reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Zizi, no to nieciekawy weekend mialas..
Wczoraj cos moze w powietrzu bylo bo moj tez humorzasty,ale ja Mu wtedy zawsze dogryzam i Mu przechodzi...
Jako ze w tym roku konczy 29lat to zaczelam mowic ze jak bedzie jak 30 skonczy, ze dopiero bedzie maruda i jak ja z Nim wytrzymam...
No i smiech byl gwarantowany;-)
Ale ogolnie to sie wczoraj smialam ze chyba okres ma...

Kurcze nie wiem co ze mna... Gardlo juz mniej boli ale dzisiaj mi slabo i zawroty glowy mam:-(

reklama
Cześć Dziewczyny, Was nadrobić to 1,5 godziny mija:szok:
Fajnie Was poczytać i zapomnieć o własnych problemach. U mnie weekend nie był udany. Z mężem nie rozmawiam.
A na truskawki narobiłyście smaku, nawet nie wiem po ile u nas są.

to masz tak samo jak ja- też się wczoraj pożarłam z małżem. oczywiście w nocy w łóżku zachowywał się jakby nigdy nic i mnie nogami ciągle dugał- łobuz jeden. a dzisiaj też smsy pisze jak nic- bałwan :dry: by przeprosił za fochy, a nie :-p

Bunia to co to za szkoła? Pisałaś chyba niedawno ale nie chce mi się szukac :-D

policealna szkoła o kierunku technik administracji :-D

Trzymam kciuki

Ja również sie z tobą witam ... rozgość się u nas

Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za betke

Ja się na temperaturach nie znam, ale też jestem ze śląska

Widziałam kiedyś 2 odcinki, ale nie lubię tego serialu, te laski chyba jakieś głupie są, ok moge zrozumiec ze ma okres, ze brzucha tak nei widac bo sa one przeważnie bardzo przy sobie, ale niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest możliwie ze nie czują ruchów? ... przeciez dziecko jak się wywinie to potrafi fest zaboleć, ja nawet czułam kiedy on mi pod żebra wchodził

Ja też przytyłam 40 kg w ciąży

Opowiadaj jak tam spotkanko? ... jakieś zdjęcia porobiłyscie wspulne? wiesz moze co u wisienki i Sorbek?

uuuuuuu kurcze no szkoda z tym pierścionkiem

Truskafffffki

Ja się dzisiaj oficjalnei poszłam i zwolniłam z pracy

no nic tyle czekałam z tym pierścionkiem to poczekam jeszcze troche ale w sobote to byłam wkurzona ale już mysle o tej sobocie bo jestem umówiona po pracy do fryzjera :):) jupi jupi :)

kochane dziękuje wszystkim za kciuki :) sama jestem ciekawa co będzie bo nie czuje sie ani ciązowo ani jak na @ ale ja żadko kiedy praktycznie wcale jej wczesniej nie odczuwam :(

Witaj Zizi, no to nieciekawy weekend mialas..
Wczoraj cos moze w powietrzu bylo bo moj tez humorzasty,ale ja Mu wtedy zawsze dogryzam i Mu przechodzi...
Jako ze w tym roku konczy 29lat to zaczelam mowic ze jak bedzie jak 30 skonczy, ze dopiero bedzie maruda i jak ja z Nim wytrzymam...
No i smiech byl gwarantowany;-)
Ale ogolnie to sie wczoraj smialam ze chyba okres ma...

Kurcze nie wiem co ze mna... Gardlo juz mniej boli ale dzisiaj mi slabo i zawroty glowy mam:-(

ja mojemu też żartowałam, ale większego focha walnął- stwierdził, że on się na żartach nie zna :eek: i też stwierdziłam ze jest przed okresem ;-)

poszłam do łazienki, a ten złośliwiec przylazł i mi kompa wyłączył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz wielce zmęczony i się położył w sypialni. nie mogę z nim. strzeli focha, dowali się o byle co (nawet o to, że sobie wody nalałam a nie soku :confused: ) a potem się zachowuje jakby to była moja wina!!:eek::eek: nie mam już na to siły. naprawdę, jeśli z clo nic nie wyjdzie (przede mną jeszcze tylko jeden cykl) to to oleję- nie będę robić dziecka z takim bucem :no::no: ja mu mówię, że ma wydorośleć, to będziemy mieć dziecko, a on walnie, że jak dziecko będzie to on się zmieni- pierd***le taki interes. i tak wątpię, czy wogóle kiedykolwiek będę mieć swoje dziecko :-:)-(

i z nerwów sr**czki dostałam :baffled:[/QUOT

KOCHANA siły i jeszcze raz, siły ci życzę , ja mam wrażenie że on nie chce dziecka ,,,przepraszam za moje słowa , ale kiedyś zanim ja zdecydowałam się na fasolkę

to szukałam pretekstu aby nie dość że nie mówić o zajściu w ciążę to jeszcze miałam pretensję o byle co aby się pokłócić i iść spokojnie spać bez bzbzbz,,:-D, mam nadzieję że się mylę ale może pogadaj z nim na spokojnie zapytaj dlaczego taki jest , może coś go męczy ,,
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Bunia eh ja pamiętam jak byłam po maturze w oczekiwaniu na wyniki to chciałam isc na studium a nie studia czy bym zdała czy bym nie zdała matury, a to dlatego że szkoła byłaby niedaleko Mojego :-D:-D:-D Dobrze, że jednak wybrałam studia ale studium też ok, zawsze jakiś tytuł jest :-D:-D:-D

ZIZI- a co sie stalo,pewnie o jakies glupstwo poszlo:sorry2:ach te chlopy-zycze,zebyscie sie szybko pogodzili:tak:
PYSIA- pamietam jak na suwaczku mialas 100 dni a tu juz 2 z przdou:szok:ale zlecialo

MARYLKA- ogrmnego utargu a za pierscinkiem troche pczekasz-bedzie na rocznice slubu jak znalazl:-D:-D

BUNIA- ucz sie ladnie ,zeby wszystk w terminie pozaliczac:tak:

LORELAIN- Wisieńka ma wyniki bety kolo 17 na necie bo na paierku t jutro ,tak mi napisala w sms'ku a z Mlodam jakos nie wpadlysmy na zrobienie fotek-byla tylko godzinke a tyle tematow-Oni sie zaczynaja budowac wiec wiesz....a Sorbus dzis ma wynik bety 14 chyba..

[FONT=&quot]
k050.gif
[/FONT]

[FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT]

zwolnilas sie czyli teraz czekamy do lipca jak pojdziesz do CCC:tak:

reklama
Lorelain - nie mogę z Twojego posta, jakoś mi tak humor poprawił xD
i te emotyyy :p

kurcze 40kg..... ja już jestem wielka, jakbym JESZCZE 40kg dostała........ o matko, wole nie myśleć o_O

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry