnę.
Ja na razie spadam, oczywiście nie miałam czasu was poczytać więcej niz 2 strony wstecz, dlatego nie bardzo wiem, co się dzieje u innych dziewczyn, jak tam wyniki naszych staraczek, które miały dzisiaj testować? Proszę o info! Czy komuś już gratulować?
Idę obiadek zjeść, burza jak szybko przyszła, tak szybko poszła- menda jedna... Później może jeszcze do was wpadnę.
B
bunia87
Gość
co do malinowego- to ponoć powoduje skurcze, ale nie wiem czy ma wpływ na wczesną ciążę. pewnie tak- skoro skurcze to chyba zawsze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- cześć [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Wisienka koniecznie przyjedz musimy mamę zarazić - naszymi zarazkami ciążowymi
bunia ja też się cieszę nawet nie wiesz jak bardzo - i z tego żę cie tak na spanie bierze też bo u mnie to zawsze jest pewny objaw ;-)
badylinka współczuje choróbska i zdrówka życzę
zmykam na lody bo Majcia już nogami przebiera
bunia ja też się cieszę nawet nie wiesz jak bardzo - i z tego żę cie tak na spanie bierze też bo u mnie to zawsze jest pewny objaw ;-)
badylinka współczuje choróbska i zdrówka życzę
zmykam na lody bo Majcia już nogami przebiera
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: