reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia doskonale Cie rozumiem;-)

A cjeszcze lepij ze jak Jemu cos kupie to nie , nie fajne, do czsu az nie ubierze... Jak ubierze to najchetniej cal czas b w tym chodzil;-)

Zreszta moj Mezus to wieczny optymista...
Nawet teraz jak mowie o Bejbiku to mowie ze juz "zrobiony";-)

A wracajac do programu to rzeczywoscie strasznie wrzeszcza... Moze dlatego tez ze nib nie wiedza co sie z nimi dzieje... Sama nie wiem, nie rodzilam wiec nie znam tego bolu;-)

reklama
malapralinka, a mój chciałby ladnie wyglądac ale często nie chce to nic na siłe :-D:-D Załuję, że nie kupiłam sobie ostatnio jeszcze marynarskich butków, bo strasznie mi wpadły w oko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A teraz to muszę przycisnąc pasa, bo zostały wydatki związane z weselichem ;-);-);-)
A mi się wydaje, że te kobity to one tak pod kamerę krzyczą, bo słyszałam że da się nie krzyczec podczas porodu, przecież wszystko można przecierpiec a po co krzyczec i stresowac wszystkich wkoło skoro można to tłumic w sobie, nie wiem ;]

pysia - też fakt :)
ooooooooo jagodzianki!!!!!! o_O
matko ale Wy mi tu smaka robicie! :p

mała - no ok, ale kurcze mimo wszystko....... po co się tak drzeć? :p

juz jestem ,nie byl mnie gdzinke bo Mlodam wleciala na kawke a tu 5 stron...ale nadrobilam
[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
k015.gif

pogadalysmy z Mlodam ze buzki nam sie nie zamykaly,ale musieli jechac bo d urzedu sie spiesza!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
U mnie od rachunków jest mój M bo zna lepiej język niż Ja.

marylka witaj i 3mam kciuki aby @ nie przyszła bo nie długo testujesz:)

Uciekam robić budyń:)))
hej kochana no ja tam sie ciążowo nie czuje wogóle to sie nie nastawiam no ale co ma byc to będzie :)

mama, salon masz piękny, taki elegancki. Tom się narobił, ale efekt powalający.

witaj Marylka, super że klienci przychodzą. A w dzień dziecka było ich więcej niż zwykle ???

ja mam właśnie świeże truskaweczki w pracy. Mama mi przywiozła i do tego jagodzianki !!!! dba o swoją wnusię lub wniusia :)
wiesz nie zauważyłam żeby było ich jakoś więcej może ciut ale nie za bardzo :) , dziś jak na razie to po takie pierdoły przychodza ale i pogoda gorsza bo strasznie wieje i jest duszno tak jakby przed burzą :(

a pamiętacie jak mówiłam że ide pierścionek w sobote wybierać ??? tak sie wkurzyłam że szok wchodze już mi sie oczy świecą a tam mi babka mówi że szefa nie ma bo na urlopie i do końca m-ce go nie będzie i nawet sobie wybrać nie moge :( i musze czekać najpierw miesiąc asz gościu wróci a potem drugi asz zrobi i dopiero w sierpniu dostane pierścionek pewnie :(:(:(:(:(:(:( na pocieszenie kupiłam sobie tunike :) ale to nie to samo :(:(:(

Kurcze wlasnie znalazlam u piesia - jak ja to mowie - kumpla:wściekła/y:
Czytaj kleszcza
Znowu kropelki trzeba kupic i chyba najwyzsza pora isc z nim do fryzjera:eek:
Znalazlam bestie przy glaskaniu, jak juz wzielam narzedzie zeby sie go pozbyc to musialam ostro szukac... Co za siersciuch..

MAryla a pierścionek z jakiej okazji? :-D
A ta tunika co Ewelinie się strasznie spodobała kiedyś jest zabójcza. Mam kolor lekki róż. Eh ten dekolt :] Bosko w niej wyglądam hehehe

mama05 - nooooo strasznie dziewczyny spamują :p

maryla - tunika też dobra sprawa :) trzymam kciuki za || i za brak @ !! &&&&&&&&&&

sorbuś witaj!
będzie dobrze :)
kiedy obierasz wyniki?

dzisiaj po 15 ale zadzwonie za niedługo moze juz bedzie to sie urwe na trochę bo mnie korci

kurka wodna nie nadażam za wami dzis :zawstydzona/y: pewnie dlatego ze taka zakręcona jestem przed tym wynikiem

Ostatnia edycja:
reklama
A ja miałam isc na solarę ale jakoś nie poszłam dziś, może jutro... pasowałoby się opalic troszkę przed tym wielkim dniem :-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry