reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine dziękuje;)
lovely szczęścia życzę kochana:)

a jak wam mija wieczorek?
ja lecę oglądac film z mężem,synek już śpi a jutro wybieram się na babskie zakupy także czeka mnie kolejny ciekawy dzień no a od poniedziałku do pracy,koniec urlopu heh teraz będę musiała czekac do marca aż polecimy do Pl :-)

reklama
Witam was dziewczyny
U mnie sylwestra minely bardzo fajnie.Mielismy w planach isc do kolezanki,niestety jej brat poinformowal ja ze zaprosil swoich kolegow i nie ma zamiaru sie denerwowac przez jej dzieci:no:Niesteyy jest tu sama z dwojka i mieszka razem z bratem.Troche sie biedna podlamala ale zamiast w pokoju siedziec zaprosilismy ja do nas.Zabawa byla super,my troche popilysmy i tanczylysmy:-DNajbardziej jednak chyba dzieci mialy radoche.Na stoliku same smakolyki,balony,petardy.Niestety nie dotrwaly do 12 i ominely je widoki ogni:-(

lovely-Gratuluje ci kochana.Moj maz oswiadczyl mi sie w swieta Bozego Narodzenia:tak:Bardzo milo mnie zaskoczyl ale nawet chwili sie nie zastanawialam i powiedzialam tak:-D

agnieszka.kk-Spoznione zyczenia dla synka:tak:Ja jeszcze musze poczekac do 22 stycznia.Bede wtedy w Polske i szykuja sie dwie imprezy urodzinowe:sorry2:Najpierw u mojej mamy a pozniej odwiedzam tesciowa.Obydwie juz planuja imprezy i nie da sie im przetlumaczyc ze wystarczy u jednej babci:sorry2:

Ja na szczescie nie musze sie martwic o lata do emerytury bo caly czas mi sie licza odkad Dominika urodzilam,mimo ze siedze w domu.Tutaj jest prawo ze jezeli rodzic pobiera rodzinne na dziecko to lata do emerytury przez ten okres sie licza:-D

Witam kochane po raz pierwszy w Nowym Roku, i

zycze Wam wszystkiego najlepszego zdrowka i milosci, bysmy w koncowce 2010 roku nosily pod serduszkiem drugie serduszko... spelnienia marzen :happy2:

lovely gratuluje :-)
agnieszka k.k Alankowi najlepsze spoznione zyczonka urodzinowe

A ja w koncu dochodze do siebie, na Sylwestrze zaszalalam i wczoraj caly dzien dochodzilam do siebie :szok: Ale Sylwek udany usmialam sie, najadlam i wybawilam. No i niestety za duzo wypilam (co okazalo sie rano), juz zapomnialam jaka sile ma alkohol, bo ostatni raz pilam brrr 18miesiecy, bo w ciazy i pozniej karmiac piersia nie tknelam ani lyka... a najgorsze w tym to ze rano o 7.30 moja corcia byla juz wyspana i mamusia musiala sie nia zajac i bawic sie, turlac, ganiac na czworakach, a glowa pekala heheh

Dziękuje wam dziewczyny za życzenia urodzinowe dla synka ;)

...co u was kochaniutkie?
fajnie że sylwester udany u każdej,ja co prawda przesiedziałam go z mężem przed Tv ale za rok mam nadzieję sobie odbijemy;)
Ja biegam i sprzątam dom,nie długo wybieram się z przyjaciółką na babskie zakupy,korzystam jeszcze z urlopu bo od poniedziałku wracam do pracy ;-)
miłego dnia!

Witam was dziewczyny
U mnie sylwestra minely bardzo fajnie.Mielismy w planach isc do kolezanki,niestety jej brat poinformowal ja ze zaprosil swoich kolegow i nie ma zamiaru sie denerwowac przez jej dzieci:no:Niesteyy jest tu sama z dwojka i mieszka razem z bratem.Troche sie biedna podlamala ale zamiast w pokoju siedziec zaprosilismy ja do nas.Zabawa byla super,my troche popilysmy i tanczylysmy:-DNajbardziej jednak chyba dzieci mialy radoche.Na stoliku same smakolyki,balony,petardy.Niestety nie dotrwaly do 12 i ominely je widoki ogni:-(

lovely-Gratuluje ci kochana.Moj maz oswiadczyl mi sie w swieta Bozego Narodzenia:tak:Bardzo milo mnie zaskoczyl ale nawet chwili sie nie zastanawialam i powiedzialam tak:-D

agnieszka.kk-Spoznione zyczenia dla synka:tak:Ja jeszcze musze poczekac do 22 stycznia.Bede wtedy w Polske i szykuja sie dwie imprezy urodzinowe:sorry2:Najpierw u mojej mamy a pozniej odwiedzam tesciowa.Obydwie juz planuja imprezy i nie da sie im przetlumaczyc ze wystarczy u jednej babci:sorry2:

Ja na szczescie nie musze sie martwic o lata do emerytury bo caly czas mi sie licza odkad Dominika urodzilam,mimo ze siedze w domu.Tutaj jest prawo ze jezeli rodzic pobiera rodzinne na dziecko to lata do emerytury przez ten okres sie licza:-D

KAMA : czekaj czekaj! nie rozumiem? il czasu pracowalas w Uk? I co znaczy "pobierac rodzinne"? Czy ty nie tylko odkladasz na emeryture siedzac w domu, ale ejszcze dostajesz na dziecko jakies pienadze z panstwa??? ale szal!!!!
ja tu nigdy nie pracowalam, koncze studia. maz pracuje, ale mamy za wysoki pulap podatkowy i nie nalezy mi sie niestety nic.. nawet becikowego standardowego 1000 euro nie dostalam. zniesmaczona.... chyba sie przeniesiemy do londynu :)))))

Witajcie!

Bardzo dawno nie zaglądałam, więc nawet nie próbuję nadrabiać zwłaszcza, że mój mały szkodnik zaraz sie obudzi.
Podczas swiąt opanował sztukę wstawania i chodzenia przy meblach, więc teraz czuję się jakbym miała co najmniej 2 dzieci! wszedzie go pełno!

W poniedziałek po swiętach byłam na badaniach- bo był 2 dc- wyniki takie se :baffled: LH za niskie, a FSH za wysokie.
Napisałam maila do lekarza i wysłałam wyniki, teraz czekam na odpowiedz i wizyte-pewnie bedzie dopiero w lutym.

lovely- gratulacje! tego sylwestra na 100% nie zapomnisz!

a ja zachowałam na pamiętką korek od szampana- poniweaz był to pierwszy sylwester małego-na szczescie spokojnie go przespał, nie obudziły go sztuczne ognie. na koreczku napisałam 2009 i odłozyłam do pudełka z pamiątkami.

zrobiłyscie jakies noworoczne postanowienia??

ja jedno-zeby 2011 witac z brzuszkiem jak dynia!:-D:-D

buziaki-i obiecuje ze postaram sie zagladac czesciej

agnieszka.kk : a co planujesz kupic ??? uwielnbiam zakupy hehehe tutaj za 3tyg okolo zaczna sie wyprzedaze. a w srode zamaiwamy sobie z mezem nowa garderobe z katalogu, fajne obnizki poorbili -60 i -70%, tylko dla dziei niestety malo jets do wyboru, wiec na te wyprzedaze wybiore sie do sklepow :)

witaj mordoklejka :)

ja mam kilka postanowien, wymyslonych co prawda na szybko : 23h40 w sylwestra :)
1. wrocic do sportu
2. obronic sie
3. wiecej gotowac
4.ograniczyc BARDZO zakupy kosmetykowe
5. ale to juz na 2011 : wiec powtorze za rok o 23h40: zaczac starania o dzidzie na poczatku 2011
no i chyba to na tyle bylo :)
fajnie ZE zachowalas korek, ja tez jestem taka bardzo sentymentalno-pamiatkowa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KAMA : czekaj czekaj! nie rozumiem? il czasu pracowalas w Uk? I co znaczy "pobierac rodzinne"? Czy ty nie tylko odkladasz na emeryture siedzac w domu, ale ejszcze dostajesz na dziecko jakies pienadze z panstwa??? ale szal!!!!
ja tu nigdy nie pracowalam, koncze studia. maz pracuje, ale mamy za wysoki pulap podatkowy i nie nalezy mi sie niestety nic.. nawet becikowego standardowego 1000 euro nie dostalam. zniesmaczona.... chyba sie przeniesiemy do londynu :)))))

Zanim urodzilam Dominika pracowalam przez 2 lata w Londynie.W tamtym okresie ja takze na wiekszosc benefitow sie nie zalapalam bo za duze zarobki:no:.W tej chwili jednak siedzac w domu z dzieckiem nie oplaca mi sie wracac do pracy a przynajmniej o zarobkach minimalnych,wiec korzystam i doksztalcam sie narazie z angielskim a pozniej na studia:sorry2::cool2:.Ja tu dostaje na Dominika Child Benefit ktory od okresu przyznania liczy mi lata do emerytury.Czyli minimum do ukonczenia 16 lat Dominika te lata mi sie licza:-D.

reklama
A Ja pracuje razem z mężem i dostajemy wszystkie benefity,to nie jest to samo co rodzinne w Pl 48zł śmieszne pieniądze,tu w UK na prawdę warto życ :tak::happy2:

właśnie wróciłam z zakupów,dziewczyny u nas w Benchu mega wyprzedaże,kupiłam sobie kurtkę na wiosnę i bluzkę,jestem bardzo zadowolona:)

a co u was?
miłego wieczoru!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry