- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
iwonka2b
Fanka BB :)
Witam
u mnie narazie ciepło nadrobiłam troszkę ale i tak połowe zapomniałam zakręcona jestem strasznie
bibinko może idz do gina skoro tyle czasu juz nie masz @ bo to cos długo :-(
mamo wiem przejdzie @ i ból zniknie i bedzie trzeba sie przytulać
a co poświęce się hihi
agnieszko jak tam dziś u Ciebie pogoda??
sorbus to długo nie trzymaj nas w niepewności i szybko napisz nam który to tydzień :* &&&&&&&&&&&&&&&&
maryla &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
u mnie narazie ciepło nadrobiłam troszkę ale i tak połowe zapomniałam zakręcona jestem strasznie
bibinko może idz do gina skoro tyle czasu juz nie masz @ bo to cos długo :-(
mamo wiem przejdzie @ i ból zniknie i bedzie trzeba sie przytulać

agnieszko jak tam dziś u Ciebie pogoda??
sorbus to długo nie trzymaj nas w niepewności i szybko napisz nam który to tydzień :* &&&&&&&&&&&&&&&&
maryla &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
Ostatnia edycja:
malapralinka
u nas weekend przesliczny byl. Nawet sobie plecki przypieklam..
A dzisiaj juz nawet slonca nie widac
Sorbus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale napewno wszystko bedzie dobrze
A dzisiaj juz nawet slonca nie widac

Sorbus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale napewno wszystko bedzie dobrze
P
pysia888
Gość
MAryla to masz zachciewanki 

Ja też strasznie lubię złoto 

B
bunia87
Gość
Bunia który to rok?
pierwszy z dwóch :-) w przyszłym roku będą trudniejsze egzaminy- bo na zakończenie szkoły i na technika

zrobiłam sobie przerwę :-) ileż można w ciągu czytać o przychodach, kosztach i bilansach

marylka- zgapiłam pomysł ze złotem ;-) poszperałam, znalazłam moje pojedyńcze kolczyki (ciągle gubiłam

najpierw muszę się zorientować ile by mnie to kosztowało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86
pysia nie no o pierścionku już od dawna myslałam 

a co do zachciewajek to własnie wcinam pyszne kanapeczki z ciemnego pieczywka z serkiem pomidorwym z bazylią i na to mój ukochany łosoś pokropiony cytryną tak mnie dziś wzieło na łososia
uwielbiam go ale niestety jest drogi ale raz na jakiś czas można zaszaleć 
a co do zachciewajek to własnie wcinam pyszne kanapeczki z ciemnego pieczywka z serkiem pomidorwym z bazylią i na to mój ukochany łosoś pokropiony cytryną tak mnie dziś wzieło na łososia
-Lorelain-

ja tak nieśmiało na chwilkę się wproszę... co prawda nie staramy się o dziecko ale w tym cyklu było trochę przytulania bez zabezpieczenia więc jakby można prosić o trochę kciuków za 2 krechy to będę niezmiernie wdzięczna...
Trzymam kciuki

Witam
Chciałabym sie do Was dołączyćRazem z mężem staramy sie o dzidzie
obecnym zafasolkowanym gratuluje
Mam nadzieje ze na tym forum dowiem sie cennych rad
Ja również sie z tobą witam ... rozgość się u nas

Witam sie i ja
Siedze przezd betka jak na szpilkach
Wczoraj bylismy w parku miniatur wrócilismy wieczorem i padłam na ryjek
mama super wyszedł salon bardzo m i sie podoba
Wisienka jak tam ??
Iwonka trzymam kciuki zrób test jeszcze raz a nawet kilka razy - wierz mi ze ja tez nic ale to nic nie czułam i kompletnie sie nie spodziewałam
nie nadrobiłam bo nie dam rady wybaczcie kochane - jak są jakies hiciory to po prosze o streszczenie
Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za betke

bunia87 - a ja też ze Śląska jestem
dziendoberek wszystkim, zapomniałam dodać że jestem nocny marek ale potem wstaje o dziwnych godzinach jak wszyscy już na nogach
WIELKIE GRATSY DLA ZAFASOLKOWANYCH!!!!!!!! ;* ;* ;*
Aga - współczuje @ :/ nienawidzę mieć okresu w taką pogodę bo jestem w ogóle nie do życia...
spóźnione ale miłego spotkania dla dziewczyn
a moje pytanie wczorajsze o temp nie wiem czy nie jest trochę nieaktualne bo termometr mi coś wczoraj strajkował... przy 36.53 - ok, 36.47 trochę mnie zdziwiło ale co to dla mnie, jak piknęło przy 36.05 to już mi szczena opadła a po 35.47 stwierdziłam że termometr ma chyba gorszy dzień i odpuściłam
zmierzyłam jak człowiek, rano po wstaniu i jest 36.76 a "dolna" 36.92 :>
miłego dnia drogie Panie!
może kawusie? Tosta? A może soku?
![]()
Ja się na temperaturach nie znam, ale też jestem ze śląska

Pa Bunia, ucz sie pilnie;-)
My na dzialce mam truskawki, ale jeszcze zadna nie wyrosla
Wlasnie na Discovery zaczyna sie program "ciaza z zaskoczenia"
Ogladala to ktoras kiedys??
Uwielbiam ten program. Kobiety dopiero jak rodza dowiaduja sie o ciazy, wczesniej nie maja pojecia
Widziałam kiedyś 2 odcinki, ale nie lubię tego serialu, te laski chyba jakieś głupie są, ok moge zrozumiec ze ma okres, ze brzucha tak nei widac bo sa one przeważnie bardzo przy sobie, ale niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest możliwie ze nie czują ruchów? ... przeciez dziecko jak się wywinie to potrafi fest zaboleć, ja nawet czułam kiedy on mi pod żebra wchodził

Dzień dobry kochaneśledze was prawie od 9 ale tu klient tu znowu ktoś i tak nadrabiałam troszke a jak przyszło co do czego to zapomniałam co komu mam odpisać
no u mnie w domu też ja od papierków jestem a K nawet nie wie jakie w jakich kwotach mamy rachunki
josephine jestem jestem
a co do ciąż znajoma mi wczoraj powiedziała że w ciąży przytyła 40 kg![]()
Ja też przytyłam 40 kg w ciąży

juz jestem ,nie byl mnie gdzinke bo Mlodam wleciala na kawke a tu 5 stron...ale nadrobilam
[FONT="][/FONT]![]()
[FONT="]![]()
pogadalysmy z Mloam ,ze buzki nam sie nie zamykaly,ale musieli juz jecha bo do urzedu musza zdazyc!!
[/FONT]
Opowiadaj jak tam spotkanko? ... jakieś zdjęcia porobiłyscie wspulne? wiesz moze co u wisienki i Sorbek?

hej kochana no ja tam sie ciążowo nie czuje wogóle to sie nie nastawiam no ale co ma byc to będzie
wiesz nie zauważyłam żeby było ich jakoś więcej może ciut ale nie za bardzo, dziś jak na razie to po takie pierdoły przychodza ale i pogoda gorsza bo strasznie wieje i jest duszno tak jakby przed burzą
a pamiętacie jak mówiłam że ide pierścionek w sobote wybierać ??? tak sie wkurzyłam że szok wchodze już mi sie oczy świecą a tam mi babka mówi że szefa nie ma bo na urlopie i do końca m-ce go nie będzie i nawet sobie wybrać nie mogei musze czekać najpierw miesiąc asz gościu wróci a potem drugi asz zrobi i dopiero w sierpniu dostane pierścionek pewnie
na pocieszenie kupiłam sobie tunike
ale to nie to samo
![]()
uuuuuuu kurcze no szkoda z tym pierścionkiem

Truskafffffki

Ja się dzisiaj oficjalnei poszłam i zwolniłam z pracy

reklama
P
pysia888
Gość
Bunia to co to za szkoła? Pisałaś chyba niedawno ale nie chce mi się szukac 
Maryla e to ja aż tak zjesc nie lubię