reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka oj suwaczki mkną do przodu, że hej :-D:-D Jak popatrzę na mój to w szoku jestem, że tak niewiele zostało

reklama
Aguś u mnie wszystko ok:)
@ Wczoraj do mnie zawitała bardzo szybko jak nigdy:-/poza tym chodzę jakaś śpiąca dziś chyba przez pogodę:)
A filmik obejrzyj fajny jest :))

Pysia w lipcu będzie ciekawie.Lato zapowiada się "bardzo gorące" jak wejdziesz w listę Sol to dziewczyny które zostały wszystkie zaczynają prawie że latem :))

Agusia dziekuje;-)
Juz zjedzone:-)

Hmm... Truskawek to jeszcze w tm sezonie nie jadlam, ale u nas stoja z koszyczkami 7zl za kilo,cszczerze powiem ze nie pamietam zeb kiedykolwiek w takiej cenie byly...
Dzisiaj jak do lekarza pojade to pewnie sie skusze

A ja jadłam truskawki. W sobotę kupiliśmy za kg 4zł, wiec w miarę tanio, uwielbiam truskawki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnieszka oj będzie się działo :-):-):-) Już się nie mogę doczekac. Narazie czekam na weselicho, a to tuż, tuż...

Moj Mezus to taki Wariat jest, naprawde, dugiego takiego to w zyciu bm nie znalazla...
Fakt czasem to bym chciala miec u boku kogos kto sie zajmie sprawami papierkowymi,pozalatwia cos itd, niestety u nas w domu to ja jestem od tego...
Ale z drugiej strony Kocham Go za inne cech charakteru;-)
W zyciu nie wiem czym mnie moze zaskoczyc, czego mam oczekiwac...

Na walentnki w tym roku dostalam szklana roze z karteczka na ktorej bylo cos w stylu ze Jego Milosc nie wgasnie poki ta roza nie uschnie
Nie pamietam jak dokladnie tam jest, ale w tm sensie;-)

ale żeście się rozpisały o truskawkach :eek: a ja mam taką ochotę, że hej! tylko u nas są po 10zł za kg. zawsze mieliśmy od rodziców, bo u nich tego rosło, że ho ho, ale podmokła im zagroda i w tym roku będzie tylko smak, a nie truskawki (chyba że będą w normalnej cenie :dry: )

a tak wogóle to spadam się uczyć- w sobotę egzamin. będę was mieć na oku, bo to se ne da bez was ;-) buziole :-D

reklama
Pa Bunia, ucz sie pilnie;-)

My na dzialce mam truskawki, ale jeszcze zadna nie wyrosla:eek:

Wlasnie na Discovery zaczyna sie program "ciaza z zaskoczenia"
Ogladala to ktoras kiedys??
Uwielbiam ten program. Kobiety dopiero jak rodza dowiaduja sie o ciazy, wczesniej nie maja pojecia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry