reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia ucz się ucz, nauka to potęgi klucz :-D:-D:-D

taaaaaa a jak zbiorę wszystkie klucze to zostanę woźnym ;-)

mała - super z tą różą!!!! :D
pomysłowy Wariat, nie ma co :)

bunia - ja pojechałam w tym semestrze, zdałam 4 egz w zerówkach i teraz do 15 mam luz ^^

ja właśnie mam jedyny termin w sobotę- teraz to szkoła policealna. ale na studiach też wszystko na zerówkach zdawałam i miałam zawsze dłuższe ferie i wakacje :-)

buźka :-)

reklama
Witaj Maryla;-)

A to tez fakt, u mnie tez tak jest ze Mezus nawet nie wie w jakich kwotach rachunki...
Tle tylkko co np podstawowe to za mieszkanie, bo nawet On idzie placic co miesiac...
Ja do goscia nie chodze od czasu jak mnie probowal dotkac pod byle pretekstem:eek:

Z drugiej strony np jest stuacja ze nie ma pieniedz a ja w sklepie mowie ze to czy to fajne to mowi zebm sobie kupila a potem jakos sobie poradzim...
Nie wobrazam sobie sytuacji zeby mi dzegos odmowil, z kolei jak chce zebysm Jemu cos kupili to nigdy nie potrzebuje...
Czasem musze miec nerwy ze stali

pysia - no to czekam :elvis:

ja czasem ten program oglądałam ale ale strasznie mnie wkurza jak te kobity co tam grają wrzeszczą...... co najmniej jakby je ktoś żywcem ze skóry obierał. Tzn ja wiem że to boli, ale bez przesady wczuwania się w rolę ;)

Badylinka już jadą do Ciebie :-):-):-)
malapralinka mam podobnie. Mój często mi mówi, żebym sobie kupiła to czy tamto.... a jak ja Mu mówię, że chodź Ci coś kupimy to on nie chce. No ale ostatnio nie było to tamto i zamówiliłam Jemu dwie super koszulki na allegro. Cudownie w nich wygląda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moje ciacho! :tak::tak::tak:
Marylka, witaj :-D:-D:-D
Bunia który to rok?

Badylinka czemu głupio budyń na śniadanie? Ja tam wolę coś na mleku zjeśc na śniadanko niż jakiś chleb :-D:-D:-D

reklama
mama, salon masz piękny, taki elegancki. Tom się narobił, ale efekt powalający.

witaj Marylka, super że klienci przychodzą. A w dzień dziecka było ich więcej niż zwykle ???

ja mam właśnie świeże truskaweczki w pracy. Mama mi przywiozła i do tego jagodzianki !!!! dba o swoją wnusię lub wniusia :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry