maryla86
Fanka BB :)
no mam nadzieje że taki będzie dzień sie jeszcze nie skończył i do 13 handluje ale nie jest źle jak na sobote aha i nie pochwaliłam sie wczoraj miałam fantastyczny utarg mugłby być taki codziennieszczęśliwa też ci miałąm o czosnku pisać i soczek z malin - kurcze przypomniałaś mi że kawusi dziś nie piłam
Sol zainspirowałaś mnie - wstawiąłam pranie - masz rację takie słonce trzeba wykorzystać a też mam akurat trudno schnące brudy
mama - ja też czekam na fotki salonu
młodam - kurcze jak zazdroszcze tego morza
marylko nie wiem czy pisałam ale cały czas trzymam kciuki za utarg - ma być gigantyczny
dziękuje kochane za kciuki
widze że praca wrze no i superrelacja z remontu:
-kaloryfer jeden Tom zdjąl i wyszpachlowal tam sciane zeby rowno bylo jak sie kaloryfer zawiesi na nowo
-ja pomolowalam na bialo 1/4 salonu i p 2 godzinach mzna nakladac 2ga warstwe farby(nie malujemy calego od razu bo przy dzieciach t na bank by gdzies dotkneli mokrej farby)
-na obiad dzis zupa pmidorowa-gtowala sie w czasie kiedy malowalam;-)
-teraz Tom rozrabia klej i zaczyna przyklejac kamien na sciane:-):-):-):-)
-dzieci na ogrodzie i jakos im zabawek wynioslam i tablice do malowania kredą i dają rade,slonko cudne ,wiec nam ladnie schnie-zaraz maluje druga warstwe na bialo
tyle u mnie-fotki beda wieczorkiem bo teraz nie ma warunkow...
bibinka: tak mi przykro że mała znowy chora i że nie mogliście razem wyjechać kurcze niech ona juz nie choruje tak mi jej szkoda że się musi męczyć i Ciebie bo jakby nie patrzeć ty męczysz sie razem z nią tule mocno przesyłam słonko i dwie tony zdrowia