reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mała - super z tą różą!!!! :D
pomysłowy Wariat, nie ma co :)

bunia - ja pojechałam w tym semestrze, zdałam 4 egz w zerówkach i teraz do 15 mam luz ^^

Bunia to miłej nauki zyczę:))

malapralinka to widzę że masz w domu tak jak ja:) Ja tez od papierków jestem:) Naszczęście mężuś trochę tez sam pozałatwia np z samochodami, ale w większości to ja:))

Truskawki.... ale mi narobiłyście ochoty!! Ja uwielbiam takie te pierwsze... a potem jak sa słodkie to koktajl z mlekiem... Jeszcze nie jadłam bo ceny straszne ale mam na wsi to jak tylko dojrzeją to sobie odbiję:)

malapralinka znajomy mi mówił, że jego znajomego dziewczyna nagle coś ją wzięło, mdłości czy coś.... pojechała do szpitala i okazało się, że rodzi :szok::szok::szok::-D:-D:-D i mówił, ze nie wiedzieli o ciąży.. okres miała normalnie i sama w sobie była otyła, więc brzucha też za bardzo nie było widac. Szok :-D:-D:-D

Ja pojadę i kupię Wam te truskawki po 4 zety i wyślę każdej kurierem :D

Masakra jakas, i szok bo nie masz jak sie przgptpwac na dziecko...

Teraz wlasnie ogladam ten program...
Przewaznie wlasnie sa otyle, a teraz jest szczuplutka, mowila ze tla najpierw 2 kilo, potem znowu kilo ale zwalala na to ze jadla na miescie i przytyla z niezdrowego jedzenia...

Kiedys babeczka urodzila w domu, byl z nia tlko jej dzieci, najstarzy syn odcial pepowine...
W glowie mi sie takie rzeczy nie mieszcza...

Dzień dobry kochane :) śledze was prawie od 9 ale tu klient tu znowu ktoś i tak nadrabiałam troszke a jak przyszło co do czego to zapomniałam co komu mam odpisać :(:(

no u mnie w domu też ja od papierków jestem a K nawet nie wie jakie w jakich kwotach mamy rachunki :)

josephine jestem jestem :)

a co do ciąż znajoma mi wczoraj powiedziała że w ciąży przytyła 40 kg:szok:

reklama
Badylinka tu wszędzie powodzie to nie wiem czy dojedziesz po truskawki :-:)-:)-( wyślę CI :-D:-D:-D tak będzie łatwiej
Agnieszka ja też nie rozumiem jak tak można sobie nie zdawac sprawy i w ogole nic a nic nie czuc, że jest się w ciąży.
A u mnie od rachunków będzie Mój raczej ;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry