reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kup kup;-)
Ja mam ta najmniejsza buteleczke, a mam ja juz rok czy dwa...
Nie pamietam nawet kiedy kupowalam...
Na wszystko jest dobre, dobrze nawet na noc stopy wysmarowac i w skarpetkach spac- oczywiscie jak pogoda pozwoli:tak:

A tak to klate smaruje a nawet jak mnie bardzo drapie albo boli gardlo to na lyzke cukier i kilka kropli tego..
Najpiej piecze niefajnie, ale ulga niesamowita;-)

Przespałam sie i jestem teraz zakręconasorbuś, maran witam:-)
sorbuś no ja bym sie na koniec juz pewnie nawet do pandy niezmieściła i dostałabym mandat za przeciążenie:-)
marylka jak otworzysz sklep we wro w czasiem mojej ciązy to zatrudnisz ciężarną, nie?:-)
Zapmarta dzieki kochana, a ty jeszcze nie byłaś u gina prawda? Czasem niestety ktos jesy"życzliwy". U mnie wiedzą dwie dziewczyny z mojego regionu więc jak ktos sypnie to któraś z nich ale raczej takie nie są.:tak:Zresztą do poniedziałku jakos może wytrzymają:-)Ja musze mojemu szefowi powiedzieć przez telefon bo my sie widujemy kilka razy w miesiącu a on teraz na urlopie. Ja tez mam urlop w lipcu od 5 i myslałam , ze powiem przed, ze jestem w ciąży i pójde na L ale nie spodziewałam się haftowania rowów i takich upałów

kochana zatrudnie ale tylko jedną i na kierowniczym stanowisku :) rozumiemy sie :):):) tylko kurna no musze szybko w tego lotka wygrać żeby zdazyć jakieś zastępstwo dla Ciebie skołować :)

sol-pewnie,ze soczek,albo koktail truskawkowy albo lody wciagniecie [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

marylka-niech sie od Twojego brzuszka odczepią [FONT=&quot]
a057.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
g025.gif
[/FONT]

mama gdyby to było takie łatwe a najlepsze to że moich kształtów w tej tunic co dziś mam wogule nie widac bo to luźna bombka jest no ale jak luźna to musi być ciąża ehhhhhhh Ci ludzie

I'm baaaaaaaaaaaaaaaaack

nie pospałam sobie. jak już zasypiałam to wrócił G i zaczął się po domu tak kręcić, że miałam go ochotę jeb***ć. garnkami trzaskał, lodówką, szafkami. jak wstałam to myślałam, że go zabiję kuźwa- widzi że drzemię a się rozpierd***la po całym domu. co za burak

teraz sobie oczywiście konsolę aktywował. a ja siedzę, wiatraczek znów włączony bo bym umarła. oczy mnie bolą, spać się chce, pić (na dodatek ślinię się jak mały bernardyn) nie wiem na co

pralinka- piesiu superaśny!! zawsze chciałam westika, ale jak kupowaliśmy psa to miała być rasa, która na dworze wytrzyma bo teściowie się nie zgadzali na psa w domu. teraz mi to lata koło ale mamy gryzmusia- a 2 psów to ja nie chcę mieć.

marylka- no to jesteś na dobrej drodze, żeby jednak @ nie przyszła!!!!!! kciukamy za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&

sorbuś- fajnie, że się okazało że te tabletki ci (wam) nie zaszkodzą. super wieści.

Hejka, dziewczyny!:-) Ale u nas leje....... w końcu i do nas burza przyszła, może to i dobrze, bo było już tak gorąco i duszno, że wytrzymać nie dało rady, wystarczyło, że tylko się do sklepu przeszłam, a już byłam cała mokra i czerwona... Ach, też bym chciała wstawiać takie fajne emotki i animki jak wy (rozbawiają mnie do łez..), ale niestety na razie nawet nie próbuje ich sobie zaistalować, bo mój komp już ledwo zipie, jest mocno już wysłużony, baaaaardzo wolno mi chodzi, co chwilę coś się zawiesza, jedna strona otwiera mi się średnio pół minuty!!!!!:wściekła/y: Mój M. na szczęście obiecał, że mi kupi nowy laptop na urodzinki- to już niedługo!:tak:

Badylinka- tak mi przykro, że się źle czujesz- wiem jak ja się wtedy fatalnie czuję, brrr....:-( Masz rację, lepiej nie bierz tabletek, bo a nuż fasolka już się zagnieździła w twoim brzuszku, kto wie...?;-) Mam nadzieję, że jakoś wytrzymasz? Masz kilka dni do testowania... Wypróbuj domowe sposoby, np herbatka malinowa, inhalacje (w ciąży można roztworem wody z solą), z tabletek na gardło z tego co mi wiadomo, to można ponoć "Tantum Verde", ale lepiej zapytać w aptece, a jak nie to syrop z cebuli (podobno świetnie pomaga, ale ja bym chyba nie mogła- blee...) I głowa do góry! Daj znać potem, jak się czujesz.:-)

WISIENKA- bardzo prosze koktail podany [FONT=&quot]
b025.gif
[/FONT]i owoce kupimy [FONT=&quot]
b010.gif
[/FONT]
ja bylam w aptece po leki dla Domisia,moze Ty tez sie wbijesz do mnie na ogrod na basen w weekend-bedzie Sol i Sorbus [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a130.gif
[/FONT]

Bunia Ty Spiochu jeden

Ja bym Ci powiedziala co oznacza ta sennosci

Dziekuje w imieniu piesia:-)
My zawsze mielismy wilczury, tyle ze odchowalismy je i potem szly do innych..
Nikt nie chcial psiakow w czasie kiedy sikaja...
Uwielbiam psiaki, jak bylam mala to glowe do pyska im wsadzalam, i uczylam siad po turecku (skrzyzny) bo w przedszkolu mnie akurat uczyli to ja psiaki:zawstydzona/y:
Ale zawsze mi sie taki futrzak marzyl maly...
No i 5 lat temu go znalezlismy, w zime, na dzialce, pizdziawa jak cholera a on niecaly miesiac...
Poszarpany, dogryziony, ale przezyl
Fakt, bojaczek jest straszny
Pies obronny - jego trzeba bronic...
Ale i tak go kocham z calego serducha

reklama
Badylinka- tak mi przykro, że się źle czujesz- wiem jak ja się wtedy fatalnie czuję, brrr....:-( Masz rację, lepiej nie bierz tabletek, bo a nuż fasolka już się zagnieździła w twoim brzuszku, kto wie...?;-) Mam nadzieję, że jakoś wytrzymasz? Masz kilka dni do testowania... Wypróbuj domowe sposoby, np herbatka malinowa, inhalacje (w ciąży można roztworem wody z solą), z tabletek na gardło z tego co mi wiadomo, to można ponoć "Tantum Verde", ale lepiej zapytać w aptece, a jak nie to syrop z cebuli (podobno świetnie pomaga, ale ja bym chyba nie mogła- blee...) I głowa do góry! Daj znać potem, jak się czujesz.:-)

herbatkę malinową na pewno sobie kupię bo mi się owocowe skończyły a ja mogę hektolitrami pić :D
syrop z cebuli a fuuu! :p próbowałam mleko z masłem i miodem ale nic chyba nie dało... chociaż miałam jeden dzień kiedy się lepiej czułam.. może to po tym? :)
Jadę zaraz na zakupy, chyba zainwestuje w ten amol jak go tak wychwalają wszyscy i tą herbatkę kupię i miodu dokupię bo mam tylko sztuczny...
miłego popołudnia dziewczynki!!

buńka - pewno się do fasolki ślinisz

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry