reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH,ASIUASIU,BUNIA- cześć slonka;-)dzieki dziewczyny-licze,ze w wiekszości zrobimy to w ten weekend:tak:

mam nadzieje,ze wszystkie macie takie slonko bo u nas jest go baaaaaaaaardzo duzo!!!

reklama
Bunia obrączki śliczne:)
My mielismy takie zwykle ze sklepu:) No ale mi się bardzo podobają:) Ale wiecie co się potem okazało? Że moja starsza siostra rok wcześniej kupili identyczne:) I młodsza też tylko mlodsza mają białe złoto ne zewnątrz a my w środku:) bo jest trzy paski:)

Czytam was ale jakoś nei mam weny do pisania... Zaraz spadam do domku i na wieś:):)

relacja z remontu:-D:-D:-D:-D:
-kaloryfer jeden Tom zdjąl i wyszpachlowal tam sciane zeby rowno bylo jak sie kaloryfer zawiesi na nowo:tak:
-ja pomolowalam na bialo 1/4 salonu i p 2 godzinach mzna nakladac 2ga warstwe farby(nie malujemy calego od razu bo przy dzieciach t na bank by gdzies dotkneli mokrej farby)
-na obiad dzis zupa pmidorowa-gtowala sie w czasie kiedy malowalam;-)
-teraz Tom rozrabia klej i zaczyna przyklejac kamien na sciane:tak::-):-):-):-)

-dzieci na ogrodzie i jakos im zabawek wynioslam i tablice do malowania kredą i dają rade,slonko cudne ,wiec nam ladnie schnie-zaraz maluje druga warstwe na bialo:tak:

tyle u mnie-fotki beda wieczorkiem bo teraz nie ma warunkow...

mama o kurcze to nie próżnujecie - to czekamy na fotki - ale pewnie jutro obejrze bo dziś zaraz mykamy i wrócimy dopiero późnym wieczorem - małżyk się cieszy bo ma niepijącego kierowcę wreszcie :-p

bibinka
dzięki :tak:
marylka to się cieszę, że kciuki pomagają

bunia - bardzo mi się podobają te obrączki i błyszczące dużo ładniej wyglądają - wiem bo moja kumpela ma podobne i bardzo ładnie się prezentują :tak:

a teraz już spadam na piknik w miasteczku obok mamy - nich se dzieciaki moje ( córa i małżyk :-D) poużywają trochę na karuzelach ;-)

do jutra kochane

no dziewczynki- ja jak zwykle jak przeciąg, wpadam na chwilę, zrobię zamieszanie i uciekam ;-)

spadam kosić trawnik i żywopłot ścinać :-) bo słonko ładne, to trzeba wykorzystać. ewentualnie małżowi zostawię żywopłot (trochę się boję po rusztowaniu chodzić :-p ) a ja skoczę trawę i poganiam z piesem i kotami- oni bez siebie ganiać nie będą ;-) a na popołudnie mamy świetne plany!! koło 16 jedziemy do mojej ciotki na kawkę, a potem prosto od niej się z nimi zbieramy i jedziemy do WCK (Wodzisławskie Centrum Kultury) na pokaz taneczny :-D co roku jeździmy na te występy, bo moja mała kuzyneczka tańczy w zespole. a te występy to na zakończenie kolejnego roku działania zespołu MIRAŻ- może któraś słyszała, bo są znani w całej Europie. Emi zaczynała w BABY BALET, a teraz już jest starsza i tańczy w JUNIORACH i mają wprowadzone te harce z rurkami (mażoretki :-D ). te występy są cudowne- uwielbiam patrzeć jak tańczą, układy mają super, no i jak te mażoretki tańczą. jak byłam mała to chciałam się do nich zapisać, ale mi mama nie pozwoliła, bo stwierdziła, że jestem za gruba (no cóż, fakt- byłam pulpet) i tylko sobie wstydu narobię. do dziś to przeżywam :baffled:

więc dziewczynki bawcie się dzisiaj dobrze- na wsi, na plaży, na festynie, ewentualnie w swoim ogrodzie w chwili wytchnienia od remontu :-) śle wam dużo buziaków i słonka do tych, które go nie mają (ja też dłuuuuuuugo nie miałam). dziś już pewnie nie wpadnę, bo wrócimy późno :-D

miłego dnia kochane
i pamiętajcie o mnie i trzymaniu za mnie kciuków- już tylko 10 dni zostało do dnia prawdy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
obrączki piękne , mi też się podobało łączenie złota z białym , ale na dłuższą metę chyba do codziennego użytku bym nie wybrała,, kupiliśmy jedno kolorowe ale proste , U mnie pięknie świeci słonko i wybieramy się na działeczkę

reklama
Witam!

Sorbusiu i Wisieńko gratuluję dwóch kresek na teście!!!:-)

Życzę miłego dnia!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry